Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KIRKLARELİ drag gösterilerine kimler geliyor.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KIRKLARELİ drag gösterilerine kimler geliyor.....

KIRKLARELİ drag gösterilerine kimler geliyor.....
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.05.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

batumarket, sağolasın...
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.05.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seminerim war Üzgünüm Şok oldum Üzgünüm
gelemeyebilrim Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 23.05.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar Herkes davetli

ryangt, Pazar pazar ne semineri yayuuu
ekzotik, Karşılama istiyoruz Çok gülüyorum
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 23.05.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hondagökhan toparla bakalım milleti zaman daralıyor
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 23.05.2008 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İsimleri görelim
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 23.05.2008 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyuk bir aksilik olmazsa geliyoruz (IRT).. Gülümsüyorum
valeo, Abicim seni sabah arariz cikiyoruz diye.. Bravo

I . R . T
`06 YAMAHA R1 S.e. 50th anniversary
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, demiş;
Alıntı:

ekzotik, Karşılama istiyoruz

başımızın üstünde yeriniz var pınarhisar da saat 11;00'e kadar sizleri bekliyor olacağız..
pınarhisar meydan tam göbekte suzuki servisi Atilla ağbinin dükkan önünde toplanacağız
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 23.05.2008 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik, Abi biz Tem den gelecez büyük ihtimalle
Başa dön
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, okey gökhan sonuçta buluşma noktası aynı ama nasip olursa dönüşe sizinle gaz açarız bizim turbo envere geçilmekten bıktım 1000cc.lik makine istiyorum otabanda
Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 23.05.2008 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm, abi bana alo de . hemen gişelerde karşılarım sizi

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

hondagokhan, ben redstromları karşılar sizinle buluşuruz otobanda bir noktada
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 23.05.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, Abi tahminlerime göre 10:45 te Metro Otobanda Metro tesislerinde oluruz. ordan çıkış yapıcaz Bravo
Başa dön
batumarket
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KIRKLARELI

MesajTarih: 23.05.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan,
GÖKHAN oğluma geçen sene söz verdiğin honda şapkasınıda getirmeyi unutma OK Göz kırpıyorum
Başa dön
batumarket Çevrimdışı batumarket Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

batumarket, draglar tam olarak saat kaçta başlayacak
Başa dön
batumarket
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KIRKLARELI

MesajTarih: 23.05.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik,
12,00 DE dernekte toplanalım orada kayıtlar bitince başlar
Başa dön
batumarket Çevrimdışı batumarket Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hakan_39
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kırklareli

MesajTarih: 23.05.2008 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar bensız yarış olurmu 250 veya 350 cc ye girmek istiyorum 125cc bana gelmez makınama ve kendime güvenıyorum motorum kesınlıkle ve kesınlikle orjınaldir hiçbir parçası değişmemkte ve 94 model dir GİLERA MXR 125 EGZAPLI(TURBOLU)ALMAZSANIZDA CANINIZ SAĞOLSUN BENDE Bİ GÖSTERİ YAPAR ÇEKILIRIM ARADAN PIST SİZLERE KALSIN VE BAŞARILAR DİLERİM SİZLERE Bravo
Başa dön
hakan_39 Çevrimdışı hakan_39 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal