Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MCT250 mi Modifiye ediyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MCT250 mi Modifiye ediyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 17.05.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar, Uzun süre SS makina kullandıktan sonra uzun bir süre 2 tekere veda ettim. Şimdi idare etsin diye sıfır çin malı MCT250 aldım. Kendi bakımını ve arızalarını kendim yapıyorum. Yani çin malının fazla sıkıntısı olmuyor şimdilik. Birçok parçasını kelitelisi ile değiştirdim zaten. Örneğin buji ngk zincir syncpower vs.. Motorum yoğun trafikte olduğunda dur kalklarda çok ısınıyordu. Düşündüm taşındım. ÖZel bir fan sistemi internetten sipariş verdim. 5 bilyalı balansör sistemli kocaman bir fan. Otomatik çalışabilmesi için bir müşürle kontak sonrası elektirik vererek özel bir demir aparatla bağlantı yaptım. Şimdi hangi şartta olursa olsun ısınma derdim yok. Sizlere sormak istediğim konu Motorumun ön amortisörlerini uzatmak yöntemi ile gidonu birazdaha hendime yaklaştırmak ve ön tekeri ileri doğru almak istiyorum. Bunun için ölçtüm biçtim amortisör kafalarına geçmeli vidalı tornacıdan mil yaptıracağım 25cm mili amortisör başlarına takıp sonra şase bağlantılarını yapacağım. Gidon vidalarını gevşetip kendime doğru çekeceğim sonra sıkacağım. Haliyle yetişmeyen teller debrijaj ve gaz vs değişcek. Sonuçta daha güzel duracak ama. Bu şekilde yapmamın yol tutuşunda ne gibi sorunlar yaşatabilir. Ben uzun süre ss kullandığım için bu tarza zaten daha alışamadım. Konuyu sizlerle paylaşmak istedim fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Bu arada zaten gövdeden uzatma şansım olduğunu biliyorum ama çok orj dışı kalmasını ve fazla masraf çıkarmasını istemiyorum. Bu motoru satmayacağım ama yakın zamanda tekrar bir japon ss alacağım.
Fikirlerinizi bekliyorum Şimdiden TŞk ederim.

Son Mesajdan 27 saat 45 dakika sonra eklendi:

Baya bir fikir paylaşımı olmus Gülümsüyorum
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 19.05.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baya bir fikir paylaşımı olmus

Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oulcan06 demiş ki:
Baya bir fikir paylaşımı olmus

Delirdim Delirdim Delirdim

Katılıyorum tüm md den değişik fikirler geldi.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RoadDemon
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amortisör hakkında bişey söyliyemicem ama bende de aynı motordan var.Ben ön dişliyi ufalttım vibrasyon falan hiç yok şimdi ve uzun yolda da gayet iyi oldu.Tavsiye ederim.Bu ara da dişli 31'likti yanlış hatırlamyorsam.
Başa dön
RoadDemon Çevrimdışı RoadDemon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RoadDemon demiş ki:
Amortisör hakkında bişey söyliyemicem ama bende de aynı motordan var.Ben ön dişliyi ufalttım vibrasyon falan hiç yok şimdi ve uzun yolda da gayet iyi oldu.Tavsiye ederim.Bu ara da dişli 31'likti yanlış hatırlamyorsam.

Orj kaçtı sen kaç yaptın üstad. tşk.
cs...
Başa dön
mrtydn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 20.05.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CSAYAR, ardığın cevabı bilmiyorum ama şu fanı aldığın sitenin linkini yazarsan mutlu olurum şimdiden teşekkürler
Başa dön
mrtydn Çevrimdışı mrtydn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrtydn demiş ki:
CSAYAR, ardığın cevabı bilmiyorum ama şu fanı aldığın sitenin linkini yazarsan mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Aldığım siteyi bulana kadar çok aradım O yüzden hatırlamıyorum ödemeyi paypal kullanarak yaptım ama evdeki bilgisayarımda bakıp sana yazıcam.
Fana gelince KDN alman 5 bilyalı 12v800mA fan 45ytl civarında.
Birde Tidar marka çin malı var oda 5 bilyalı 12v 1A 25ytl civarında. Alman olan çok daha iyi bir performansa sahip ayrıca aküden daha az akım çekiyor tavsiye ederim.
cs...
Başa dön
soonsurat
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.05.2008 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi
Başa dön
soonsurat Çevrimdışı soonsurat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
RoadDemon
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emin değilim ama orj. 35 ti ben 31 yaptım.
Başa dön
RoadDemon Çevrimdışı RoadDemon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal