Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2519 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 23.05.2008 - 00:23 Mesaj konusu:
buluşun gezin tozun güzel dostluklar kurun ama aranıza alacağınız insanlara dikkat edin gruplara değil gerçek kişilere değer verin yolda gördüğünüz her iki tekerliyi kendinizmiş gibi görün belki biyerlerde denk geliriz
mesela capital06 gibi bi insanı başınızın üstünde tutun dikkat ederseniz ne kadar içten ve gerçekçi yazmış _________________
Kayıt: Apr 12, 2006 Mesajlar: 138 Nereden: Ankara + istanbul
Tarih: 23.05.2008 - 01:01 Mesaj konusu:
cadde_seytani06 demiş ki:
buluşun gezin tozun güzel dostluklar kurun ama aranıza alacağınız insanlara dikkat edin gruplara değil gerçek kişilere değer verin yolda gördüğünüz her iki tekerliyi kendinizmiş gibi görün belki biyerlerde denk geliriz
mesela capital06 gibi bi insanı başınızın üstünde tutun dikkat ederseniz ne kadar içten ve gerçekçi yazmış
Dostum guzel yazmıssın. bu aksamki bulusmada gordum kimse guruplasmaya çalışmıyo. Herkesin amacı motosiklet kullanmak motosiklet muhabbeti yapmak.
Burda araç pek onemli degil onemli olan motosiklete gonul vermis insanlarin 1 arada olması. (benim fikrim bu tabiki)
Bi cok ayrı guruba uye insanlar vardi bulusmada bu da cok hosuma gitti... _________________ Go Kawasaki...
ER-6 N
İlk önce gecen seneki MD Ankara gurubunun bulusma konusunda ne kadar başarılı oldugunu soylemeden gecemiyecem.
uzun zamandir bu siteye uyeyim ( bu accountla degil) ilk motoru aldıgımda Ankara MD den 1 kisi gelmemisti dolasmaya 1 hafta yalvarmıstı, sinirle daha girmemistim siteye. Ama gecen seneki tayfayla tanıstım kendileri motor gezi ekibini aşmış kocaman bir arkadas tayfası kurmuslar.
Ankaralı motorcular guruplasmayı toplu gezmeyi cok seviyor ama bazılari fanatiklige tasıyor olayi, gecen su sitenin gezisine gitmissin orda gormusler vs. Asıl onemli olan motosiklet sevdalılarının bir arada olması degilmi ? Ben 3-4 degisik sitenin gezisine bulusmasına gidiyorum elimden geldikce herkesi tanımayacalısıyorum... Diger sitelerden arkadaslarida goruyorum bu topic de.
FearOfTheDark bu gorevi yapar diyorum isterseniz bi deneyin...
Aksama 5 evler seyirde olucam. Ama sunuda diyim 5 evler seyir haftalık bulusma icin cok uygun degil cok kalabalık oluyor ve sayı 5-6 olunca hem montlara kasklara hemde kendimize yer bulamiyoruz...
gökay kardeşim gayet güzel yazmışsın ama adını taşıyıp uğrunda geziler düzenlediğin sitede seni rencide edenler varsa ve buna site yönetimide gözardı ediyorsa kusura bakma benim o site ile alakam olmaz hoş arada sırada girip bakıyorum ama adına hiçbirzaman toplantıda yapmam primde kazandırmam düşünki md kuruldu ankara ekibi oluştu sonrasında dağıldı ve bu 2. kez tekerrür etti belkide 3-4-5 de olacak
Kayıt: Apr 12, 2006 Mesajlar: 138 Nereden: Ankara + istanbul
Tarih: 23.05.2008 - 01:40 Mesaj konusu:
zincirkiran demiş ki:
scorpx demiş ki:
Evet uzun zamandır boyle bi topic bekliyodum.
İlk önce gecen seneki MD Ankara gurubunun bulusma konusunda ne kadar başarılı oldugunu soylemeden gecemiyecem.
uzun zamandir bu siteye uyeyim ( bu accountla degil) ilk motoru aldıgımda Ankara MD den 1 kisi gelmemisti dolasmaya 1 hafta yalvarmıstı, sinirle daha girmemistim siteye. Ama gecen seneki tayfayla tanıstım kendileri motor gezi ekibini aşmış kocaman bir arkadas tayfası kurmuslar.
Ankaralı motorcular guruplasmayı toplu gezmeyi cok seviyor ama bazılari fanatiklige tasıyor olayi, gecen su sitenin gezisine gitmissin orda gormusler vs. Asıl onemli olan motosiklet sevdalılarının bir arada olması degilmi ? Ben 3-4 degisik sitenin gezisine bulusmasına gidiyorum elimden geldikce herkesi tanımayacalısıyorum... Diger sitelerden arkadaslarida goruyorum bu topic de.
FearOfTheDark bu gorevi yapar diyorum isterseniz bi deneyin...
Aksama 5 evler seyirde olucam. Ama sunuda diyim 5 evler seyir haftalık bulusma icin cok uygun degil cok kalabalık oluyor ve sayı 5-6 olunca hem montlara kasklara hemde kendimize yer bulamiyoruz...
gökay kardeşim gayet güzel yazmışsın ama adını taşıyıp uğrunda geziler düzenlediğin sitede seni rencide edenler varsa ve buna site yönetimide gözardı ediyorsa kusura bakma benim o site ile alakam olmaz hoş arada sırada girip bakıyorum ama adına hiçbirzaman toplantıda yapmam primde kazandırmam düşünki md kuruldu ankara ekibi oluştu sonrasında dağıldı ve bu 2. kez tekerrür etti belkide 3-4-5 de olacak
Evet Emre sanırım en dogrusunu sen yazmıssın, herkes beraber olsun gezelim tozalım heyyt diyosun birileri sevkini kırıyo, he bide bu gurubum dedigim seyin yoneticisiyse dahada can sıkıyo.
2 kere dagılmıssa koca Ankara vardir bi sorun ztn bu ortada.
Neyse arkadaslar cok şevkliler yeni bi oluşum istiyolar insallah başarılı olurlar. MD ankarada yardimci olur onlara...
Bu aksam 5 yeni motorcuyla daha tanıstım, mutluyum =) _________________ Go Kawasaki...
ER-6 N
Kusura bakmayın dün iş nedeni ile gelemedim.Gelsemde araçla gelecektim,araca park sorunu olacaktı.Gönderin fotoları da Kimler gelmiş bakalım.Gökay Eldivan gezisinin fotoları ne oldu? devamı nerde? _________________ HERŞEY MOTOR TUTKUSU GİBİ SONSUZA DEK SÜRSE...
işte dünkü buluşmamızdan resimler , bu arada bu buluşma işini bu kadar büyütmenin bi anlamı yok , haftada bir buluşacaz sohbet edecez , haftasonları gezecez , gruplaşma felan olacağını sanmıyorum , zira mt ile de gezerim md ile de maksat ve amaç motosiklet...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız