Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2.dostluk ve diyalog kupası(foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2.dostluk ve diyalog kupası(foto)

2.dostluk ve diyalog kupası(foto)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.05.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu hafta ne yazıkki izmirde değildim yoksa kesin katılırdım İstemiyorum
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
TERMO-01
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 16:25    Mesaj konusu: merhaba Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum güzel fotograflar koymuşsunuz ben bu siteye yeni üye oldum, çok karışık.
2. dostluk ve diyolog kupası nda 2. oldum bu fotograflardan özellikle final fotograflarından nerde bulabilirim sizce.

selamlar
Başa dön
TERMO-01 Çevrimdışı TERMO-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chooppermania
Üye
Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAA NİYE BENİM HABERİM OLMUYO BÖYLE FALİYETLERDEN YAW GERÇİ O MAKİNELER BENİ BİRAZ ZOR ÇEKER AMA İstemiyorum
tek_kursun
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oruçoğlu fotoğraflar süper ... çok teşekkürler ... senle antremanlara devam edicez ona göre Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 22 dakika sonra eklendi:

izmir yarış pistinde dilediğiniz fotoğrafları bulabilme şansınız var ... TERMO-01,
Başa dön
tek_kursun Çevrimdışı tek_kursun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.05.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık Bravo Alkışlıyorum

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 19.05.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bi etkinlik olmuş fotolar için teşekkürler... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
supermoto35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum SÖYLENECEK SÖZ YOK
Başa dön
supermoto35 Çevrimdışı supermoto35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 19.05.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orucoglu, eline sağlık fotoğraflar için ama daha fazla fotgraf görmek isterdik.Burak özel in gösterisi olucağını söylemiştin diğer topic'te ama Burak özel i göremedim gelmedimi acaba?

Sinan sofuoğlu adına yapılmış olan bu organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Saygılarımla Serhat.
mrsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 19.05.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi organizasyon olmuş Alkışlıyorum ama o hondanın lastiği görünce içim acıdı Dil çıkarıyorum
Başa dön
mrsl Çevrimdışı mrsl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 20.05.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TERMO-01, www.izmirgokart.com dan bulalbilirsin
tek_kursun,tamam gelicem biraz tecrube kazanmam lazım bu kadarı yetmiyor. vıdeolarda var ama ekleyemedim onları daha sonraya, fast_rider, sabahligin gördüm orda sonra gittimi ne oldu birdaha göremedim.. ama tek teker arifin gösterisi şahaneydi..
mrsl,arif abi lastik yaktı ve onu patlattı. 1 tanede zx10nun yaktılar
hersey güzeldi ama hepinizi aramızda görmek isterdik....

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 20.05.2008 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi bir yarış olmuş,orucoglu, sanada tebrikler birdahakinede işalah 1. olursun..
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, olsun önemli olan piste girmek şans işte hazırlıksız 4 erkek arasında 2. olmakte hoş Çok gülüyorum Gülümsüyorum Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum Bravo Delirdim OK Dans Dans

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süzper olmuş ama görmedim o topiği görseydim kesin orda olurdm

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 20.05.2008 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

masallah eglence action nerde arif abi orada.hızına yetısılmıyo yanı Dil çıkarıyorum orucoglu, alırım anahtarını Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[b]_RoMeO_[/b aaa Şok oldum neyin anahtarı yav

(A Rh +
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal