Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ölen üç kardeşim için yeni şampiyonluklar kazanacağım KENAN

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ölen üç kardeşim için yeni şampiyonluklar kazanacağım KENAN

Ölen üç kardeşim için yeni şampiyonluklar kazanacağım KENAN
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR,
Alıntı:

Okurken bile yutkunuyor, yüreğimin param parça olmasına dayanamıyorum. Gözlerimin yaşarması bir kenarı, yazarken bile zorlanıyorum.

Ben ki sadece arkadaşım dediğim bu insanların yaşadıklarından bu kadar etkilendim, bu insanlar bu acıları yaşarken nasıl dayandılar ve dayanıyorlar

Allah ım rahmet, mekanını cennet eylesin...

Kenan kardeşimizin de yolunu açık etsin. Kesinlikle ona yakışanda buydu...

Korhancım seninde eline sağlık...

aynen halil abi

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zeberced
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bastan sona okudum ve okudukca duygulandım. benimde bir oglum var 1 yasında, babayım bende, ve baba sofuoglunun yerine koydum kendimi Allah sabır versin gercekten cok zor. Kenan sofuogluna basarılar diliyorum inş gururla ülkemizi temsil edecek ve bir cok birincilige daha imza atacak.
Başa dön
zeberced Çevrimdışı zeberced Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzüldük ancak bu son olur inşallah. allah kenanın dolayısiyle bizim yüzümüzü güldürsün. Bravo
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 19.05.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle sinan abiye allah rahmet etsin gerçekten çok üzüldüm allah kenan abinin yolunuda açık etsin.
Serter_Sert
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 19.05.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan, Böyle güzel satırları bizimle paylaştığın için çok teşekkürler.

Allah Aileye sabır KENAN SOFUOĞLUNA güç versin
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 19.05.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah ailesine sabır versin.
specialforce
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 20.05.2008 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kenan abiye ve ailesine sabır versin sinan abininde mekanını cennet eylesin çok zor bir durum ama takdiri ilahi...
Başa dön
specialforce Çevrimdışı specialforce Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.05.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter, b,şey değil serterciğim...
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 20.05.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr_serter demiş ki:
KoRRhan, Böyle güzel satırları bizimle paylaştığın için çok teşekkürler.

Allah Aileye sabır KENAN SOFUOĞLUNA güç versin

katılmamak eldedeyıl Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 20.05.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yolunu açık etsin kenan abinin ailesinede sabırlar versin
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rsc86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir bornova altyndağ

MesajTarih: 20.05.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne yaşam ama film gibi kenan ve ailesine sabır versin
chooppermania
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.05.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah gani gani rahmet eylesin,allah bana da motor üstünde ölmeyi nasip etsin inşallah,kenan seninle gurur duyuyoruz sen bizim için kardeşten ötesin allah sana da sabır versin
Başa dön
chooppermania Çevrimdışı chooppermania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 21.05.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenan her zaman zoru başaran bir adamdı şimdide öyle herzaman zorun üstesinden geldi gururumussun kenan allah tekrar büyük acılar yaşatmasın

Onat KORKUSUZ

www.antalyamotordelisi.tr.gg
Başa dön
10at418 Çevrimdışı 10at418 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
celebi59
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yolunu açık etsin...
Başa dön
celebi59 Çevrimdışı celebi59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öyle duygulandım ki Üzgünüm çok zok zor bir durum gururumuz kenan sofuoğlu hala ayakta ve eminimki eskisinden daha da güçlü ve hırslı sözleri bunu açıkça belli ediyor. tüm türkiye olarak dualarımız onunla bizler onun kardeşleri abileriyiz başımız sağolsun İstemiyorum
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal