Bu pozun devamı bende. Taner testin üstüne sigarasını neşeyle tüttürüyor. Daha sonrasında ise yine odanın camını açmış, Volkana yeni bir test çağrısında bulunuyor. Akşama onları da eklerim
ekzotik, orda pil bitmedi yaw. Ben makinayı videoya ayarlayıp düğmeye bastım, ama ne olduysa düğme tutukluk yaptı galiba, basamamışım meğerse. Bu arada ben bir de güzel sesli anlatım yapmıştım çekim yaparken. Uyuz oldum kendime yaaa
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4720 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 21.05.2008 - 11:51 Mesaj konusu:
ekzotik, senin rehberliğinde gezi yapmak çok büyük bir keyifti doyamadık en kısa zamanda tekrarlıyalım. Herşey çok güzeldi teşekkür ederim.
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Ayrıcaaaaaaaaaaa yukarıda ki fotoğrafa bakılırsa bu geziden en çok zevk alan Volkan re re olmuş _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4720 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 21.05.2008 - 11:57 Mesaj konusu:
gevezehanim, her 5 km durduğumuz için değil canım her 4,5 km de durduğumuz için şikayet ediyordum. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
strider, üzülme, dedim ya bu kandırıkçı geziydi. Gerçeğine gelirsin, hem tam programlı olanına katılmış olursun. Bu keşif gezisi olduğu için, sadece keşfettik. (Daha çok yemek yenecek yerleri tabiiki )
Tarih: 21.05.2008 - 13:45 Mesaj konusu:
ben her halükarda vede her yerde zevk almasını bilirim beni bilenler bilir
amaaaaaaa hala oğlak çevirme vede köftenin peşindeyimmmmmmmmmm _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız