Ben iki ay önce Çeşme otoyolu İzmir çıkışında 237 YTL yedim , hemen ödedim ve %25 eksik özdedim böylelikle. Artık otoyoldaki orta refüjdeki radarların yerini ezbere biliyorum.
asla hatta katta durmam o haltı 2 kere yedım 237ser ytl cik yazıverdıler. ısterse tank tufek top batarya kursunlar yınede durmam adamlar benı gorunce dırekt olarak yola atlıyorlar zaten. ss sürücüsü oldugum ıcın bazen kendıme hayret edıyorum nıye mı adamlar benı potansıyel trafık canavarı olarak goruyor.o yuzden hıc bır zaman durmuyorum.
Tarih: 22.05.2008 - 05:57 Mesaj konusu:
polisimiz polis olsa durulur,arklarında dedigi gibi mutlaka eksoz acık yok far bılmemne cart curt bısı bulup ceza kitlemeye çalısıyorlar o yüzden durmak yook yola devam
Kayıt: Mar 22, 2008 Mesajlar: 53 Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA
Tarih: 22.05.2008 - 19:33 Mesaj konusu:
YAW ARKADASLAR BEN BIR SEY ANLAMADIM SIMDI...BIZIM MOTORLAR KAC MAX SURAT YAPMAK VAR TURKIYEDE????? Ben kendim ZX-10R suruyorum ve onumuzdeki hafta oraya geliyoruz ilk defa duyoyorum boyle bir sey... allah allah
YAW ARKADASLAR BEN BIR SEY ANLAMADIM SIMDI...BIZIM MOTORLAR KAC MAX SURAT YAPMAK VAR TURKIYEDE????? Ben kendim ZX-10R suruyorum ve onumuzdeki hafta oraya geliyoruz ilk defa duyoyorum boyle bir sey... allah allah
Otoyolda 80 km/saat.
Ama %10 da hata payı ekleniyor, 88 km/saat hızdan yukarı gidersen miktarını bilmediğim bir ceza yersin. Ayrıca bu hızı %30 geçersen 237 YTL ceza yersin.
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 22.05.2008 - 20:32 Mesaj konusu:
çok güzel örnek oluyoruz yeni motosiklete başlayan arkadaslara _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
motorsado motorum sadom 35 lim olmaz mı qanqa ohoo oo ben bi anlatsam topic pert
olm ne motorsadosu lem koca avatarımın üstünde motorcusado yazıyo okusana
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
serkan_yenidunya, demişki ;
Alıntı:
çok güzel örnek oluyoruz yeni motosiklete başlayan arkadaslara
tabiykide oluyoz onları radardan ceza yemekden kuratırıyoruz bundan güzel örnekmi var be sokom gangam _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
mustafa kemal sahıl yolunda balcovadan alsancaga gayet ssakın kendı halımde gıdıyordum valı konagının orda durduruldum polıs hemen kontaga atladı anahtarımı aldı ne oldugunu anlamadım sordugumda 92km ıle radara gırdıgımı soyledı bunun ıcınmı bu kadar atraksıyon yapıyosun dedım ama demez olsaydım polısle bırbırımızı oldurme noktasına geldık ya polıs benı vuracak yada ben polısı gırtlaklıcaktım polıs bana artıslık yapıyo ben karsılık verıyorum falan neyse 156 ytl yı bana kıtledıler makınam buyuk olmasada ordan o sınırle oyle bır kalkıs yaptımkı ıstesem bı daha oyle kalkamam CBR ın gotu gıtcek yer bulamadı daha sonra durdurmaya kalktılar ama basarılı olamadılar tabı burdan arkadaslara tavsıyem kendıne guvenen tecrubelı ve bulundugu yerın kestırme ve ara sokaklarını ıyı bılıyosanız sakın durmayın... _________________ CBR 125 REPSOL
bu konu çok detaylı bir konu burda yazdıklarımız özemdirici olabilir ve kaçma kapasitesi olmayan arkadaslar bunu deneyip kazalara sebep olabilirler kacayım derken!! ancak sadece klasik bir radar uygulaması ise ve ASAİŞ ekipleri olay yerinde yoksa plakası olmayan yada görünmeyen tecrübeli SS sürücüleri genelde durmuyor! 3-4 sene öncesine kadar ben duruyordum ama polislerin sergilediği kesinlikle anlayışsız dinlemeyen ukala tavırlarından sonra durmamaya karar verdim! standart eksozla ceza yazmışlardı bana ve 1000RR ın sesini burgman 400le kıysalayıp bak bu sessiz seninki sesli demişlerdi! ben polisle muhattap olmuyorum laf anlatıpta cenemi yoramam cunkü önyargılı ve potansiyel serseri durumunda gördüklerinde bizi hiçbir zaman haklı olma sansımız yok! gazlar giderim! ancakk bu noktadan sonra telsizle sizi bildirirler ve işin içine ASAİŞ ekipleri karışır ve bu ekiplerlerden kaçıldığında silah kullanabiliyorlar bu yuzden kaçtıysan motoru hemen kapatıp o gun bidaha binmemekte fayda var!!tabiki bunu yapmak için SS makina uygundur!! ve tecrubeli sürücü!!
bikerede izmir yesildere yolunda kışın saat 23gibiydi,40-50km ile tıntın geliyorum eve hava buzzz! yanıma yunuslar geldi kısa bi siren sesi verdiler,bende selam verdiler diye korna caldım,yanyana gidiyoruz,bana dur işareti yaptılar,bende neden dedim?? ne oldu yani niye durcam,dur dediler israrla bu arada biz 40km ile yan yana gidiyoruz,arkada oturan küfür ederek durmamı istedi,bende kendisine güzel bir selam verip uzadım yanlarından,selam verirkende gel kendir durdur dedim,bomboş yolda yavas yavas gidiyorum adam gelip sırf can sıkıntısı yuuznden beni durdurcak,telsizle merkeze bildircek,güya calıştıklarını amir duycak v.s!! işguzarlık baskadır görev icabı baskadır!!
motosiklet kullananlara serseri gözüyle bakılmasının nedeni belli... sen anlattıklarını yaparsan sana deil herkese oyle davranılır.
site kontrol ediliyor olsa bu yazıdan dolayı siteye kapatma gelir, hatta sanada suç duyurusunda bulunulur.
motosiklet kullananlara serseri gözüyle bakılmasının nedeni belli... sen anlattıklarını yaparsan sana deil herkese oyle davranılır.
site kontrol ediliyor olsa bu yazıdan dolayı siteye kapatma gelir, hatta sanada suç duyurusunda bulunulur.
o garnizoun komutanı ona dokunmak zor olur biraz
onun yaptıgı serserilik degil biraz düşün neden degil _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız