Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KAWA kol çıkarmış !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KAWA kol çıkarmış !!!

KAWA kol çıkarmış !!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 19.05.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_alp_ demiş ki:
Bu yuzden kuslar son zamanlarda motorlarin ustune daha fazla pislemeye basladi demek Çok gülüyorum .

walla haklıısın rezil oluyrm bu aralar şlapp die pislio hayvan Çok gülüyorum demek ki kawa yüzünden oluyrmuş Delirdim

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Re: KAWA kol çıkarmış !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz demiş ki:
Re: KAWA kol çıkarmış !!!

Hiç şaşırmadım... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Her zaman olan şey çünki Çok gülüyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanki bu makinayı geçen sahibinden com. da görmüş gibi geldi bana benmi yanıldım 10 numara falan diyodu sahibi gerçektende tam bi avcımış avcılık makinanın ruhunda vardı demek hımmmmmmmm.... Çok gülüyorum
sempatik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.05.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eskı zx9 gayet normal Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

k@Ny@ mD te@m
Başa dön
sempatik şimdi Çevrimiçi sempatik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.05.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

94-97 model arası bir zx9 ki halen bu devire kadar durabilmiş bu zamanda kol cıkarmış ayakta alkışlamak lazım kawayı Bravo Alkışlıyorum diger markalardan eser kalmamış günümüzde kol cıkarcak hali bile kalmamış yok olmuş gitmisler Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 58 saniye:

kawa number one Bravo Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mr-Cool
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.05.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, o eski motorum. Şok oldum Göz kırpıyorum

Ancak yukarıda uçan ördekle bir ilgim yok. Gülümsüyorum

Tanışma topiğimde bu motordan bahsetmiştim: http://www.motordelisi.com/ftopicp-1279813-.html#1279813

Neyse, biraz daha ek bilgi vereyim:
Şu sıralar mali durumu düzeltmeden yüksek bir fiyat veremeyeceğim için biraz risk alayım dedim ve ucuza racing makine alayım dedim ve I got busted.

Bu motorun krank mili önceki sahibinde değişmişti, bilerek almıştım. Bu demektir ki ya yanlış montaj var, ya da kırık/çatlak krankı kaynattılar öyle monte ettiler ya da taktıkları krank da sonuçta eski motordan çıktığı için metal yorgunluğuna maruz kalmıştı ve yüksek devirde dağıldı. Bir de ayrıca şu durum var: Bu olaydan 2 hafta önce devir saati arızalanmıştı veya beyinden çıkan veriler bir şekilde kesilmişti. Bu yüzden devir kesici de çalışmıyor olması lazım. Tam emin değilim ama patlama 3. viteste 205 cıvarında giderken olmuş da olabilir. Yani benim hatam da söz konusu olabilir ama dediğim gibi emin değilim. (ZX-9R'lar yaklaşık olarak 1. viteste 120, 2'de 160, 3'de 200, 4'de 240, 5'de 270, 6'da 290 yapıyor.)

Youtube şu anda yasak ama www.beatfiltering.com yazıp oaradaki kutucuğa http://www.youtube.com/watch?v=oOx6g9fPmp4&mode=related&search= adresini copy & paste yaparsanız ZX-9R'ların vites aralıklarını inceleyebilirsiniz.

Geçenlerde Bursa'dan birileri o şekilde aldı gittiler. 1500-2500 YTL'ye motor takıp kullanacaklar. Ben de aynısını yapacaktım ama motor numarasının olduğu kısım da parçalandığı için uğraşmak istemedim.

Yani motor benimdir. Çok da dalga geçmeyin Ha ha. Göz kırpıyorum Yazıları okurken korktum valla, çok kötü yazmışlarsa hiç ortaya çıkmayayım dedim. Gülümsüyorum

Bu arada arka tekerleğe dikkat edin. +200 km/saat hızla giderken sadece ön tekerlek beni tuttu. "Hayatımda stoppie yapmadım" demem artık.
Başa dön
Mr-Cool Çevrimdışı Mr-Cool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mr-Cool, geçmiş olsun kardeşim kaçla giderken kol çıktı bide deponun sağından mı yoksa solundan mı çıktı ona göre sıkarke tedbirli olalım bende kawa kullanıcııyım Gülümsüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kawas10
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.05.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Milattan kalma Kawasakiyi Yağsız bırakırsan olacağı o........

Bu arada Duyurulur...Yeni 1000 rr lar yağ yakıyomuş ve debrajlarında ses ve sorun varmış...Yurt dışı 1000 rr sitelerini lütfen takit edin,,Ayrıyeten burdanda Yağ Yanığı kokusunu alanlarla görüşebilirsiniz.........
Başa dön
kawas10 Çevrimdışı kawas10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10,
Alıntı:
Yeni 1000 rr lar yağ yakıyomuş ve debrajlarında ses ve sorun varmış..

evet kaan kardeş haklısın bu sorunlar yeni kasa 1000RR da var.. Üzgünüm
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 19.05.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Arkadaşlar, o eski motorum. Bu motorun krank mili önceki sahibinde değişmişti, bilerek almıştım. Bu demektir ki ya yanlış montaj var

zzzzz bu bilgi yeterlidir sanırım Göz kırpıyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 19.05.2008 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
bu kawacılık böyle bir tutku işte yahudi inadı var bizde.

olmazsa olmazım kawa çıkartacaksada kawa kol çıkartsın.

ama motorun sahibi arkadaş daha önceden makinanın yataklarından işlem gördüğünüde söylediği halde kawayı çekemeyenler mok atma çalışmalarına başlamışlar Beğenmedim Beğenmedim

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 19.05.2008 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu demiş ki:

ama motorun sahibi arkadaş daha önceden makinanın yataklarından işlem gördüğünüde söylediği halde kawayı çekemeyenler mok atma çalışmalarına başlamışlar Beğenmedim Beğenmedim

katılıyorumm Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx-6.r yada zx-9.r ne farkeder ördeyi vurmuş işte önemli olan o deyilmi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
honda-cin Çevrimdışı honda-cin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 19.05.2008 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

95-96 model filan bir zx6! 12 yasında halen yolda yürüyor olması bile bence yeterli!! kaldıki tr sartlarında kimbilir kaç kazmanın altından geçti! ne bakımlar gördü yada gördü yada görmedi! kawa-suzi-honda 95li yılların temsilcilerini hala zaman zaman yollarda görüyoruz ama 94-95lerden kalma bir yamaha race görmeyeli yıllar oldu!!muhtemelen o makinalarda çıkacak kol bile kalmıyor oyuzden kol çıkarmamasıda doğal!!
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 19.05.2008 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crayz_84 demiş ki:
nosscu demiş ki:

katılıyorumm Bravo

bende
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal