Tarih: 23.05.2008 - 10:12 Mesaj konusu:
Hakan Başkan Moby Dick kazasız belasız taşır seni inşallah... _________________ Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...A Rh (+)
Tarih: 23.05.2008 - 10:33 Mesaj konusu:
Motora diyecek yok, hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
FcPro, bir sakıncası yoksa makinenin markası ve modelini öğrenebilir miyim? Bu arada kadrajlar çok iyi. _________________ ayagini sicak tut basini serin bir is tut kendine düsünme derin
Tarih: 23.05.2008 - 10:36 Mesaj konusu:
FcPro, Fırat aslında az çok nasıl kareler olacağını tahmin ediyordum, fotoğrafları gördüğümde yanılmadığımı anladım. Detay fotoğraflarına söylenecek söz yok İstanbul'a bekleniyorsunuz Hakan Abi, Çok çok güzel, Allah analı babalı büyütsün _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
FcPro, kardeşim tek kelimeyle muhteşemsin..Ayrıca da manyak..Ayrıca adama kısmet çıksın yedim seni
_________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 23.05.2008 - 11:08 Mesaj konusu:
Hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüsler dilerim bu arada fotolar gercekten cok iyi _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 23.05.2008 - 11:09 Mesaj konusu:
fırat harikasın bir fotoğraf ancak bukadar net olabilir herhalde hakan başkan güle güle güzel günlerde kullanmanı dilerim..hayırlı uğurlu olsun _________________
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 23.05.2008 - 11:26 Mesaj konusu:
fırat harikasın valla... HakanDincer,,sayfa 1 de okuduğum kadarıyla halil ve berhan ı korkutmuşsun ama bana denk gelme fena sıkarım..
hayırlısı olsun hakan,çok güzell.kazasız belasız..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız