Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - EUROSPORT spikerlerinden YANLI anlatım ile MOTOGP

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

EUROSPORT spikerlerinden YANLI anlatım ile MOTOGP

EUROSPORT spikerlerinden YANLI anlatım ile MOTOGP
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm demiş ki:
Daghan Irak adli bu spiker motosikletlerden bihaber GP sunuyor. O zamanlar yorumcu da yok. Ama adamin tek bilidigi Ducatiler duzlukte Yamahalari gecer.. Yamaha'yi o kadar kotuledi ki her yaris ayni hikaye dayanamiyordum artik ing izliyordum . Hatta bi seferinde Yamaha kazandi ama o yinede Honda klazandi diye anons etti, dedim yok artik..
walla doğru...iyiki hatırlattın ilhami...
bu da demek oluyor ki tr dekiler bu spikerlik işini beceremiyorlar... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sembol demiş ki:
ne yazık ki burası TÜRKİYE Başkanım belkide reklam parası almıştır

bencede.
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan başkan hayretle okudum hakikaten hiç etik değil yapılan ,yuh artık diyorum sadece Öfkeliyim
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 19.05.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cenkowski demiş ki:
evet ya bende fark ettim adam yamaha geçince heyecanlanıyor Çok gülüyorum hatta rossinin kuyruğunun altında yazan 46yıda acaba bunu türkiyedeki sscilerden görüpdemi esinlenmişler dedi orda koptum zaten Çok gülüyorum

Buna bende koptum Çok gülüyorum Sanki sadece türkiyede plakalar alt tarafa koyuluyomuş gibi Çok gülüyorum

Belki haklısınızdır adamın içinde yamaha sevgisi vardır ama belkide o anlık hani böyle ne güzel ilk 3 sıra yamahalardan oluşur değişik bir olay olmuş olur tarzında da demek istemiş olabilir..

Ama spiker hakkında bilgi sahibi değilim kimin nesidir nedir onu bilemem..

EN azından birçok şeyi biliyor yani diğerlerinin dediği gibi motosikletten bi haber değil..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.05.2008 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

garip ilginç hehe Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.05.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu tur seylere memnun olan birileri de vardir elbet Göz kırpıyorum Yav kardesim nasil bir rant kavgasidir bu anlamis degilim İstemiyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 19.05.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nicky HAYDEN koskocaman bir DÜNYA ŞAMPİYONU..
İstediği kadar bu sezon yada geçen sezon başarısız olsun..
Dünya döndükçe MOTOGP gibi bu işin artık SON NOKTASI olan bir şampiyonada adamın ismi tarihe altın harflerle kazıldı...
DÜNYA ŞAMPİYONU olmak heleki MOTOGP de her babayiğidin harcı değil..
Ayrıca yaşı çok genç ve kabiliyetli bir pilot.. Bir ROSSI olmayabilir ama sayacagın 5 adamın arasına rahatlıkla girer...
YANİ Nicky HAYDEN için "Başka adammı bulamamışlar" gibi bir yorum oldukça komik..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 19.05.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.05.2008 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HERKESİN Bİ ÇIKARI VARDIR BAZI KİŞİLERE YALAKALIK OLSUN DİYE YANLI DAVRANIYORLAR Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 22.05.2008 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir sonraki yarışta umarım bu tutumları değişir..
Destekledikleri MARKA değişmez ama bunu belli etmekteki zaaflarını giderebilirler.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 22.05.2008 - 08:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dengesiz ler cogalmıs Gülümsüyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal