maliye bakanı millete ceza yağdırıp bütçe acıgını kapama derdinde
_________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Sigara içenlere duyurulur.Bir zamanlar bende içiyordum ama sükürler olsun bıraktım yediğimin içtiğimin tadına varıyorum .sizde bırakmak istiyorsanız bi arastırın sigaradan ölenlerin ciğeri nasıl....bırakın cok geçmeden
Halk sağlığı bahane. Tüm dertleri AB ye yalanmak. Rezil bir hükümete sahibiz.
Kardesim sende tuturmusun hukumumetle gidiyorsun. Avrupada tum disco ve barlara 3yildan beri yasak kimsede icimiyor herkez kuzu kuzu hususi yapilan bölumlerde iciyor veya disarida artik sizde buna alisin.
Ne yani ben sigara icmiyen biri olarak mecburmuyum sizin tutturunuzu tenefus etmeme. Restorana gidiyoz elbiseler les kokuyor. Bence cok iyi oldu hukumeti kutlarim.
Tarih: 20.05.2008 - 19:29 Mesaj konusu:
yeah kim nederse desin ben bu şimdiki hükümetten razı değiğlim lan bu ne saçmalık bune böyle biz avrupaya ayak uyduracağımıza AVRUPA BİZE AYAK UYDURSUN sattınız TÜRKİYE ' yi bi özelleştirme dalgasına sattınız lan memleketi yakında adamlar anamıza bacımıza göz dikerse hiç şaşmam lan adam vatanına göz dikmiş yarın öbürgün anana karına kızına göz diker yeah çok sinirlendim UYAN TÜRKİYE UYAN ADAM VATANI SATIYO HALA NE OY VERİYONUZ BU ADAMA UYAAAAAAAANNNN BUMU TÜRKLÜK BUMU VATANI İÇİN CAN VEREN TÜRKLER ATALARIMIZ BÖYLE OLSUN DİEMİ CAN VERDİLER BU VATANIN HER KARIŞ TOPRAĞI İÇİN YAZIKLAR OLSUN EĞER UMRUMDA DEĞİL DİYOSANIZ ben vatanımı CANIM TÜRKİYEMİ ÇOK SEVİYORUM ve onun içinde seve seve can vermeye hazırım arkadaslar ne olur görün artık bu adamın vatannımız milletimiz için zararını anlayın
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1442 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 20.05.2008 - 19:32 Mesaj konusu:
Amaçları milleti sigaradan soğutmak aslında iyi bi fikir ama yasaklanmaması gereken yerlerde'de yasaklıyorlar Örn:futbol sahası pastaneler vs vs. _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 21.05.2008 - 11:49 Mesaj konusu:
CbrErcan demiş ki:
Amaçları milleti sigaradan soğutmak aslında iyi bi fikir ama yasaklanmaması gereken yerlerde'de yasaklıyorlar Örn:futbol sahası pastaneler vs vs.
Umarım soğutmayı başarırlar ben artık ciddi ciddi bırakmayı düşünüyorum çünkü... _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Uygulanabilirse çok iyi bir kanun. Ancak uygulanmazsa devleti rencide eder.
Ben 13 sene önce günde 2 paket kısa Camel içerken bıraktım. Yaşım bazılarının 2 katı olabilir ama isteyenle Çeşme'ye kadar koşu yarışı (tabii ki yer yer yürüyüşlü) bile yapabilirim. Herkese de bırakmayı tavsiye ediyorum.
En son Mr-Cool tarafından 21.05.2008 - 13:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız