racingdelisi: pm numarami sana göndercem az sora.... Peki, sende gelecekmisin bizimle Nazilli'ye? ekamba artik nerden katilir belli degil, ama yerimiz/evimiz müsait.. Gelirsen memnun olurum
abi gelmek isterdim ama benim motor ufak sizide yavaşlatırım yolda,görüşebilirsek çeşmede görüşürüz sadece. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Program güzel kazasız belasız olur insaallah _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Mar 22, 2008 Mesajlar: 52 Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA
Tarih: 21.05.2008 - 00:36 Mesaj konusu:
@ R-Tugru: valla zor mu kolay mi bilemem. Benim bildigim Konyanin daglarindan inerken o guzelim Konyamizin manzarasi ve cikisinda Ankara Aksaray ayriliminda bir kosede restauranti.... tabii ki juce Mevlanamamizi unutmadan.... Fakat bidligin gibi cok siki bir programimiz var...herseye ragmen de olacak, yetisecegiz diye bir sey yok..baktik ki ortam super lekkkkkkkkkirrrrrrrrrrrr deriz ... allah tum arkadaslardan ragzi olsun inanin bizi cok sevindiriyorsunuz..l
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7682 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 21.05.2008 - 13:29 Mesaj konusu:
R-tugrul demiş ki:
ekamba: Sïz Erbil'cigim. Ama Leon süzmesini en son 20 sene önce görmü$tüm. Zaten domuza benziyodu, $imdi dahada beter olmu$tur Naapican görüpte?
nüfusuma geçireceğim...
özledim kum torbamı ne yapayım.garibim hergün dayak yiyordu benden tahmin ediyorsundur
tr ye geldim de kurtardı kendini süzme demek,ya ne adamsın be ertuğrul...
olsun,sen yinede denk gelirse şipşak çekiver,eylülde geldip gördüğümde şok olmayayım.. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
ekamba: Bana bak Erbil, senin kum torbasi üzerinde yaptigin çali$malar geçmi$te kaldi. O buranin yagmurlu havasinda çamur yigini olmu$tur haa çamur banyosu yapmak istiyorum dersen o ba$ka
O degilde, konuyu dagitmayalim.... 9 gecemiz kaldi.... Yalan degil, tatli bi heyecan var.....
Sen kimlerle nereye kadar gelcen bizimle?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız