başka bi vfr800 ün debriyajını bi bak bakalım seninki gibimi..sertlik göreceli bi kavram çünkü herkes farklı şeyler söyleyebilir,kıyaslama yaptığında hakkaten senin debriyaj sertse servise göstermeni tavsiye ederim..
Tarih: 21.05.2008 - 18:01 Mesaj konusu:
Makina 19000 km de. Bakalım başka VFR'lerle kıyaslayın diyorsunuz ama VFR piyasada pek fazla yok, bulursak kontrol ederim. _________________ Kenan
Honda VFR 800
Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 875 Nereden: Orlando-FL (Bafrali)
Tarih: 22.05.2008 - 16:26 Mesaj konusu:
Max_PAYNE demiş ki:
Makina 19000 km de. Bakalım başka VFR'lerle kıyaslayın diyorsunuz ama VFR piyasada pek fazla yok, bulursak kontrol ederim.
Hidrolik debriyaj sisteminde yapabileceginiz fazla bir sey yok , debriyaj saglikli bir bicimde calisir ise , debriyaj sivisini degistirtebilirsin ki zamani gelmistir diye dusunuyorum, bunun haricinde debriyaj kolunu sokup guzelce temizleyip+ yaglayip yerine takin, bunun birazda olsa faydasi ilacaktir. Eger kablolu debriyaj ise kabloyu yaglayarak ise baslamanizi tavsiye ederim. _________________ www.thecyclepro.com
Hidrolik ise sol kütük üzerinde hidrolik kutusu vardır. VFR'yi hatırlamıyorum. Var mı?
Hidrolik bile olsa ayari vardir mutlaka. VRF yi bende hatirliyamiyorum ama ayari vardir ama servise sorman lazim. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Yeni aldığım VFR800'ün debriyajı bana inanılmaz sert geldi. Bileğe binen yükün dışında bir de bununla başa çıkmak çok zor benim için. Debriyaj bildiğim kadarıyla hidrolik. VFR800 debriyajı hakkında hidrolik olduğu için yumuşatma imkanı teknik olarak mümkün değil diye bir yerlerde yazı okumuştum, bilmiyorum bu da ne kadar doğrudur? Bildiğiniz, tanıdğınız bir usta var mıdır acaba bu debriyajı yumuşatacak?
İlgili arkadaşların yardımlarını acil olarak bekliyorum.
Merhaba,
Öncelikle yeni motosikletiniz hayırlı olsun.
Sanırım debriyaj için yapabileceğiniz bir şey yok, genel olarak VFR800’lerin sert debriyaja sahip olduğunu düşünmekteyim, yani korkmanız gereken bir durum yok gibi…
Zamanla alışırsınız zaten, bir süre sonra size verdiği rahatsızlığı unutacaksınız.
Tarih: 28.05.2008 - 09:54 Mesaj konusu:
Benim otoparkta bir VFR var, debriyajına baktım, sertliği benim XX ile aynı, XX'e baktığında sanırım bir ölçü olacaktır. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız