Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorcuya bu kadar sahip çıkılıyor işte!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorcuya bu kadar sahip çıkılıyor işte!

Motorcuya bu kadar sahip çıkılıyor işte!
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.05.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana bulaşıyorsa dövecen yok bulaşmıyorsa sie gitsin o.çocuklarını
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 21.05.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

41ffdeer, on yıl kadar once otobanda adamın bırı bıze sılah cektı ılerdekı ekıbe bıldırdık derdımızı anlatırken adam rahat rahat noktanın onunden gectı gıttı memura sordum oldurmesımı gerekıyordu nıye durdurmadınız dıye bızden sonrakı ekıbe bıldırırız dedıler olay adapazarı cıkısında oluyor ıstanbula kadar hıcbır ekıp cıkmadı karsımıza Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yektem
Üye
Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 21.05.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş oyle durumlarda direk 155 polis imdat veya 154 trafigi ariyorsun..
once sikayetini merkeze bildiriyorlar sonra ordakı ekibe anons ediyorlar ve polis eger yakalayabiliyorsa direk yakalayıp sen suclusun veya sucsuzsun demeden cezayi basiyor...yani sikayet olmadigi surece hic bir polis kılını bile kıpırdatmaz.... basıma gelen soyle bir olayı anlatayım ben yesilde gecitigim halde trafık ısıklarındaki bir sorundan dolayı yaya trafik ısıkları calısmıyordu ve dogal olarak ben de yavas yavas gectim 10-20 felan cunku yoldan karsıdan karsıya gecen kucucuk bır cocuk vardı babasıda arkasında ve bende yavas bı sekılde cocugun diger tarafından gectim ve az ilerdede is yerimin onuna aracımı park ettim ve adam yanıma geldi işte sen cocugumu eziyordun oldurecektın falanda falan tartıstık.neyse adam gitti 10 dakıka sonra 2 ekip geldi ve hic gozumun yasına bakmadan cezayı verdiler elime.ee dedim simdi siz ne yaptınız yani siz de biliyorsunuzki ısıklar arızalı dedim polisin cevabı su bize emir geldi bu cezayı yazmamız lazım sikayetiniz varsa gidin dilekce verin..biraz uzun oldu ama olay bu....
Başa dön
yektem Çevrimdışı yektem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 21.05.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Senin o 4-5 tane arabanın içine doluşmuş zibidi diye tarif ettiğin adamları çok iyi bilirim ! Lanet olsunki burada (ankarada) bu tiplerden dolu var..Motorla giderken sıkıştırmayı bırakın kaldırımlara çıkıp insan eziyo böyle saçlarında 5 kilo jöleyle altlarında şahinlerle gezip ölesiye makaslar atan tipler..

Lanet olsun böyle tiplere..Bigün birisini 30 parçaya ayırıcam hele bi elime geçsin biri !

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 21.05.2008 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya tek olsa durdur kafasına kaskı göm bakalım bidaha kalkabiliyo mu? ama öylede yapsan olay büyür .... benim sinirimi bozan taraf memurun öyle yapması yazık millet gerçkten motorcuyu çekemiyor.
giveintome
Üye
Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 21.05.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondeo nun sahibini bulup ortak birşeyler yapabilirsiniz belki.
Başa dön
giveintome Çevrimdışı giveintome Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.05.2008 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ülkemizde trafik yasaları değişmedikçe bu durum böyle sürüp gidicek arkadaşlar, yeni trafik kanunu kabul edilse trafikte öncelikli araç biz olacağız ancak bunu ancak saçlarımız ağarınca göreceğiz gidime geliyor. Üzgünüm
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 21.05.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakalıyosan kendin hallediceksn abi kmsede bu öornekten snra yapğmayın etmeyn demesn kafasını kırcan kırabiliyosan gayette insanı b i davranıs olur hayvana göre muamele olur hatta ellerine sağlık deriz bizde Sinirlendim
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 21.05.2008 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

el bombası atacan o münübüsün içine seyret ondan sonra Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Psile
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Photobucket" alt="" border="0" />

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 21.05.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o plakayı bir yere not et, tanıdığın bir gönüllü müfettişe yazdır cezaları. Başka yapabileceğin bir şey yok gibi, ama muhakkak bu dediğimi de yap... Bravo
Başa dön
Psile Çevrimdışı Psile Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 21.05.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

41ffdeer, ceza yemediğine şükret dostum,bu ülkede hangi memur işini adam gibi yapıyorki verecen...............böylelerine Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 21.05.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ülkemin polisleri Beğenmedim
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 21.05.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilerde polis olmayı düşünüyorum.. akademiyi falan okursam süper olucak.. direk rütbeli olucam. o zaman motorcuların sesi olucam inş. Allah izin verirse..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 21.05.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Ağlıyorum
akunuri
Üye
Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 21.05.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorcunun motorcudan başka dostu yoktur diyorsunuz ama ben öyle bir kazık yedimki motorcu birinden o yüzden kimseye güvenemez oldum. Maalesef arkadaşlar dünyanın civisi çıkmış o yüzden allahından bulsunlar demekten başka bir şey gelmiyor. Ahirette hepsi cezalarını çekecektir.
Başa dön
akunuri Çevrimdışı akunuri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal