Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 19.05.2008 - 13:43 Mesaj konusu:
redstorm demiş ki:
Daghan Irak adli bu spiker motosikletlerden bihaber GP sunuyor. O zamanlar yorumcu da yok. Ama adamin tek bilidigi Ducatiler duzlukte Yamahalari gecer.. Yamaha'yi o kadar kotuledi ki her yaris ayni hikaye dayanamiyordum artik ing izliyordum . Hatta bi seferinde Yamaha kazandi ama o yinede Honda klazandi diye anons etti, dedim yok artik..
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2161 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 19.05.2008 - 15:19 Mesaj konusu:
cenkowski demiş ki:
evet ya bende fark ettim adam yamaha geçince heyecanlanıyor hatta rossinin kuyruğunun altında yazan 46yıda acaba bunu türkiyedeki sscilerden görüpdemi esinlenmişler dedi orda koptum zaten
Buna bende koptum Sanki sadece türkiyede plakalar alt tarafa koyuluyomuş gibi
Belki haklısınızdır adamın içinde yamaha sevgisi vardır ama belkide o anlık hani böyle ne güzel ilk 3 sıra yamahalardan oluşur değişik bir olay olmuş olur tarzında da demek istemiş olabilir..
Ama spiker hakkında bilgi sahibi değilim kimin nesidir nedir onu bilemem..
EN azından birçok şeyi biliyor yani diğerlerinin dediği gibi motosikletten bi haber değil.. _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tarih: 19.05.2008 - 19:22 Mesaj konusu:
Nicky HAYDEN koskocaman bir DÜNYA ŞAMPİYONU..
İstediği kadar bu sezon yada geçen sezon başarısız olsun..
Dünya döndükçe MOTOGP gibi bu işin artık SON NOKTASI olan bir şampiyonada adamın ismi tarihe altın harflerle kazıldı...
DÜNYA ŞAMPİYONU olmak heleki MOTOGP de her babayiğidin harcı değil..
Ayrıca yaşı çok genç ve kabiliyetli bir pilot.. Bir ROSSI olmayabilir ama sayacagın 5 adamın arasına rahatlıkla girer...
YANİ Nicky HAYDEN için "Başka adammı bulamamışlar" gibi bir yorum oldukça komik.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 22.05.2008 - 00:59 Mesaj konusu:
Bir sonraki yarışta umarım bu tutumları değişir..
Destekledikleri MARKA değişmez ama bunu belli etmekteki zaaflarını giderebilirler. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız