Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sigara Yasağı Kanunu!!! Önemli....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sigara Yasağı Kanunu!!! Önemli....

Sigara Yasağı Kanunu!!! Önemli....
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 23.05.2008 - 03:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Batuuu demiş ki:
kdrygz, İkiside deil Suyla çalışıyorum ben Çok gülüyorum

Taşıma suyla değirmen dönmez..!! Yapıştır bi 3lü kendimize gelelim Çok gülüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RR-37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yapıştır bi 3lü kendimize gelelim

abi benim hiç üçlüm olmadı nedir o ? nescafe 3ü bir arada gibi bir şey mi ?
risk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.05.2008 - 07:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insanlar kendi vücütların değerini bilemiyor bazan bu ülkede insana değer var
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS demiş ki:
Yahu 2000 senesinden beri Şehir içinde emniyet kemeri yasağı var, Kim takıyor?
Ben takmıyorum, şahsıma Bravo

aynen bende takmam hiç kemer , ayrıca cep teli araçta konuşmak yasak konuşmayan yok nerdeyse , ramazanda adam oruç tutuyor iftara kadar sigarasızlıktan neler çekiyor şimdi ise barda çay bahçesinde diskoda sigara içmicek inanın yakında cinayetlerde yaralamalarda kazalarda büyük patlama olur adamaın kafası harman olmuş sen adama naber abi desen o küfür anlıyacak Gülümsüyorum başlayacak kavga bence çok yürümez bu yasa Çok gülüyorum Çok gülüyorum
en iyisi kiralayın sandalı atın demiri kıyıya yakın yerde , sigarayı yakın çekin fosur fosur nasılsa kimse gelemez yanınıza adamda kudursun karşında yüzüne baka baka çek dumanı en güzel intikam yolu Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 23.05.2008 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1 hükümete ne bizim sağlığımızdan illada bıraktırmak istiyosa gelicek kafamıza sıkıcak bizde bırakmış olcaz başka türlü bırakmam çünkü bırakmak istemiyom sinir oldum otobuste sigara yakmaya başladım dolaşmak için binip Bravo ah bi görevli çıksada bişey demese sadece baksa Bravo
erbil abim aynen bekliyorum bitanesi gelse ah bide ampullerden olsa hani 5 wattlık sadece kendını aydınlatabılen anlayan anladı Göz kırpıyorum bi dövüp resımleyebılsem surda bu konu ustune super gider
NighteXpresS demıskı sandıklarda bızde onların canını yakıcaz dıye yakalım yakmasına da adamlar herturlu oynuyor bılgısayarda bı tusla kendılerı basta oluyo yoksa mılletın bunlara oy falan vereceği yok
gene boyle olursa isyan çıkarmak lazım askeriye girsib olaya en azından 10 sene geri gideriz 100 değil Bravo
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 23.05.2008 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keşke daha katı cezalar ve yaptırımlar getirilse ve uygulama gerçekten işlese.
Sigara içenler ortak kullanım alanlarını zehirlemeye ne hakkınız var. Yok içerimmiş yok bilmemneymiş, gidin evinize üzerine oturun isterse. Hükümet sizi niye düşünsün, içmeyenleri düşünüyorki böyle bir kanun getiriyor. Madem çok zehirlenmek istiyorsunuz alın bir şişe fare zehiri için kurtulun, bak bunun kanunen yasağı yok hem istediğiniz yerde içebilirsiniz.
Ne gereksiz yorum yapanlar, ne bencil ve geri kafalı insanlar var ya Sinirlendim

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
unver
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.05.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle çoğu kişinin bu yasağa uyma konusunda dikkatli davranacağını zannetmiyorum, hatta inadına fıırsat buldukça yakar millet. Kamu kurumlarında millet odasının kapısını 15 dakka kilitleyip içer mesela, mesai arkadaşları bunu şikayet mi edecek ki, öyle olsa bu baya bi kavga konusu olur,, aslen içicileri sigaradan uzaklaştırmak (içenler bilir) sinir ve strese sürükler buda rahat kavga ihtimalini her yerde artırır. Bir de bu noktadan bakarsak bütün memlekette topyekün stresli insan oranı artmış oldu bu yasakla.
Başa dön
unver Çevrimdışı unver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 23.05.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AKP hükümetinin şimdiye kadar yaptıkları arasında tek elle tutulur, işe yarar bir yasa. AKP yi asla desteklemedim, desteklemem de. Bu yasa ne için çıkmış olursa olsun, önemli olan neden ya da nasıl çıktığı değil, sonuçlarıdır.

Kimse kimseye sigara içme demiyor. Ancak siz sigara içtiğiniz zaman ağzınızdan çıkan o pis duman, havaya karışıyor. Siz sanıyor musunuz ki havaya karışan duman anında gök yüzüne yükseliyor? Eğer böyle zannediyorsanız biraz fizik kurallarını, biraz da hava hareketlerini inceleyin derim. Kardeşim hiç mi okula gitmediniz? Hiç mi bilmiyorsunuz havanın kendini kolay kolay temizleyemediğini?
Biz sigara içmeyenler için sigara dumanını solumak ile kırmızı bir İETT otobüsünün eksozuna girip o siyah dumanı solumak aynı şey.Sigara dumanı hep içmeyene gelirmiş. Biz içmeyenler sigara dumanını 1km öteden hissediyoruz.
Ama siz de haklısınız, Tanrının ona verdiği vücudu sevmeyen ona saygı duymayan bir varlık, nasıl olacak da Tanrının yarattığı diğer güzelliklere saygı duyacak?
Kimse size sigara içmeyin demiyor. Ama hepimiz aynı havayı soluyoruz ve kimse kimsenin ciğerlerinden çıkan o pis dumanı kendi ciğerlerine çekmek istemez. Sigara içenlerle öpüşmek, kül tablasını yalamaktan farksız. Ne kadar diş fırçalarsanız fırçalayın, o duman bir kere işlemiz ciğerlerinize. Ağzınızdan çıkacak olan her nefes, sigara kokacaktır. Bununla da kalmayıp elleriniz de sigara kokacaktır. Dişleriniz sararacak, gözlerinizin akı artık ak değil sarı olacaktır. Yüzünüzdeki sararmayı da es geçmemek gerekir tabi.

Bir arkadaş yazmıştı yukarıda, siz kızınızın veya oğlunuzun, daha ciğerleri körpeciken, pasif içici durumuna düşmesini ister misiniz? O tertemiz kıpkırmızı akciğerlerinin, o pis dumanla sararmasını ve kararmasını ister misiniz? Yapmayın Allah aşkına!! Kimse anasının karnından sigara içerek doğmadı.
Sigara içmek size ve çevrenizdekilere ciddi zararlar veriyor. Bunları siz de gayet iyi biliyorsunuz. Bir çoğumuz ezberledik bunları.

Okula gidince kantinde 3dk duramıyorum sigara dumanından, üstüm başım sigara kokuyor. Giydiğim bir ceketi bir kez daha giyemiyorum o iğrenç kokudan. Ulan kedi çişi bile daha çekilirdir sigara kokusundan..

İçen içsin ama bizi de zehirlemesin. Unutmayın, siz pöfür pöfür sigara içerken, duman yukarı yükselmiyor, direk olarak bize geliyor. Ve biz de insanoğlu olarak yaşamak için nefes almalıyız, ancak sayenizde temiz havanın kokusunu unuttuk.

Kim tebrik etmek gerek bilmiyorum ama bu yasaya %100 destek veriyorum. HEP DESTEK TAM DESTEK Alkışlıyorum

ANY 21

En son anicik tarafından 23.05.2008 - 13:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 23.05.2008 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim yakında saç sakal vaziyetine de karısır bunlar
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz, Yeşilciyis Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
busamania
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim millet helede kafayı çekmişken biri yanına yaklaşıp izmariti yere attın uçlan 20 ytl derse valla bilmem neler olur..bunun suyu çıkar arkadaşlar.alışmadık g...te don durmaz derler.
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 23.05.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busamania, yasalar kafayı çekmiş insanlara göre düzenlenmiyor.

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.05.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik, çok güzel yorumlamışsın..Şu iğrenç seyi iki parmağınızın arasına alıp dudaklarınızın arasına götürdükten itibaren hem kendi hayatınızı hemde başkalarının dünyasını ve ciğerlerini karartıyorsunuz.Sigara içmem,nargile içerim yok içime çekmem boş yalanlar..Artık işe birini alırken sigara kullanıyormusunuz diye soruyorlar.Düşünün kim bilir ne kadar para harcadınız ilk günden itibaren o paraya neler alırdınız..Bırakamıyorum yapamıyorum demeden önce ilk önce kafanızda sigarayı bırakmalısınız.Örneğin babam Pipo-Sigara hepsini kullanıyordu 6-7 seneye kadar,pipo istediği zaman ağzına bir sakız attı nikotin sakızı bile değil first-duo gibi bildiğiniz normal sakız ilk önce kafasında bıraktığı için sigarayı sakızla destekledi ve bir daha ne sigara ne pipo.Ne kadar erken bırakırsanız o kadar iyi Bravo
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 23.05.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yasanın getireceği düzenlemeler şöyle:

KAHVEDE SİGARA YASAĞI
Fuar, alışveriş merkezi, düğün, kongre, toplantı, konferans salonu, kafeler, internet cafeler, atari, bilardo salonları ile resmi ve özel kurumların her türlü kapalı ve açık alanlarında sigara içilemeyecek.

ÜNİFORMA İLE İÇİLMEYECEK
Özel ve resmi kolluk kuvvetleri, belediye zabıtaları veya TSK personeli, üniformalarıyla halka açık yerlerde sigara içemeyecek.

ŞOFÖRLER DE İÇEMİYOR
Kamu hizmeti veren ulaşım araçları, taksiler, toplu taşım araçlarında sigara yasak.

EĞİTİM-ÖĞRETİM KURUMLARI
Hastane, özel sağlık kuruluşu, eğitim-öğretim kurumları, kültür, spor hizmeti veren açık kapalı yerlerde sigara içilemeyecek.

CAMİ AVLUSU
İbadethane ve çocuklara yönelik eğitim tesislerinin açık ve kapalı alanları da yasak kapsamında bulunuyor.

SIKI REKLAM YASAĞI
Sıkı reklam yasağı uygulanacak. Sigara dağıtım araçlarının üstünde firmanın amblemi kullanılamayacak
Hastane, özel sağlık kuruluşu, eğitim-öğretim kurumları, kültür, spor hizmeti veren açık kapalı yerlerde sigara içilemeyecek.

ROL GEREĞİ DE YASAK
Diziler dahil tüm televizyon programlarında rol gereği de olsa sigara kullanılamayacak.

VİTRİNDE SERGİLENEMEYECEK
18 yaşından küçüklere sigara satılmayacak. Marketler, sigaraları dışarıdan görünmeyecek şekilde düzenlenip, dolaplarda satışa sunacak.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.30 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal