devrimRR, bu anlattığın olay benim başıma senede 4-5 defa geliyordu.. sanırım senin başına ilk defa gelmiş.. gayet normal.. kaçamaklarda kılıf kullanılmadığından bu türler çoğaldı iyice..
Kayıt: Nov 12, 2004 Mesajlar: 548 Nereden: AVCILAR / İSTANBUL
Tarih: 22.05.2008 - 13:31 Mesaj konusu:
r6 al dedik sana o kadar
Böyleleri çok fazla malesef gel bi gör kkaparo bırakırsın der ertesi gün kaybolurlar vsvs. sen bence ucuz imkanın varsa istanbuladan sağlam bir yerden al hafta sonu gel bak al git, burda günde 4-5 motora ayrı ayrı bakabilirsin hatta motorcularda 10-15 tanesine.
adam ilanı kaldırmıs yeniden başka resimlerle koymus ama o kaza yapmış toplanmıs motoru koymus fotoraflarda uzaktan cekilmiş yani insan ne olduğunu anlayamıyor f mi f fotoda...... İLANİN kaldırılması veya düzeltilmesi için emeği geçen herkese teşekkür ederim
Tarih: 23.05.2008 - 14:13 Mesaj konusu:
devrimRR, uyarı için teşekkürler... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: May 17, 2004 Mesajlar: 102 Nereden: AKDENİZİN İNCİSİNDEN
Tarih: 23.05.2008 - 14:24 Mesaj konusu:
dostum bütük geçmiş olsun.bir defada ben mersinden antalyyaya gittim böyle adi adam defalarca üstüne basa basa sağında solunda bişey varmı yatmışlığı varmı dememe rağmen,gitttik ve ne görelim.. adamın savunması ise komik BEN ALDIĞIMDA BÖYLEYDİ .yanımdaki abim benden çekindiğinden bişey demedi olay büyümesin diye bende ondan çekindiğimden bişey dememiştim olay büyümesin diye ama bu şerefsiz herife yaradı ettiği yanına kaldı... _________________ DELİCE BİR SEVDA......
Evet arkadaşlar dikkat edin. Bende bursadan bir motor aldım benim gibi cahilseniz çok kolay kanrılıyorsunuz. O yüzden ucuz etin yaknisi hesabı 3 lira fazla olsun temiz bildik birinden alın derim. Bursaya sakın ama sakın motor almaya gitmeyin. Ne var sa bu bursada var
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız