Arkadaşlar mrb siteden tanıdığımız bir bayan arkadaşımız kullanmış olduğu Honda CBR125 Repsol model motosiklet çalınmıştır.Saat 15:00 civarında maltepe bölgesinde evinin önünde park halinde olan motosiklet 10.dak içersinde malesef çalınmış bulunmaktadır...Görenlerin insaniyet namına yardımcı olmasını istiyoruz...
Plaka:34 EZF 03
Ersin Demir:0532 552 03 42
Hüseyin Bey:0535 303 04 46
Şimdiden ilginiz için tşkler.... _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
Ben de ek bilgi vereyim. Motorun sağ kuyruğu çizik ve egsozun altı yamuktur. Lütfen özellikle o bölgede oturan/çalışan arkadaşlar, etrafınıza daha dikkatli bakın.
Topic up, konu önemli, henüz çalınalı bir kaç saat ancak oldu. Etrfınıza daha dikkatli bakın, özellikle Maltepe ve civarında oturan / çalışan, yolu oralardan geçen arkadaşlar.
Maltepeden Bayan bi arkadaş diyince Ersini aradım inşallah onun motoru değildir dedim ama malesef
Eskiden motor çalan iki arkadaşı aradım cevizli nin çocukları yapmıştır %de 100 diyor
e alalım hemen dedim çoktan parçaya gitmiştir dedi çok zor diyo _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız