güzel fotograflar koymuşsunuz ben bu siteye yeni üye oldum, çok karışık.
2. dostluk ve diyolog kupası nda 2. oldum bu fotograflardan özellikle final fotograflarından nerde bulabilirim sizce.
Tarih: 19.05.2008 - 20:58 Mesaj konusu:
orucoglu, eline sağlık fotoğraflar için ama daha fazla fotgraf görmek isterdik.Burak özel in gösterisi olucağını söylemiştin diğer topic'te ama Burak özel i göremedim gelmedimi acaba?
Sinan sofuoğlu adına yapılmış olan bu organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ederim.
Saygılarımla Serhat. _________________ Üssü var,üstü yok
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 1034 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 20.05.2008 - 00:18 Mesaj konusu:
TERMO-01, www.izmirgokart.com dan bulalbilirsin
tek_kursun,tamam gelicem biraz tecrube kazanmam lazım bu kadarı yetmiyor. vıdeolarda var ama ekleyemedim onları daha sonraya, fast_rider, sabahligin gördüm orda sonra gittimi ne oldu birdaha göremedim.. ama tek teker arifin gösterisi şahaneydi..
mrsl,arif abi lastik yaktı ve onu patlattı. 1 tanede zx10nun yaktılar
hersey güzeldi ama hepinizi aramızda görmek isterdik.... _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
iyi bir yarış olmuş,orucoglu, sanada tebrikler birdahakinede işalah 1. olursun.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız