anlamadığım nokta yolda giderken dörtlülere yanan ön kaputu açık ya da yanında melül melül bakan birisi olan bir otomobil vs. görseniz durmayacak mısınız ?
motosiklet de durmak lazım. ben kenara çekerim genelde dörtlü yakarım pek de kolay kolay kimse durmaz. yol kenarında birilerini görsem selektör korna yaparım yardıma ihiyacı var mı diye sonra dururum. _________________ Atım Sen Güzelsin Nazardan Sakın
Sağına Soluna Hamaylı takın
Bozok Ellerinde Yozgata Yakın
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Valla Bütün insanlar motora binince değişiyor, kornalar, sohbetler, selamlar, hal hatır sormalar....Ben de bayılıyorum....
Keşke herkes her zaman böyle olsa...Çok mutluluk verici bir şey..
Tarih: 21.05.2008 - 00:21 Mesaj konusu:
Herkes bir olmuyor. Benim bir kere yardıma ihtiyacım olmuştu adam etmemişti taleb ettiğim halde
Böyleleri de var yani. _________________ Kusursuz olmak yakışmıyor insana.
Tarih: 21.05.2008 - 00:32 Mesaj konusu:
güzel şeyler bunlar
ama sadece belli bir kitleye özel olmasa daha iyi olurdu
fena mı olurdu sadece motorcular değil de herkes durup her şeyin yolunda olup olmadığını sorsa
o günler de gelecek
umutluyum... _________________ MOTORLARIN EFENDİSİ
Kayıt: Mar 22, 2008 Mesajlar: 52 Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA
Tarih: 21.05.2008 - 01:09 Mesaj konusu:
Arkadaslar, bu dedikleriniz sadece Turkiye icinde degil tum avrupanin icinde oyledir... hatta Sirbistan, Yunanistan ve Bulgaristanda bile oyle ... Motorcu motorcunun dostudur.
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1711 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 21.05.2008 - 01:38 Mesaj konusu:
Tuhaf.. herzaman söylerim.. 30-35 senedir motor kullanırım, ama yinede söyleyecem.. Motosiklete biniyorlar diye insanların kendilerini arabaya binenlerden ayırmaları?, motora daha yakın hissetmeleri?.. Saçma değilmi?.. Motorcunun motorcuya yolda yardım etmesi, arabacıya etmemesi? veya bunun tersi?.. Bunu savunmak?? Mantıklı geliyormu gerçekten size?.....
Bence menfaatleri çatıştığında herkes herkese düşman olabilir.. anında.. ve sonuna kadar... _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Sanırım insanın aidiyet duygusuna olan ihtiyaçtan kaynaklanıyor... Bir zamanlar hondam.com diye bir siteye üyeydim. Orada hondacılar arasında dayanışma vardı... Hemen hemen buradakilere benzer topikler...
Önemli olan insan olmak değil mi? Motosiklete binince durucam, araba kullanıyorsam dönüp bakmayacağım bile... Bu ne lahana turşusu bu ne perhiz...
Ayrıca motorcu görünce dururum diyenler... Her motorcuya duruyor mu gerçekten merak ediyorum...
Neyse... Sabaha kadar konuşsanız bir çözümü yok... Motorum arıza yapar ve çekersem bir kenara. Durup soran olursa eyvallah olmazsa hiç gocunmam... Başkalarına güvenerek binmiyorum ben bu motora... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1711 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 21.05.2008 - 02:52 Mesaj konusu:
Ante Helal valla..! sonunda bi delikanlı gördük sitede.. Ne bu kardeşim?? millet tutturmuş yüzüklerin efendisi.. yüzük kardeşliği, motor kardeşliği filan... ne saçmalıktır yani.. Hayır, şu kadarını anlarım mesela? motorcuyuz, beraber gezeriz, arada bir takılırız, iyi vakit geçiririz.. kulübümüz var.. okey bunlar tabi.. çok güzel şeyler.. Amaa.. yok 4 tekerlere ölüm! e kadar diyenler var?.. Manyakmı bu tipler? nedir?.. çözemedim gitti tam olarak.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız