Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 30.09.2007 - 03:03 Mesaj konusu:
Kawasakilerde neden yok (zx6 2007-2008)
Aynı parayı ödüyoruz bunlara biz...
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Benim buna benzer bir kafa sallama Fazer'da olmuştu ve çok şaşırmıştım. Eski Çeşme yolunda giderken Çeşme'ye gelmeden önce rüzgar jeneratör türbinleri önünde keskin bir sağ viraj vardır, işte bu viraja gelmeden yaklaşık 1 km öncesinde yüksek devirde vitesi büyüttüm ve gazı kökleyerek debriyajı bıraktığım anda sanki önce sağa sonra da sola döndü direksiyonum, çok korkmuştum ama o anda ne olduğunu anlamıştım. Şimdi bu yazıyı okuruken yaşadığım olayın mini bir "tank slapping" olabileceğini düşünüyorum.
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3708 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 22.05.2008 - 01:08 Mesaj konusu:
Moto Aksesuar'dan devam ediyoruz... _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız