Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 28 Mayıs İst MD Geleneksel Çayır-Çimen Toplantısı (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

28 Mayıs İst MD Geleneksel Çayır-Çimen Toplantısı (anadolu)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.05.2008 - 02:58    Mesaj konusu: 28 Mayıs İst MD Geleneksel Çayır-Çimen Toplantısı (anadolu) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topici ben açtım çünkü bende bu toplantıda sizlerle olacağım

Evet arkadaşlar artık Anadolu yakası toplantılarını Çayır Çimende yapıyoruz. 28.05.2008 İstanbul md çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz...

Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir eskiler bilir yenilerde ögrenir artık bir otoparkta toplanıyoruz istiyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor....

Tekrar yazıyorum ister motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...

Bekle bizi ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....
Bu arada MD ürünlerimiz herzamanki gibi mevcuttur sipariş vermeniz yeter

Yavaş gitme yarışı yapılcaktır ilgilenenlere duyrulur...

Tarih: 28.05.2008 Çarşamba
Saat:19.00 sonra 23.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Kadiköy-Bostancı Sahil yolu Bostancı deniz otobüslerinin yanındaki büyük otopark.....

uzaydan bır bakalım kroki

Önceki toplantıdan bir resim[/b]...

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA

En son HakanDincer tarafından 22.05.2008 - 13:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 22.05.2008 - 03:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seni aramizda görmekten mutluluk duyarız Hakan başkan ,başka kim gelicek senle beraber?

En son antakin tarafından 22.05.2008 - 10:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
antakin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 22.05.2008 - 03:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Moby Dick?? Delirdim

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 22.05.2008 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar gelen pişman olmaz...
bu arada Hakan başkan ilk defa geldiği için ilk defa gelenlerin ne getirmesi gerektiğini biliyordur herhalde !!! artı başkanın şanına yaraşır bir tatlı olacağından hiç şüphemiz yok... öyle değilmi GAZCILAR.... Göz kırpıyorum
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.05.2008 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vaybeeeeeeeeee bu toplantı kaçmaz eeeeeeeee kolay değil başkan geliyor.
başkanım beyaz hayabusa'yı görebilecekmiyiz.. ?
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.05.2008 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O demiş ki:
arkadaşlar gelen pişman olmaz...
bu arada Hakan başkan ilk defa geldiği için ilk defa gelenlerin ne getirmesi gerektiğini biliyordur herhalde !!! artı başkanın şanına yaraşır bir tatlı olacağından hiç şüphemiz yok... öyle değilmi GAZCILAR.... Göz kırpıyorum

EEeeevvvVVVEeeeeT Gülümsüyorum Ayrıca Hayabusa the Moby Dick'i de hayırlamak lazım. ilk geldin + yeni motor tatlısı...

Bekir abi, çok yamyamız! Neden böyle Çok gülüyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 22.05.2008 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

EEeeevvvVVVEeeeeT Ayrıca Hayabusa the Moby Dick'i de hayırlamak lazım. ilk geldin + yeni motor tatlısı...

sx2, sayat kardeşim iyi hatırlattın... şimdi hiç şansı kalmadı Gülümsüyorum sanırım iş mangalda KUZU + tatlı ya doğru gidiyor.... Alkışlıyorum
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 22.05.2008 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Hakanım Başkanım, Mezardan kopyacım, yaw şu resmi değiştirin, diyorum Tamerin olduğu daha yeni ve toplu fotolarımız var. Dil çıkarıyorum
Gelirken elin boş gelme, pasta börekle gel, yanında da davşanı getir, hatta Mehmet Abimle SEvgi ablamı da getir. Gülümsüyorum

Bir de Hakan Başkan, şu topiği bir sabit yapsan diyorum. Biz senin mesajlarına edit yapamıyoruz da Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 22.05.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Sinirlendim ben sana hiç bir şey söylemiyorum Sinirlendim
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buzlar üşüten bozkır ayazının olduğu yerden

MesajTarih: 22.05.2008 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 22.05.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Başkan ;

Ben Sadece Seni gçrmek için gelicem. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 22.05.2008 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

HakanDincer, ben sana hiç bir şey söylemiyorum

aha, davşan kızdı Dil çıkarıyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 22.05.2008 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, amanın aile kavgası çıktı Dil çıkarıyorum Davşanım kızma yaw, napiim sabite alayım dedim topiği, alamadım Ağlıyorum
Başa dön
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 22.05.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, biz girmeyelim aile arasına, uzakta oturup bekleyelim bence Gülümsüyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 22.05.2008 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, haklısın, kafamıza bardak tabak gelebilir Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye