Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "21 Mayıs 08 - Avrupa Toplantı -Fotolar"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"21 Mayıs 08 - Avrupa Toplantı -Fotolar"

"21 Mayıs 08 - Avrupa Toplantı -Fotolar"
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 22.05.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah sohbetinizi bozmasın
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 22.05.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hahahahhaha Ante yaaa, bittim walla fotolara. Ama hakkaten SErtaç olayı bitirmiş. En yakışanı o olmuş Bravo
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 22.05.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante demiş ki:
Bu üç foto sıkışmış kalmış makinada....

bakmaya doyamıyorum Bravo
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 22.05.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün akşam fotoğraf makinamı kaybettiğim için konvoydaki hiç bir foto maalesef yok. Üzgünüm arkadaşlar Ağlıyorum İstemiyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 22.05.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, Üzgünüm
Fotoğraflar bir şey değil İstemiyorum Insan insanlığa hasret... Unutmuşsun bir yerde ve gidiyor... "bulduk, buyrun gelin alın" lafı sanırım artık çok eskilerde kaldı... İstemiyorum İstemiyorum

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.05.2008 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim demiş ki:
Dün akşam fotoğraf makinamı kaybettiğim için konvoydaki hiç bir foto maalesef yok. Üzgünüm arkadaşlar Ağlıyorum İstemiyorum

arzucum makine olayına çok üzüldüm içindeki resimlerede üzüldüm tabiki inşallah bulunur resimleri görürürüz Üzgünüm
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 23.05.2008 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Dün akşam fotoğraf makinamı kaybettiğim için konvoydaki hiç bir foto maalesef yok. Üzgünüm arkadaşlar

bende 1-2 tane var lazım olurmu bilmem istersen gönderebilirim
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante demiş ki:
gevezehanim, Üzgünüm
Fotoğraflar bir şey değil İstemiyorum Insan insanlığa hasret... Unutmuşsun bir yerde ve gidiyor... "bulduk, buyrun gelin alın" lafı sanırım artık çok eskilerde kaldı... İstemiyorum İstemiyorum

ante cim artık kalmadı insanlık minsanlık falan bu bir gerçek , ve şuda bir gerçek yavaş yavaş örf ve adetlerimizden dürüstlüğümüzden kısaca dinimizin özelliklerinide kaybeder olduk, yazdıklarımın ne siyaset nede dincilikle alakası yok fakat ortada gerçekler var müslümanlığın temelinde dürüstlük , temizlik, sevgi, saygı , yardımlaşmak buna benzer güzel şeyler var ama maalesef ne yazıkki bunlar artık yok oldu gibi birşey artık Üzgünüm Üzgünüm
kaç sene önce ben teybimi unuttum istasyonda yurt dışında 5 gün sonra gidip aldım adamlar bulmuşlar ve oranın yetkilisine teslim etmişler gelde burda 5 gün sonra bul Üzgünüm adamlarda bırakın insan sevgisini hayvan sevgisi onlarda ,doğa sevgisi onlarda , tarihlerini korumak eski tarihi yerlerinin kıymetlerini bilmek onlarda , bizde ise korumak bir tarafa tahribat serbest Gülümsüyorum adamlarda yardımlaşmak var sevgi var saygı var bizde ise aynı apartmanda selam bile vermiyor bayramda bayramlaşmıyor bile ufacık konuda anlaşacağımız konularda bile hırlar olduk çomar gibi hal böyle iken inşallah bulunur arzucumun makinası içimi döktüm arkadaşlarım, kardeşlerim ama maalesef durum bu gerçek , hoş iyi insanlarımızda varda çok azaldı sayıları onların kıymetini bilelim hatta korumaya alalım Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.05.2008 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Dün akşam fotoğraf makinamı kaybettiğim için konvoydaki hiç bir foto maalesef yok. Üzgünüm arkadaşlar

yapma yaa Üzgünüm hay allah iki yönlü üzüldüm şimdi yaa! fotoğraflar rıdvan için ne kadar kıymetliydi. makinen de tabii ki senin için. inşallah eğrisi doğrusuna denk gelir de makine geri gelir.
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 23.05.2008 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, helal olsun süper fotolar
ama aranıyor posterine bittim tebe atos ta çok iyiydi
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 23.05.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim resimlerim nerde yaw... Gülümsüyorum Bu arada hepinize çok çok teşekkür ederim
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adama bakın yaa askere yolladık oralardan yetişiyor olum sen ne ayaksın yaa yoksa ilk günden firarmı ettin nedir adama bak resimlerini soruyor sen git mıntuıka temizliğini yap biz bu hafta sonu ATV ye bineceğiz hehehe komutan alın şu adamı bilgisayar başından inzibat yokmu bu ülkede yakalayın şu firariyi alın gidin teslim edin leyn sen yoksa alibeyköyden binip haremde indinmi otobüsten kimseye demicem söyle çabuk Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

arzucumm ben gittim rıhtım cafeye aradım sordum araştırdım soruşturdum ıhhh yokk adamları tek ayak üstünde tuttum gene yok dediler abi arzu ablamızın makinasın bulsak teslim etmezmiyiz dediler çok üzüldü onlarda gerekirse yenisini alırız dediler onun için üzülme arzucum senin canın sağolsun ..
Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 23.05.2008 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, Ben ne ayağım 40 ayak Çok gülüyorum ikinci gün ya firar felan etmedim korkayın mıntıka temizliğimi emir veren olursa yaparız ya ne olacak askeriyede 3 tane atv var 2 tane daha adam bulursam onlarla çıkarız dağlara hem parkurlar daha güzel doğal
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 23.05.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU Rıdvan hayırdır Çok gülüyorum Dikkat et de askerlik uzamasın Çok gülüyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.35 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal