Abi,kazık mı çakıcaz dünyaya niye kendimizi strese sokalım,hee hiç başlamamış olanlar başlamasın zate gerek yok kötü bişi piss piss _________________ "Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Tarih: 22.05.2008 - 14:43 Mesaj konusu:
Batuuu,Söz benim sözümdür kalıba gerek yok
Neyse burası Tekel gibi oldu şimdi sarhoşun biri gelecek msn muhabbeti yapmayın diyecek hadi kolay gelsin _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1806 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 22.05.2008 - 14:49 Mesaj konusu:
Batuuu, sen vin diesel misin bunun benzinlisi yokmu _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 22.05.2008 - 16:49 Mesaj konusu:
CBF150 demiş ki:
Mr-Cool demiş ki:
CBF150 demiş ki:
İçen arkadaşların umarım biraz olsun fikirleri değişir."Zararın neresinden dönersen kardır." Lütfen 3 videoyuda izleyin.
Tüm Ankara MD,sonra tüm MD seyretsin.
Birinize bıraktırırsam kar kardır.
CBF150, verdiğn bilgiler için teşekkürler herşey ortada zaten, bence herkes bu videoları izlemeli... _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Tarih: 22.05.2008 - 17:05 Mesaj konusu:
valla budurum hem iyi hemde kötü biyerde yemek yediğinde doğal olarak üstüne sigara içmek istiyorsun ama artık yok ama size de katılıyorum eve girdiğinde sadece senin üstünden leş gibi sigara kokusunun gelmeside hiç hoş olmuyorr
3 kişiyi şikayet ettim.. Hemende gelip cezasını kestiler... ben gayet memnunum
Nasıl yani, polise mi şikayet ettin? Şikayet ettiğin adamlar seni gördü mü? Biraz riskli değil mi? Hemen cezasını kesiyorlarsa uygulama rayına girmeye başladı.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız