Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cecetto'nun Kawasaki ZX-6R 636 cc ile Son Hız Deneme Gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cecetto'nun Kawasaki ZX-6R 636 cc ile Son Hız Deneme Gezisi

cecetto'nun Kawasaki ZX-6R 636 cc ile Son Hız Deneme Gezisi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 19.05.2008 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10, Bravo

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cecotto
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekamba bi gün bencede senle kopalım,bi kısmet olmadı yaa.Bu arada R1 gibi diil ama 636'da bayaa hoşmuş adamım.
Başa dön
cecotto Çevrimdışı cecotto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.05.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen yıl bir arkadaşımın 636 sı ile 285 görmüştüm,arkadaşım 293 gördüğünü söyemişti,motor onaltı binde egzos hariç bi extrası yoktu
cecotto
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende eksozda yok bulursak takıcaz ama...
Başa dön
cecotto Çevrimdışı cecotto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 21.05.2008 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 21.05.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım yol pek musait değildi.ZX636 nickli bi arkadasın 299 yazdırdığını hatırlar gibiyim.636 gerçekten muazzam bir motor uzun seneler hafızalarda kalacak bence.Güzel çalışma OK
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 21.05.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mr-Cool, paylasım icin tesekkürler Bravo cecotto, hayırlı olsun güvenli ve keyifli sürüsler dilerim Bravo
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.05.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yermez 280 devamını en kısa zamanda beklıyoruz haaaa Alkışlıyorum
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 21.05.2008 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler paylaşımıznı için Gülümsüyorum
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 21.05.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum 280 de çok iyi bir hız aman dikkat Alkışlıyorum
acemi_firarda_55
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.05.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GEZİNİRKEN GÖZÜME ÇARPTI AYNI RESİMLER VE YAZILAR BU LİNKTETE VAR ANLIYAMADIM 2. SİTENİZMİ BU SİTE

http://www.motordunyasi.net/viewtopic.php?p=43718#43718
Başa dön
acemi_firarda_55 Çevrimdışı acemi_firarda_55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hgunarbay
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.05.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanki daha giderdi yaw Gülümsüyorum
Başa dön
hgunarbay Çevrimdışı hgunarbay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 25.05.2008 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hız felakettiiiirrr

Gerçi bu altlerde yavaş gidince hararet yapıyo naapçez şimdi

neyyse gazlamaya devam Çok gülüyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 25.05.2008 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video ve fotolar gusel top spped tam olmamıs sanırım yol yetersizdi
tesekkurler paylaşım için Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 25.05.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son hız denemesi baslıgindan baska gezi yazisi gibi olmus, biraz yurtdisi videolarini izleyelim, racing ve amatorluk hic bagdasmiyor.kocaman otobanda 280 e cikilmasi ayri bir konu. daha pro denemeler bekliyorum sizlerden.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal