Tarih: 21.05.2008 - 15:07 Mesaj konusu:
slayer2694, fotoğrafları çektiğiniz kapıya durumlar gereği 1 saat önce adım attım kardesm dedemin ameliyatı dolayısıyla memlekete gitmem gerekti ve uzun süredir özellkle senin gelişinin hayalini kuruyoduk ama kısmet değilmiş birlikte vakit geciremedik siz çok eğlenmişsiniz umuyorum ki bizim çocuklar misafirperverlikte kusur etmemiştir bu arada çıkış bile yapmamıssın benm pc den bi açtım slayer diyo çok gusel fotolar artık ziyaret sırası bizde kardesm yanlız eklemeden yapamıycam ben bi drag faciası duydum gercekmi _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Tarih: 21.05.2008 - 22:37 Mesaj konusu:
sevgılı arkadaslar sızlere mutlu edebıldıysek ne mutlu bıze
bu arada md de meshur etmıssınız bızı yıne beklerız herzaman sıze ve md uyelerıne kapımız sonuna kadar acıktır
etler bende nsoz
redlıne bılgısayar suzukı ıbrahım tarak
Tarih: 21.05.2008 - 22:58 Mesaj konusu:
ruzgar2can, bu nası nick leynnn
abi bende gelcem bak çoooooookkkk uzaktan geliyom 2 sokak ötedeym misafir etceksen geleym _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Tarih: 21.05.2008 - 23:06 Mesaj konusu:
güzel gezmişsiniz ama keşke bu taraftanda geçseydiniz edremit tarafından _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Tarih: 22.05.2008 - 18:47 Mesaj konusu:
güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar,allah herkese hayalindeki motorla uzun uzun km.ler katetmeyi nasip etsin kazasız belasız inşallah.
sesginn, yok abi öle bişey ya şaka bi yana drag faciası yaşadığım doğru,toyan harbiden aşmış olayı kendisini burdanda tebrik ediyorum.ama bu beni deldiği anlamına gelmez ben onun defterini eskişehirde dürecem.bendeki 14 dişliyi yeni söktük 16ya daha alışamadım biraz onun etkisi var,dolu dolu kalkacaz derken makinayı yığdırdık.neyse mühim olan yarışmaktı kazasız belasız yol yaptık abi o kadarda olsun
Tarih: 22.05.2008 - 19:11 Mesaj konusu:
slayer2694, burak ya bırak dişli olayı hikaye
yanlız kendini aştı sayılmaz asmadığını yada neden öle dediğimi yakında anlarsın duyarsınn
gusel eğlenmişsiniz yanlız sen f e uyum sağlayamamıssın sanırım ve virajlarda arkamdan gelemedi diyo RR la:D ben onun yalancısıyım _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
Tarih: 22.05.2008 - 19:33 Mesaj konusu:
sesginn, yok abi yalan yok valla doğru sölemiş.ben sola virajda kaza yaptğım için sola hep temkinli yatarım tırsarım ama senin motora bindim sol virajlarda deli gibi giriyom sağda tık yok nedendir anlayamadım.aslında motorda bi dengesizlikte yok bende dengesizlik var heralde ama F'in oturuş pozisyonu falan çok rahat hatta selesi bile rahat.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız