Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sigara Yasağı Kanunu!!! Önemli....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sigara Yasağı Kanunu!!! Önemli....
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
fulon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 20.05.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyo_Script demiş ki:
maliye bakanı millete ceza yağdırıp bütçe acıgını kapama derdinde Beğenmedim

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Başa dön
fulon Çevrimdışı fulon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sigaraya bende karşıyım otcuyus yeşilay.. Bravo

mhmtmlx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sigara içenlere duyurulur.Bir zamanlar bende içiyordum ama sükürler olsun bıraktım yediğimin içtiğimin tadına varıyorum .sizde bırakmak istiyorsanız bi arastırın sigaradan ölenlerin ciğeri nasıl....bırakın cok geçmeden
Başa dön
mhmtmlx Çevrimdışı mhmtmlx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
snakeplisken
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6 demiş ki:
Halk sağlığı bahane. Tüm dertleri AB ye yalanmak. Rezil bir hükümete sahibiz. Beğenmedim Beğenmedim

Kardesim sende tuturmusun hukumumetle gidiyorsun. Avrupada tum disco ve barlara 3yildan beri yasak kimsede icimiyor herkez kuzu kuzu hususi yapilan bölumlerde iciyor veya disarida artik sizde buna alisin.

Ne yani ben sigara icmiyen biri olarak mecburmuyum sizin tutturunuzu tenefus etmeme. Restorana gidiyoz elbiseler les kokuyor. Bence cok iyi oldu hukumeti kutlarim.
Başa dön
snakeplisken Çevrimdışı snakeplisken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 20.05.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Batuuu, işte bu diyorum yaa sigaradan daha kalitelileride var İyi fikir İyi fikir yandı bizim gençlikk desene Şok oldum Şok oldum vah ki ne vah İstemiyorum İstemiyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 20.05.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy demiş ki:
kdrygz, kardesım senı kawacı bılırdım ama sıkı bır hondacı cıktın ya Çok gülüyorum helal Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Armi ben sıkı bir yeşilay cıyım OK hemde kawacıyım nede olsa ikiside yeşil Dil çıkarıyorum

@..(L)ON(e)LY RideR..@
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mrsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 20.05.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeah Sinirlendim kim nederse desin ben bu şimdiki hükümetten razı değiğlim lan bu ne saçmalık bune böyle biz avrupaya ayak uyduracağımıza AVRUPA BİZE AYAK UYDURSUN Öfkeliyim sattınız TÜRKİYE ' yi Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim bi özelleştirme dalgasına sattınız lan memleketi yakında adamlar anamıza bacımıza göz dikerse hiç şaşmam lan adam vatanına göz dikmiş yarın öbürgün anana karına kızına göz diker Öfkeliyim yeah çok sinirlendim Sinirlendim UYAN TÜRKİYE UYAN ADAM VATANI SATIYO HALA NE OY VERİYONUZ BU ADAMA UYAAAAAAAANNNN BUMU TÜRKLÜK BUMU VATANI İÇİN CAN VEREN TÜRKLER ATALARIMIZ BÖYLE OLSUN DİEMİ CAN VERDİLER BU VATANIN HER KARIŞ TOPRAĞI İÇİN YAZIKLAR OLSUN EĞER UMRUMDA DEĞİL DİYOSANIZ Öfkeliyim ben vatanımı CANIM TÜRKİYEMİ ÇOK SEVİYORUM ve onun içinde seve seve can vermeye hazırım arkadaslar ne olur görün artık bu adamın vatannımız milletimiz için zararını anlayın
Başa dön
mrsl Çevrimdışı mrsl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 20.05.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amaçları milleti sigaradan soğutmak aslında iyi bi fikir ama yasaklanmaması gereken yerlerde'de yasaklıyorlar Örn:futbol sahası pastaneler vs vs.

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan şimdi Çevrimiçi CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 20.05.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üflentilik yapmayalım İyi fikir

Dolusu,boşu hepsi zararlı Gülümsüyorum
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 21.05.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CbrErcan demiş ki:
Amaçları milleti sigaradan soğutmak aslında iyi bi fikir ama yasaklanmaması gereken yerlerde'de yasaklıyorlar Örn:futbol sahası pastaneler vs vs.

Umarım soğutmayı başarırlar ben artık ciddi ciddi bırakmayı düşünüyorum çünkü...
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.05.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz demiş ki:
armyy demiş ki:
kdrygz, kardesım senı kawacı bılırdım ama sıkı bır hondacı cıktın ya Çok gülüyorum helal Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Armi ben sıkı bir yeşilay cıyım OK hemde kawacıyım nede olsa ikiside yeşil Dil çıkarıyorum

Kadircağız kawanın ciğeri bitik duman atıyor Hondaya bi bin ciğerlerin bayram etsin Çok gülüyorum
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 21.05.2008 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hep destek İyi fikir tam destek İyi fikir benim ağam en iyisini bilir Gülümsüyorum
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspuzu, m-a-s-o-n Çok gülüyorum
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 21.05.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence çok yerinde bi karar kimsenin kimseyi zehirlemeye hakkı yok ..... Bravo
Batuuu, ben sebetaycıyım ne mason u..... Çok gülüyorum
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mr-Cool
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.05.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uygulanabilirse çok iyi bir kanun. Ancak uygulanmazsa devleti rencide eder.

Ben 13 sene önce günde 2 paket kısa Camel içerken bıraktım. Yaşım bazılarının 2 katı olabilir ama isteyenle Çeşme'ye kadar koşu yarışı (tabii ki yer yer yürüyüşlü) bile yapabilirim. Göz kırpıyorum Herkese de bırakmayı tavsiye ediyorum.

En son Mr-Cool tarafından 21.05.2008 - 13:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Mr-Cool Çevrimdışı Mr-Cool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal