Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD Organizatörlerini arıyoruz!! ::Önemli::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD Organizatörlerini arıyoruz!! ::Önemli::
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
FearOfTheDark
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.05.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WindOfChange demiş ki:
FearOfTheDark,
resimleri gönderdim Motordelisi

tamamdır erkan abi , ben yarın fotoları atarım buraya...
Başa dön
FearOfTheDark Çevrimdışı FearOfTheDark Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 23.05.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maddog, Gülümsüyorum

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

FearOfTheDark, bence fotolar için yeni topic açalım.???
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 23.05.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buluşun gezin tozun güzel dostluklar kurun ama aranıza alacağınız insanlara dikkat edin gruplara değil gerçek kişilere değer verin yolda gördüğünüz her iki tekerliyi kendinizmiş gibi görün belki biyerlerde denk geliriz

mesela capital06 gibi bi insanı başınızın üstünde tutun dikkat ederseniz ne kadar içten ve gerçekçi yazmış Bravo
chooppermania
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.05.2008 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankara delircek Bravo
Başa dön
chooppermania Çevrimdışı chooppermania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
scorpx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara + istanbul

MesajTarih: 23.05.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cadde_seytani06 demiş ki:
buluşun gezin tozun güzel dostluklar kurun ama aranıza alacağınız insanlara dikkat edin gruplara değil gerçek kişilere değer verin yolda gördüğünüz her iki tekerliyi kendinizmiş gibi görün belki biyerlerde denk geliriz

mesela capital06 gibi bi insanı başınızın üstünde tutun dikkat ederseniz ne kadar içten ve gerçekçi yazmış Bravo

Dostum guzel yazmıssın. bu aksamki bulusmada gordum kimse guruplasmaya çalışmıyo. Herkesin amacı motosiklet kullanmak motosiklet muhabbeti yapmak.
Burda araç pek onemli degil onemli olan motosiklete gonul vermis insanlarin 1 arada olması. (benim fikrim bu tabiki)

Bi cok ayrı guruba uye insanlar vardi bulusmada bu da cok hosuma gitti...
scorpx Çevrimdışı scorpx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 23.05.2008 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scorpx demiş ki:
Evet uzun zamandır boyle bi topic bekliyodum.

İlk önce gecen seneki MD Ankara gurubunun bulusma konusunda ne kadar başarılı oldugunu soylemeden gecemiyecem.
uzun zamandir bu siteye uyeyim ( bu accountla degil) ilk motoru aldıgımda Ankara MD den 1 kisi gelmemisti dolasmaya 1 hafta yalvarmıstı, sinirle daha girmemistim siteye. Ama gecen seneki tayfayla tanıstım kendileri motor gezi ekibini aşmış kocaman bir arkadas tayfası kurmuslar.

Ankaralı motorcular guruplasmayı toplu gezmeyi cok seviyor ama bazılari fanatiklige tasıyor olayi, gecen su sitenin gezisine gitmissin orda gormusler vs. Asıl onemli olan motosiklet sevdalılarının bir arada olması degilmi ? Ben 3-4 degisik sitenin gezisine bulusmasına gidiyorum elimden geldikce herkesi tanımayacalısıyorum... Diger sitelerden arkadaslarida goruyorum bu topic de.

FearOfTheDark bu gorevi yapar diyorum isterseniz bi deneyin...

Aksama 5 evler seyirde olucam. Ama sunuda diyim 5 evler seyir haftalık bulusma icin cok uygun degil cok kalabalık oluyor ve sayı 5-6 olunca hem montlara kasklara hemde kendimize yer bulamiyoruz...

gökay kardeşim gayet güzel yazmışsın ama adını taşıyıp uğrunda geziler düzenlediğin sitede seni rencide edenler varsa ve buna site yönetimide gözardı ediyorsa kusura bakma benim o site ile alakam olmaz hoş arada sırada girip bakıyorum ama adına hiçbirzaman toplantıda yapmam primde kazandırmam düşünki md kuruldu ankara ekibi oluştu sonrasında dağıldı ve bu 2. kez tekerrür etti belkide 3-4-5 de olacak Beğenmedim
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 23.05.2008 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zincirkiran orası kesin çünkü benimseme yok sadece gaz vermek var okadar İstemiyorum
scorpx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zincirkiran demiş ki:
scorpx demiş ki:
Evet uzun zamandır boyle bi topic bekliyodum.

İlk önce gecen seneki MD Ankara gurubunun bulusma konusunda ne kadar başarılı oldugunu soylemeden gecemiyecem.
uzun zamandir bu siteye uyeyim ( bu accountla degil) ilk motoru aldıgımda Ankara MD den 1 kisi gelmemisti dolasmaya 1 hafta yalvarmıstı, sinirle daha girmemistim siteye. Ama gecen seneki tayfayla tanıstım kendileri motor gezi ekibini aşmış kocaman bir arkadas tayfası kurmuslar.

Ankaralı motorcular guruplasmayı toplu gezmeyi cok seviyor ama bazılari fanatiklige tasıyor olayi, gecen su sitenin gezisine gitmissin orda gormusler vs. Asıl onemli olan motosiklet sevdalılarının bir arada olması degilmi ? Ben 3-4 degisik sitenin gezisine bulusmasına gidiyorum elimden geldikce herkesi tanımayacalısıyorum... Diger sitelerden arkadaslarida goruyorum bu topic de.

FearOfTheDark bu gorevi yapar diyorum isterseniz bi deneyin...

Aksama 5 evler seyirde olucam. Ama sunuda diyim 5 evler seyir haftalık bulusma icin cok uygun degil cok kalabalık oluyor ve sayı 5-6 olunca hem montlara kasklara hemde kendimize yer bulamiyoruz...

gökay kardeşim gayet güzel yazmışsın ama adını taşıyıp uğrunda geziler düzenlediğin sitede seni rencide edenler varsa ve buna site yönetimide gözardı ediyorsa kusura bakma benim o site ile alakam olmaz hoş arada sırada girip bakıyorum ama adına hiçbirzaman toplantıda yapmam primde kazandırmam düşünki md kuruldu ankara ekibi oluştu sonrasında dağıldı ve bu 2. kez tekerrür etti belkide 3-4-5 de olacak Beğenmedim

Evet Emre sanırım en dogrusunu sen yazmıssın, herkes beraber olsun gezelim tozalım heyyt diyosun birileri sevkini kırıyo, he bide bu gurubum dedigim seyin yoneticisiyse dahada can sıkıyo.

2 kere dagılmıssa koca Ankara vardir bi sorun ztn bu ortada.

Neyse arkadaslar cok şevkliler yeni bi oluşum istiyolar insallah başarılı olurlar. MD ankarada yardimci olur onlara...

Bu aksam 5 yeni motorcuyla daha tanıstım, mutluyum =)
CBF150
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 23.05.2008 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kusura bakmayın dün iş nedeni ile gelemedim.Gelsemde araçla gelecektim,araca park sorunu olacaktı.Gönderin fotoları da Kimler gelmiş bakalım.Gökay Eldivan gezisinin fotoları ne oldu? devamı nerde?
FearOfTheDark
Üye
Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte dünkü buluşmamızdan resimler , bu arada bu buluşma işini bu kadar büyütmenin bi anlamı yok , haftada bir buluşacaz sohbet edecez , haftasonları gezecez , gruplaşma felan olacağını sanmıyorum , zira mt ile de gezerim md ile de maksat ve amaç motosiklet...

Başa dön
FearOfTheDark Çevrimdışı FearOfTheDark Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 23.05.2008 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence süper bir akşamdı gelen herkesede teşekkürler salıyı dört gözle bekliyorum Bravo
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
scorpx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Azcuk kawasaki bulusmasına cevirdik gelen motorlarin %75 i kawasakiydi sanki =) =) =)

Bu arada secilsin artik biri ankara sorumlusuda bulusma yeri vs konulariyla ilgilensin...

Suleyman agbi bisi konuscaktim seninle gelmedin kacirdin =)
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 23.05.2008 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ANKARA MD güzel bir organizasyon başlangıcı yapmışsınız. tebrik ederim sizleri. umarım dostluklarınız hep böyle kalıcı ve daimi olur Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 23.05.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scorpx demiş ki:
Azcuk kawasaki bulusmasına cevirdik gelen motorlarin %75 i kawasakiydi sanki =) =) =)

Bu arada secilsin artik biri ankara sorumlusuda bulusma yeri vs konulariyla ilgilensin...

Ne konuşacaktın gökay çok merak ettim Çok gülüyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Hiçmi 21" yok yavv içinizde... Şok oldum hep ss, hep çıplak
FearOfTheDark
Üye
Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBF150 demiş ki:
scorpx demiş ki:

Ne konuşacaktın gökay çok merak ettim Çok gülüyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Hiçmi 21" yok yavv içinizde... Şok oldum hep ss, hep çıplak

abi 21 inç sen varsın işte , haftaya bekleriz gel abi bi sinerji oluşturalım.... Bravo
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 10, 11, 12  Sonraki
8. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal