bende motoru yeni alsam ne işim war aynı dakka topic de _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
bilamir merak etme kardesim sen gel ben sana anlatayım torkunu virajını dönüşünü gidişini _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Kayıt: Nov 07, 2006 Mesajlar: 383 Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden
Tarih: 16.05.2008 - 16:36 Mesaj konusu:
CN-6R, ya kardeş 6 aydır bekliyoruz koy artık şu motorun fotları eksilerini artılarınıda merakımızı giderelim _________________ Cadiye Herruya Merru Kaf Kef Gölge Haramilerine Bir Selam Çak
Sagopa Kajmer
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 16.05.2008 - 17:04 Mesaj konusu:
CN-6R, cok doğru yoldasın kardesim kazasız belasız kullan!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
)))))))))))) sanki herkez yoLunu gözLüyormul yahu )) arkadaşLar motoru aLmışım biLgisayar başında ne işim var :P neyse şaka bir yana yeni bir topic açarak 5 tane resim koydum. Ama daha sonra detayLı oLarak resimLer koyacağım .. Ayrıca umarım yakında bir gezi buLuşma birşey oLursa yakında görme fırsatı umarım buLursunuz ... YoLumu gözLeyen herkeze ayrıca teşekkür ederim :PPPPPP ))))))) _________________ Let The Good Times Roll
Kawasaki ZX-6R
B Rh(+)
www.diagontattoo.com
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız