Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2161 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 18.05.2008 - 21:12 Mesaj konusu:
Ya deli olcam valla..
Arctura sağol senin dediğin olayla youtube u açabiliyorum ancak sadece internet explorer da açabiliyorum ? Firefox dan açılmıyo gene erişim yasak diyo..İnternet explorer ın da flash ı bozuk olduğu için videolar açılmıyo onuda düzeltemiyorum.:Firefox da da bu işlemiyo napacam ben _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
firefox da araçlar-seçenekler-gelişmiş-ağ-bağlantı ayarları kısmında internete doğrudan bağlantı seçili mi? _________________
Arctura
Istanbul Racing Team
bukadar ugrasmaya gerek yok yazacagın ıp adresini www.youtube.com ıp adresini arkasına yazıp bilgisayarım/C:/windows/system32/drivers/etc/host dosyasının içine not defteri yardımıyla yapıstırıyrz kaydedip cıkıyoruz _________________ apache RR
Tarih: 27.05.2008 - 01:02 Mesaj konusu:
Yasakçı ZİHNİYET ile mehteran ordusu gibi iki ileri, bir geri ancak bir arpa boyu yol alırız...
Hayatımda gördüğüm en saçma yasaklardan birisi.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
yunusxy, www.vtunnel.com'dan giricez napalım onlar bizi engelliyo ama bizde seçenek buluyoruz Siteyi açınca o boşluğa www.youtube.com yaz keyfine bak. Canım Türkiyem..
DNS uzun geliyor ve uğraşmayalım diye ktunnel i sunmuştum ben. Ama bu da iyi bir yöntem önceden bende bu yöntemi kullanıyordum ama DNS değiştirme gereği duymadım. Tüm arkadaşlarımız her iki yöntemle de girebilir
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
andaccc , kardeşim her türlü siteye giriliyor ben denedim daha doğrusu tüm arkadaşlarıma denettim başka yerlerde de işi yarıyor bence sen linki doğru yaz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız