sanki bu makinayı geçen sahibinden com. da görmüş gibi geldi bana benmi yanıldım 10 numara falan diyodu sahibi gerçektende tam bi avcımış avcılık makinanın ruhunda vardı demek hımmmmmmmm.... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
94-97 model arası bir zx9 ki halen bu devire kadar durabilmiş bu zamanda kol cıkarmış ayakta alkışlamak lazım kawayı diger markalardan eser kalmamış günümüzde kol cıkarcak hali bile kalmamış yok olmuş gitmisler
Neyse, biraz daha ek bilgi vereyim:
Şu sıralar mali durumu düzeltmeden yüksek bir fiyat veremeyeceğim için biraz risk alayım dedim ve ucuza racing makine alayım dedim ve I got busted.
Bu motorun krank mili önceki sahibinde değişmişti, bilerek almıştım. Bu demektir ki ya yanlış montaj var, ya da kırık/çatlak krankı kaynattılar öyle monte ettiler ya da taktıkları krank da sonuçta eski motordan çıktığı için metal yorgunluğuna maruz kalmıştı ve yüksek devirde dağıldı. Bir de ayrıca şu durum var: Bu olaydan 2 hafta önce devir saati arızalanmıştı veya beyinden çıkan veriler bir şekilde kesilmişti. Bu yüzden devir kesici de çalışmıyor olması lazım. Tam emin değilim ama patlama 3. viteste 205 cıvarında giderken olmuş da olabilir. Yani benim hatam da söz konusu olabilir ama dediğim gibi emin değilim. (ZX-9R'lar yaklaşık olarak 1. viteste 120, 2'de 160, 3'de 200, 4'de 240, 5'de 270, 6'da 290 yapıyor.)
Geçenlerde Bursa'dan birileri o şekilde aldı gittiler. 1500-2500 YTL'ye motor takıp kullanacaklar. Ben de aynısını yapacaktım ama motor numarasının olduğu kısım da parçalandığı için uğraşmak istemedim.
Yani motor benimdir. Çok da dalga geçmeyin Ha ha. Yazıları okurken korktum valla, çok kötü yazmışlarsa hiç ortaya çıkmayayım dedim.
Bu arada arka tekerleğe dikkat edin. +200 km/saat hızla giderken sadece ön tekerlek beni tuttu. "Hayatımda stoppie yapmadım" demem artık.
Mr-Cool, geçmiş olsun kardeşim kaçla giderken kol çıktı bide deponun sağından mı yoksa solundan mı çıktı ona göre sıkarke tedbirli olalım bende kawa kullanıcııyım _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Tarih: 19.05.2008 - 16:38 Mesaj konusu:
Milattan kalma Kawasakiyi Yağsız bırakırsan olacağı o........
Bu arada Duyurulur...Yeni 1000 rr lar yağ yakıyomuş ve debrajlarında ses ve sorun varmış...Yurt dışı 1000 rr sitelerini lütfen takit edin,,Ayrıyeten burdanda Yağ Yanığı kokusunu alanlarla görüşebilirsiniz.........
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2588 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 19.05.2008 - 20:26 Mesaj konusu:
kawas10, bu kawacılık böyle bir tutku işte yahudi inadı var bizde.
olmazsa olmazım kawa çıkartacaksada kawa kol çıkartsın.
ama motorun sahibi arkadaş daha önceden makinanın yataklarından işlem gördüğünüde söylediği halde kawayı çekemeyenler mok atma çalışmalarına başlamışlar _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
ama motorun sahibi arkadaş daha önceden makinanın yataklarından işlem gördüğünüde söylediği halde kawayı çekemeyenler mok atma çalışmalarına başlamışlar
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 19.05.2008 - 22:28 Mesaj konusu:
95-96 model filan bir zx6! 12 yasında halen yolda yürüyor olması bile bence yeterli!! kaldıki tr sartlarında kimbilir kaç kazmanın altından geçti! ne bakımlar gördü yada gördü yada görmedi! kawa-suzi-honda 95li yılların temsilcilerini hala zaman zaman yollarda görüyoruz ama 94-95lerden kalma bir yamaha race görmeyeli yıllar oldu!!muhtemelen o makinalarda çıkacak kol bile kalmıyor oyuzden kol çıkarmamasıda doğal!! _________________
ama motorun sahibi arkadaş daha önceden makinanın yataklarından işlem gördüğünüde söylediği halde kawayı çekemeyenler mok atma çalışmalarına başlamışlar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız