Tarih: 22.05.2008 - 02:58 Mesaj konusu: 28 Mayıs İst MD Geleneksel Çayır-Çimen Toplantısı (anadolu)
Topici ben açtım çünkü bende bu toplantıda sizlerle olacağım
Evet arkadaşlar artık Anadolu yakası toplantılarını Çayır Çimende yapıyoruz. 28.05.2008 İstanbul md çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz...
Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir eskiler bilir yenilerde ögrenir artık bir otoparkta toplanıyoruz istiyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor....
Tekrar yazıyorum ister motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...
Bekle bizi ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....
Bu arada MD ürünlerimiz herzamanki gibi mevcuttur sipariş vermeniz yeter
Yavaş gitme yarışı yapılcaktır ilgilenenlere duyrulur...
Tarih: 28.05.2008 Çarşamba
Saat:19.00 sonra 23.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Kadiköy-Bostancı Sahil yolu Bostancı deniz otobüslerinin yanındaki büyük otopark.....
uzaydan bır bakalım kroki
Önceki toplantıdan bir resim[/b]...
_________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
En son HakanDincer tarafından 22.05.2008 - 13:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 301 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 22.05.2008 - 03:34 Mesaj konusu:
seni aramizda görmekten mutluluk duyarız Hakan başkan ,başka kim gelicek senle beraber? _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
En son antakin tarafından 22.05.2008 - 10:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Oct 14, 2007 Mesajlar: 470 Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.
Tarih: 22.05.2008 - 09:27 Mesaj konusu:
arkadaşlar gelen pişman olmaz...
bu arada Hakan başkan ilk defa geldiği için ilk defa gelenlerin ne getirmesi gerektiğini biliyordur herhalde !!! artı başkanın şanına yaraşır bir tatlı olacağından hiç şüphemiz yok... öyle değilmi GAZCILAR.... _________________ CBR 1000 esmeRR
Tarih: 22.05.2008 - 09:34 Mesaj konusu:
B E K O demiş ki:
arkadaşlar gelen pişman olmaz...
bu arada Hakan başkan ilk defa geldiği için ilk defa gelenlerin ne getirmesi gerektiğini biliyordur herhalde !!! artı başkanın şanına yaraşır bir tatlı olacağından hiç şüphemiz yok... öyle değilmi GAZCILAR....
EEeeevvvVVVEeeeeT Ayrıca Hayabusa the Moby Dick'i de hayırlamak lazım. ilk geldin + yeni motor tatlısı...
HakanDincer, Hakanım Başkanım, Mezardan kopyacım, yaw şu resmi değiştirin, diyorum Tamerin olduğu daha yeni ve toplu fotolarımız var.
Gelirken elin boş gelme, pasta börekle gel, yanında da davşanı getir, hatta Mehmet Abimle SEvgi ablamı da getir.
Bir de Hakan Başkan, şu topiği bir sabit yapsan diyorum. Biz senin mesajlarına edit yapamıyoruz da
HakanDincer, ben sana hiç bir şey söylemiyorum _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 22.05.2008 - 10:40 Mesaj konusu:
gevezehanim, biz girmeyelim aile arasına, uzakta oturup bekleyelim bence _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız