Tarih: 23.05.2008 - 10:59 Mesaj konusu:
Bunlar da benim için çok anlamlı olan bir motorun çeşitli yorumları linkte Yamaha xs650 delilerine ait daha başka çalışmlar da var. Bu motor bence chopper uyarlamalarına en iyi cevap veren klasiklerden biridir, sizlerle paylaşayım istedim
http://www.650motorcycles.com/
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6551 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 23.05.2008 - 11:03 Mesaj konusu:
heheh güzel paylasım tşk ler _________________
BÖLGEDE 1000 CC TEK İSTH.TİM KOMTANI GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
Tarih: 23.05.2008 - 11:46 Mesaj konusu:
Daha önce birkac yıl orjinal halde 78 model honda cb 125 kullandım.Kendisinden sonra cıkan cg 125 ve titanlardan daha güçlü bir motora sahip, bu güce 5. vitesle güzellikde katmıslar.Yakıtta ta oldukca cimri. Sonrakiler ise yanılmıyorsam 2,0 devir daha süşük gucte ve 4 vitesliler. Bu motorların en buyuk sıkıntısı egzantirik zincirli ve platinli olmaları.Hor kullanımlarda Silndir kapagındaki egzantirik mili yuvayı genişletiyor ve hersey alt üst oluyor. Şuan bu motorlar ort 500 ytl araasında degisen fiyatlarda satılıyor. En uygun zamanda bunlardan bir tane daha satın alıp revize etmeyi dusunuyorum... Elimde eskiden kalma sakladıgım japon orjinal egsozu dahala mevcut,saklıyorum
Tarih: 23.05.2008 - 12:17 Mesaj konusu:
Paylasım icin tesekkürler nostalji oldu cidden _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
paylaşım için teşekkürler çok güzel resimler _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız