Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Debriyaj yumuşatması. ACİL!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Debriyaj yumuşatması. ACİL!!!

Debriyaj yumuşatması. ACİL!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
viva_la_muerte
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: şuradan

MesajTarih: 21.05.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence body salonuna gitmelisin . Çok gülüyorum
Başa dön
viva_la_muerte Çevrimdışı viva_la_muerte Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 21.05.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şırıngadaki yağ ile neyi yağllıcak anlamadım ? .. hidroliği mi Gülümsüyorum
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 21.05.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda servisine git çare orda
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jason2901
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 21.05.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hidrolik ise sıvı içinde hava olabilir dicem ama sanırım öle bi problem olsaydı debriyaj daha yumuşak olurdu.
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 21.05.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bende war wfr kullanıyorum...bana öle bişi olmuyor haa tabi benim bileklerle senin aynmı bilemem Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 21.05.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

war wfr

Ne savaşı? WFR da nesi?

Dil çıkarıyorum
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 21.05.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

v tehc olanı Gülümsüyorum
memetefe
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başka bi vfr800 ün debriyajını bi bak bakalım seninki gibimi..sertlik göreceli bi kavram çünkü herkes farklı şeyler söyleyebilir,kıyaslama yaptığında hakkaten senin debriyaj sertse servise göstermeni tavsiye ederim..
Başa dön
memetefe Çevrimdışı memetefe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.05.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Makina 19000 km de. Bakalım başka VFR'lerle kıyaslayın diyorsunuz ama VFR piyasada pek fazla yok, bulursak kontrol ederim. Gülümsüyorum
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 22.05.2008 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Max_PAYNE demiş ki:
Makina 19000 km de. Bakalım başka VFR'lerle kıyaslayın diyorsunuz ama VFR piyasada pek fazla yok, bulursak kontrol ederim. Gülümsüyorum

Hidrolik debriyaj sisteminde yapabileceginiz fazla bir sey yok , debriyaj saglikli bir bicimde calisir ise , debriyaj sivisini degistirtebilirsin ki zamani gelmistir diye dusunuyorum, bunun haricinde debriyaj kolunu sokup guzelce temizleyip+ yaglayip yerine takin, bunun birazda olsa faydasi ilacaktir. Eger kablolu debriyaj ise kabloyu yaglayarak ise baslamanizi tavsiye ederim.
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 27.05.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS demiş ki:
Alıntı:

Debriyaj bildiğim kadarıyla hidrolik.

Hidrolik ise sol kütük üzerinde hidrolik kutusu vardır. VFR'yi hatırlamıyorum. Var mı?

Hidrolik bile olsa ayari vardir mutlaka. VRF yi bende hatirliyamiyorum ama ayari vardir ama servise sorman lazim.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 27.05.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan'ım Debriyajı Fatih ÜREK'e gönder 1 hafta sonra geri al tamamdır Delirdim
asortik
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 05:07    Mesaj konusu: Re: Debriyaj yumuşatması. ACİL!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Max_PAYNE demiş ki:
Yeni aldığım VFR800'ün debriyajı bana inanılmaz sert geldi. Bileğe binen yükün dışında bir de bununla başa çıkmak çok zor benim için. Debriyaj bildiğim kadarıyla hidrolik. VFR800 debriyajı hakkında hidrolik olduğu için yumuşatma imkanı teknik olarak mümkün değil diye bir yerlerde yazı okumuştum, bilmiyorum bu da ne kadar doğrudur? Bildiğiniz, tanıdğınız bir usta var mıdır acaba bu debriyajı yumuşatacak?

İlgili arkadaşların yardımlarını acil olarak bekliyorum.

Merhaba,

Öncelikle yeni motosikletiniz hayırlı olsun.

Sanırım debriyaj için yapabileceğiniz bir şey yok, genel olarak VFR800’lerin sert debriyaja sahip olduğunu düşünmekteyim, yani korkmanız gereken bir durum yok gibi…

Zamanla alışırsınız zaten, bir süre sonra size verdiği rahatsızlığı unutacaksınız.
Başa dön
asortik Çevrimdışı asortik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 28.05.2008 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim otoparkta bir VFR var, debriyajına baktım, sertliği benim XX ile aynı, XX'e baktığında sanırım bir ölçü olacaktır.
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.05.2008 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro demiş ki:
Kenan'ım Debriyajı Fatih ÜREK'e gönder 1 hafta sonra geri al tamamdır Delirdim

Ürker o bee Gülümsüyorum

Mete'cim, yolda yakalarsam hemen bir tane XX durduracağım o zaman. Göz kırpıyorum
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal