Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorcu dayanışmasını seviyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorcu dayanışmasını seviyorum
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
buenasivassc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlamadığım nokta yolda giderken dörtlülere yanan ön kaputu açık ya da yanında melül melül bakan birisi olan bir otomobil vs. görseniz durmayacak mısınız ?

motosiklet de durmak lazım. ben kenara çekerim genelde dörtlü yakarım pek de kolay kolay kimse durmaz. yol kenarında birilerini görsem selektör korna yaparım yardıma ihiyacı var mı diye sonra dururum.
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Başa dön
buenasivassc Çevrimdışı buenasivassc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 20.05.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xloys, yaşasın motor kardeşliği Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
soonsurat
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.05.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bız motorcuyuz kardesızz bırbırımıze ıllakı yardım etmelıyız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Üzgünüm cunku gun geır sen yollada kalırsın bır baskasıda sana yardımcı olurr Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
soonsurat Çevrimdışı soonsurat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Psile
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 20.05.2008 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Bütün insanlar motora binince değişiyor, kornalar, sohbetler, selamlar, hal hatır sormalar....Ben de bayılıyorum....
Keşke herkes her zaman böyle olsa...Çok mutluluk verici bir şey.. Bravo
Başa dön
Psile Çevrimdışı Psile Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.05.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
MOTORCUNUN RUHUNDA VARDIR BU AKILA SAHİP OLMAYAN KASK TAKMASIN DEĞİLMİ ARKADAŞLAR
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mavra
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.05.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkes bir olmuyor. Benim bir kere yardıma ihtiyacım olmuştu adam etmemişti taleb ettiğim halde Gülümsüyorum
Böyleleri de var yani.
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.05.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel şeyler bunlar
ama sadece belli bir kitleye özel olmasa daha iyi olurdu
fena mı olurdu sadece motorcular değil de herkes durup her şeyin yolunda olup olmadığını sorsa
o günler de gelecek
umutluyum...
SpeedyMaho
Üye
Üye

Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA

MesajTarih: 21.05.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar, bu dedikleriniz sadece Turkiye icinde degil tum avrupanin icinde oyledir... hatta Sirbistan, Yunanistan ve Bulgaristanda bile oyle ... Motorcu motorcunun dostudur.
Başa dön
SpeedyMaho Çevrimdışı SpeedyMaho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 21.05.2008 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tuhaf.. herzaman söylerim.. 30-35 senedir motor kullanırım, ama yinede söyleyecem.. Motosiklete biniyorlar diye insanların kendilerini arabaya binenlerden ayırmaları?, motora daha yakın hissetmeleri?.. Saçma değilmi?.. Motorcunun motorcuya yolda yardım etmesi, arabacıya etmemesi? veya bunun tersi?.. Bunu savunmak?? Mantıklı geliyormu gerçekten size?.....
Bence menfaatleri çatıştığında herkes herkese düşman olabilir.. anında.. ve sonuna kadar...
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 21.05.2008 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi, Bravo

Sanırım insanın aidiyet duygusuna olan ihtiyaçtan kaynaklanıyor... Bir zamanlar hondam.com diye bir siteye üyeydim. Orada hondacılar arasında dayanışma vardı... Hemen hemen buradakilere benzer topikler...

Önemli olan insan olmak değil mi? Motosiklete binince durucam, araba kullanıyorsam dönüp bakmayacağım bile... Bu ne lahana turşusu bu ne perhiz...

Ayrıca motorcu görünce dururum diyenler... Her motorcuya duruyor mu gerçekten merak ediyorum...

Neyse... Sabaha kadar konuşsanız bir çözümü yok... Motorum arıza yapar ve çekersem bir kenara. Durup soran olursa eyvallah olmazsa hiç gocunmam... Başkalarına güvenerek binmiyorum ben bu motora...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 21.05.2008 - 02:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante Bravo Helal valla..! sonunda bi delikanlı gördük sitede.. Ne bu kardeşim?? millet tutturmuş yüzüklerin efendisi.. yüzük kardeşliği, motor kardeşliği filan... ne saçmalıktır yani.. Hayır, şu kadarını anlarım mesela? motorcuyuz, beraber gezeriz, arada bir takılırız, iyi vakit geçiririz.. kulübümüz var.. okey bunlar tabi.. çok güzel şeyler.. Amaa.. yok 4 tekerlere ölüm! e kadar diyenler var?.. Manyakmı bu tipler? nedir?.. çözemedim gitti tam olarak.. Motordelisi
RR-37
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 03:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, abi yolda görsen bana selam verir misin? Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal