Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!!

İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.05.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden dışardan silah getirmek yasak yaa Gülümsüyorum ben gelmem o zaman Gülümsüyorum
ama kesin ordayım
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 20.05.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, bende gelebilirmiyim ?

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 20.05.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
el bombası ve kendı sılahlarınızı getırmek yasak arkadaşlar.....o yuzden sadece boya sılahlarını kullanacaksınız....bırbırınızın uzerıne boya tabancasıyla kalp çizersınız artık...... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 20.05.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Ya bu bana yapılırmı Hakan. Gidiyom şimdi sucuk ekmek yemeye Çok gülüyorum

ekamba, Hayatta inanmam. Mümkünatı, imkan ve ihtimali yok gelmezsiniz..... Bravo

pamati, Sende gel mutlaka. Oyunda senin aldığın t-shirt ü giyecem. Çok gülüyorum

irmese, yakuzzza, Lafta kalmasın bekleriz Bravo

ekamba, Sen gelde. Sana herşey serbest kardeşim Bravo Kafanı kaldırabilirsen atarsın bombayı Çok gülüyorum

ibRRahim, Sizin ordan kimseyi getirme yeter Çok gülüyorum
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 20.05.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Ya kardeşim gitmeyin ekamba nın üzerine bu kadar gelecem dediyse gelir kesin... Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

HalilRR, Doatum bu arada Youtube deki HalilRR ın MD Hikayesi video nu izledim çok beğendım...Harika olmuş......Müzikte harika.... Bravo
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 20.05.2008 - 19:35    Mesaj konusu: qeq Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[img]http://farm1.static.flickr.com/99/286938915_f287e3c1fe.jpg?v=0[/img]

Bekleyin bakalım Siz Gelişim Muhteşem olacak ! Yeni Silahlarımla !!!!

NiiAHaAhahaHAhhAAa !!!!

En son buracQ tarafından 20.05.2008 - 19:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yassinn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 20.05.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eglenceler Bravo
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 20.05.2008 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, Eyvallah dostum saolasın Bravo Yav Erbil bizim üstümüze geliyo, bizim bişiy dediğimiz yok Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

buracQ, Bu silahlarıda mı getirecen Şok oldum Çok gülüyorum
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav duyduğuma göre halilrr spor yapmaya başlamış... ilerde başımıza çok iş açar... o yüzden yol yakınken silahlarda elimizdeyken indirmemiz lazım... hehe kaçıranı allah korusun ama ne yapıp ne edip ayağını kaydırmamız lazım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

takım falan filan hiç önemli değil.. başlayınca herkes birden halilrra sıkıyor anlaştık mı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 20.05.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

başlayınca herkes birden halilrra sıkıyor anlaştık mı

oskyy, Öyle bi gaza getirdin ki, ben bile kendime sıkarım sanırım Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Yav ne oluyor kardeşim, en fazla beni vuranın, oyundan sonra kolunu kırarım Dil çıkarıyorum O da büyütülecek bi şey değil sanırım Çok gülüyorum
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 21.05.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pazar günü 12 sene önce mezun olduğum üniversite arkadaşlarımla bir bruch düzenlemiştik. Onları ekemem ama bir aklım da sizde............

Ya nasip, oradaki işim bittikten sonra gruba geç te olsa katılmaya çalışacağım ( En azından sucukların hatrına Dil çıkarıyorum )
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 21.05.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PolatCetin, Arkasaşlarıda getir kardeşim. Onlara karşı takım çıkartırız işte Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 21.05.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, yakuzzza, Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 21.05.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR bütün kuyumcuları şişliyeceksiniz değil mi? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Bizimkilerin kondisyonu da yok, gariplerim meslekleri haricinden fazla bir şeyden de anlamazlar. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
serdarfidan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ıstanbul

MesajTarih: 21.05.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

arkadaslar son paintbaall oyununu hatırlıyomusunuzzz
Delirdim BIKINILER TAKIMI NI hani Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

arkadaslar son paintbaall oyununu hatırlıyomusunuzzz
Delirdim BIKINILER TAKIMI NI hani Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
serdarfidan Çevrimdışı serdarfidan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Sonraki
8. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal