Tarih: 21.05.2008 - 10:46 Mesaj konusu:
siya, mutlu oldugunu bilmek güzel güvenli ve keyifli sürüsler dilerim tabii ailene verdigin sözü de asla unutma,kal saglıcakla _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 21.05.2008 - 13:00 Mesaj konusu: Re: en sonunda ikna ettim :D
siya demiş ki:
hee bu arada babamla ne konuştuğumu erak edenlere söliyim kimsenin gazına gelmeyeceğime ve motora binerken arkamda beni bekleyenlerin olduğunu unutmacağıma söz verdim
satılık ilanının altına yazmıştım en kısa zamanda geri bekliyoruz çünki sen virüsü kaptın diye.çok sevindim.babana verdiğin sözü mutlaka tutman ve kazasız belasız güle güle binmeni diliyorum _________________ bir ihtimal daha var!
ah ah şu işlerin yoğunluğu derken yaşar abi ne muhabbetler kaçırdım seninle ilgili Satma noktasına gelmişsin ilan bile vermişsin şimdide vazgeçirtmişsin..Sende motosikletten koparsan ben kimden yardım alıcam
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1635 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 21.05.2008 - 14:52 Mesaj konusu:
Hayırlı uğurlu olsun.. Fireblade'yden vazgeçmek o kadar kolay değil zaten _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Tarih: 21.05.2008 - 15:09 Mesaj konusu:
siya, en akıllı ve güzel olanını yapmışsın arkadaşım tebrikler, umarım verdiğin sözleri tutarsın.... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız