Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 21.05.2008 - 19:54 Mesaj konusu:
LEVO demiş ki:
Esiminde dedigi gibi biz birakmayi düsünüyoruz.
Birazcik zor olacak ama NEFSIMIZI yenmemiz lazim
Sigara icen ve Icmeyenlere Saygilar....
İnşallah bitanem zor olacağı kesin ama birlikte elele verdikten sonra başarıcağımıza inanıyorum Önemli olan bunu beyinde bitirmek....
EkremSen demiş ki:
Bu uygulamanın bize belki bir faydası olmaz hatta bir çok kişi bunun sıkıntısını da çekebilir.. ama emin olun gelecek nesile çok faydası olacaktır, sadece kendinizi düşünmeyin, olaya birde bu yönden bakınız!! Türkiye de gençliğin çoğunluğu zamanını cafe, kahvehane köşelerinde geçiriyor!! eğer herkes gerekli hassasiyeti gösterirse gelecek nesile temiz bir toplumun zeminini hazırlamış oluruz..
İşte en çok değinilmesi gereken nokta gelecek nesil bu uygulamanın kesinlikle gelecek nesillere çok büyük faydası olcak daha temiz ve daha sağlıklı bir toplum olacak çünkü...
Genelde gençler sigaraya lise çağlarında başlarlar bu uygulama onlara büyük bir engel teşkil edecek çünkü gittikleri cafe ve barlarda sigara içemeyecekler böylelikle de çoğu genç ya sigaraya başlamayacak yada bırakmak durumunda kalacak ...
Gelecek nesilleri düşünerek temiz bir toplum için alınan bu karara saygı duymalıyız bence... _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
EkremSen, Ben sana katılmıyorum Eko Abi,içecek olan insan hertürlü içer yani başlar o insanın içinde olan bişey..Cafede sigara içilemeyecekse çıkar sahilde içer 1de efes açar..Nefesim kesilsin Efesim kesilmesin hesabı _________________ "Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Ayrıca alkol içenin vücuduna verdiği zarar ölçülebiliniyor. 3 tane kan testi (GGT, SGOT ve SGPT) sonunda karaciğerinin durumu aşağı yukarı belli oluyor. Ama sigarada "The End" yazısı eşliğinde durumumuzu öğrenebiliyoruz.
Kayıt: Oct 08, 2005 Mesajlar: 1310 Nereden: istanbul-smyrna
Tarih: 21.05.2008 - 23:37 Mesaj konusu:
Ne tuhaf!!! bundan yaklaşık 15 yıl evvel yolcu otobüslerinde sigarasız özel seferler başladığında kim bu otobüse binerki! demiştik. Aaa bir baktık otobüs full hımmm dedik demekki içmeyenlerde varmış amma velakin içmeyenler o kadar korkaktıki sigara içilen normal seferlerde gıklarını çıkarmadan oturur boğula boğula gidecekleri yere varır hatta dur nan bitanede ben yakayım madem bunlar beni zehirliyor bari ben kendimi zehirleyeyim derlerdi.
Düşünün bir yaw bizler 10-15 yıl evvel yolcu otobüsünde sigara içiyorduk hatta hastane içinde bile içiyorduk tüttüre tüttüre koridorda yürüyen hasta yakınları ve doktorlar gözümün önünde hala!!!
Demekki neymiş efelenmenin manası yok!!! kurallar hep bizlerin iyiliği için. 3. Dünya ülkesiyiz, belki bu atılacak adımlardan sonra ekonomik olarak olmasa bile kuralları ve atılımları ile 1. dünya ülkesi oluruz ve buradan yola çıkarak en tepelerdeki yerimizi alırız.
Lütfen bazılarınız çıkıpta biz en tepedeyiz zaten safsatası yapmaya kalkmasın.
En tepede olmak vurdummu deviririm demekle olmuyo işte görüyosunuz.
Bu arada sigarayı bırakmaya çalışan 25 yıllık içici ve bağımlı olduğumuda hatırlatayım.
Saygılar. _________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1273 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 21.05.2008 - 23:38 Mesaj konusu:
İçerim, ülkenin 17 milyon kişisi bunu kullanıyor, bu birçok kurum için hedef kitle, eminim ki bu işten çok zarara uğrayacak yapılar var. Bunun savaşını onlar verecektir. Bu yasaklara yeni çözümler üretilir.
Sigara içme hakkım saklıdır Sigara içilmeyen heryeri boykot ediyorum Motoruma binerim toplu topsuz tüm taşımalara el sallarım _________________ 0 rh+
İçen arkadaşların umarım biraz olsun fikirleri değişir."Zararın neresinden dönersen kardır." Lütfen 3 videoyuda izleyin.
Tüm Ankara MD,sonra tüm MD seyretsin.
Birinize bıraktırırsam kar kardır.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 22.05.2008 - 13:34 Mesaj konusu:
Alıntı:
cok salakça özgürlük kısıtlaması bu ne ya
Senin özgürlüğün,baskasının özgürlük alanına girdiğin anda biter!!
Alıntı:
unutmadan yasaklar çiğnenenmek içindir:
ozaman burunlarda kırılmak içindir _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1635 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 22.05.2008 - 13:45 Mesaj konusu:
3 kişiyi şikayet ettim.. Hemende gelip cezasını kestiler... ben gayet memnunum _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
EkremSen, Ben sana katılmıyorum Eko Abi,içecek olan insan hertürlü içer yani başlar o insanın içinde olan bişey..Cafede sigara içilemeyecekse çıkar sahilde içer 1de efes açar..Nefesim kesilsin Efesim kesilmesin hesabı
yazımı tekrar okumanı istiyorum kardeşim.. demişimki; bize bi faydası olmaz biz zaten içiyoruz bu mereti bırakmakta öyle kolay değil, hatta bir çok kişi bunun sıkıntısını da çekebilir..
İnsanoğlu yaradılışı itibarı ile tertemizdir, vede günahsız doğar.. Kötü alışkanlıklar edinmesi kendi içinde olan birşey değildir!
Tamamen bulunduğu çevre ve yaşadığı ortamdır onu kötü alışkanlıklara iten en büyük etken!..
haa nefesim kesilsin efesim kesilmesin diyorsan o ayrı tabi _________________ Dostluğumuz baki..
Tarih: 22.05.2008 - 13:53 Mesaj konusu:
cok güzel bi kanun almanyada birahanelerde bile bu sene yasakladilar ki almanlarin birayi ne kadar sevdigini hepiniz az cok bilirsiniz sigara icmek icin özel kisim yaptilar ben birakali 14 sene oldu sizede tavsiye ederim _________________ SUZUKI GSX R600
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız