Tarih: 22.05.2008 - 18:02 Mesaj konusu: Bu kadarda olmaz ya...!
Arkadaslar sizlerin uzun zamandır takipcinizim...İlk mesajımı boyle sitem içerisinde gonderdiğim için üzgünüm ama artık bazı olaylar beni cok gerdi Öncelıkle ismim asım...
Askerden geleli yaklaşık 1sene kadar oldu...Daha yeni gelmişim ne iş var ne para ben gittim o zaman kredi ile bir adet HYOSUNG GT250r aldım.Cok mutluydum...Her seye ragmen o yoklukta motor aldıgıma hiçte pişman olmadım. Bir süre iş bulamayınca kredi taksitlerini ödemekte zorluk cekmedım değil...Beni baya bir zorladı...Bunların hiç biri beni üzmedi hatta global motorun bakımlarda insanları resmen sagılacak ...... gibi gormesı bıle benı uzmedı.Hepsıne eyvallah diyip sineye cektim...
Zamanla işlerimi rayına koyup maddi durumumudüzelttikten sonra asıl beni yıkan ST&kanuni nin piyasaya cıkması oldu.Benim o zaman binbir zorlukla aldıgım motorum simdi agabeyi yanında resmen hurda oldu yaaa
ST&KANUNİ deki yeni özellikler...
1-DEVİR KESİCİ
2-ENJEKSİYON
3-EURO 3 STANDART I
4-GOSTERGE PANELİ
Ve aklıma gelmeyen bir cok yenilik.Bna o zaman 9000 ytl ye mal olan motorumu 7000 ytl ye musteri bulurken adam sımdı 1 mılyar daha koyar full enjeksiyonlu makina alırım diyor st&kanuni yani
Ve en önemlisi bindigim motorda bu özelliklerin olmaması...
Bu özellikler yenimi hayır ama saolsun GLOBAL Motor bizleri resmen dolandırdı...Hakkımı onlara helal etmiyorum.Bu özelliklerden kısarak 3 kuruş fazla kazanayım derken ALLAH ın tokadı erken geldi iyide oldu...Birde adamlar utanmadan HYOSUNG ismini kendi ismimiymiş gibi patentlemiş...
Global motorun tarihdeki sahnesi bitmiştir bence...iYİDE oldu...
Burdan kanuni firmasına teşekkür ediyorum..Motoruna ve motorcusuna böylesine sahip cıktıgı için....EN azından GLOBAL motor gibi bakımlarda susuz sabunsuz fiyat tarifesi uygulamazlar müsterilerine
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 570 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 22.05.2008 - 18:10 Mesaj konusu:
Çok haklısın abi ya bende hyosungu aldığımda süper ötesi mutluydum şuan pişman değilim ama satarken zor olcak anliyacağın _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 3900 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 23.05.2008 - 01:50 Mesaj konusu:
Kanuni yıllardır bu işi yapıyor. 90 lı yıllarından itiaren motor üreten bir firma olduğu için (MZ zamanından hatırlayınız) Bu işte tecrübeli.
Türkiyenin her yerinde servis ve yedek parça ağı gayet iyi ve ucuz. Keşke diğer markalarda örnek alabilse _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
bende hyosung gt 250r almayı düşünüyodum ama iyi ki almamışım.şimdide alırsam st kanuni alırım doğal olarak.inşallah davalar sonunda kanuni servisleri hyosung marka motosikletlere de bakabilir.sonuçta iki markanın motosikletleri de aynı parçalardan yapılıyor. _________________ www.pamukemlak.com
İlk duyumlar alındıgında bir cok insan artık hyo alınmaz kanuni bu yükü cekemez demisti sanırım simdi isler degisti satıs rakamları iyi gidiyor ayrıca bunca yenilik resmen 250cc segmentine yeni bir soluk kazandırdı iste bazen bombanın pimini cekiyorsunuz atacak zaman bırakmıyorlar ve elde patlıyor varın zarar ziyanı karı zararı siz düsünün _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 23.05.2008 - 19:07 Mesaj konusu:
tamam kanuni nin yedek parçası var ama diger çin işlerinden 10 kat fazla fiyatlı kombassan zengin oluyor sırtınızdan bi daha düşünün,eski bi japon bile yeni çinlilerin götüreceginin 10 mislini götürür bilginize... _________________ Bu yollar Daha ÇoooOOooK AgLıYAcak !!!
ewet hyosung dewri bitti.s&t böleyken kimse hyosung almaz,satışlarıda arkadaşın dedigi gibi cok etkilenir.global motorun bu satış politikasından dolayı kınıyorum.
tamam kanuni nin yedek parçası var ama diger çin işlerinden 10 kat fazla fiyatlı kombassan zengin oluyor sırtınızdan bi daha düşünün,eski bi japon bile yeni çinlilerin götüreceginin 10 mislini götürür bilginize...
Arkadasım bana bir örnek veirmisin hangi parcası pahalı acaba Bence sen bu konu hakkında bilgi sahibi değilsin buna rağmen insanları yanıltıyorsun
2. si kanuni kuralkan şirketler toplulugudur kombassan ile yakından uzaktan bir alakası yoktur...
3. sü ST&kanuni CİNLİ DEĞİL GÜNEY KORE ürünüdür....
Lütfen bilgi sahibi olmadıgımız konularda insanları yanıltmayalım...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız