Tarih: 19.05.2008 - 13:26 Mesaj konusu: I R T 18 mayis pazar gezisi + Deliemin bonus
Sabah 10 da bulusmak uzere Opet'te arkadaslarimizi beklerken o da ne DELIEMIN o muhtesem R1'i ile beliriverdi. Girdik kanina sapanca'ya gazlayalim dedik. Tesadufen ugramisti ama saolsun kirmadi bizi AKYAZI'ya kadar gazladik. Asiri ruzgar ve yogun trafikten fazla topspeed yapamasak da iyi geldi hepimize. Sonra Akyazi'dan 3 arkadasa rastladik otobanda ve YUVACK'a gidip yemek yedik dinlendik. Ve ogledensonar donduk.
Deliemini ikna ettik...
Yuvacik'a vardik.
_________________ I . R . T
`06 YAMAHA R1 S.e. 50th anniversary
`08 HONDA Firebalde white
redstorm, gittiğiniz yere genelde motorcular gidio galiba dikmişler oraya bmw yi resmiler için teşekkür ederim redstorm, _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 19.05.2008 - 13:39 Mesaj konusu:
redstorm,
hazır yakalamışınız deliemini verseydiniz keşke (ayarı) topspeedi..
güzel kareler iyi eğlenmişsiniz resimlerden belli,
güzel gezilerinizin devamını gelmesini dilerim... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
güzel gezi olmuş fotolardan belli _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 19.05.2008 - 15:14 Mesaj konusu:
selamun aleyküm gazcı team ve güzide gazcıları .
banada bir haber vereydiniz pazar günü can sıkıntısından öldüm bittim
gelirdik iki limon sıkardık hep beraber ama neyse yeni zx10 la nasipse gazlarız beni özlemişsiniz öyle duydum kalp kalbe karşıdır az kaldı inşallah karşılaşırız .
gezilerinize katılmayı çok isterim _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız