Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HOLLANDA'DAN TÜRKİYE TURU

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HOLLANDA'DAN TÜRKİYE TURU

HOLLANDA'DAN TÜRKİYE TURU
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 20.05.2008 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

racingdelisi: pm numarami sana göndercem az sora.... Peki, sende gelecekmisin bizimle Nazilli'ye? ekamba artik nerden katilir belli degil, ama yerimiz/evimiz müsait.. Gelirsen memnun olurum

abi gelmek isterdim ama benim motor ufak sizide yavaşlatırım yolda,görüşebilirsek çeşmede görüşürüz sadece. Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
harun22
Üye
Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 20.05.2008 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

edirnedede ciğer yemeden yolcu etmek olmaz sızı Gülümsüyorum)
Başa dön
harun22 Çevrimdışı harun22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SpeedyMaho
Üye
Üye

Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA

MesajTarih: 20.05.2008 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harun22 demiş ki:

Harun, ben 2007 nin Ekim ayinda Edirneye gelmistim benim yesil Kawa ile seninle tanistik mi biz orada ???? Persembe aksami idi iyi hatirliyorsam.

Ahmet Aydogan
Başa dön
SpeedyMaho Çevrimdışı SpeedyMaho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 20.05.2008 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Program güzel kazasız belasız olur insaallah Bravo
YBR60
Üye
Üye

Nereden: tokat/merkez

MesajTarih: 20.05.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmet abi geçen senede gelmişti buraya Gülümsüyorum inş. yine görüşürüz
Başa dön
YBR60 Çevrimdışı YBR60 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 20.05.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R-tugrul demiş ki:
ekamba: Senin için Oss, sizin mahalle ve sokaktan'dan geçip tank-cam'le çekim yapicam Dil çıkarıyorum
inan çok sevinirim...
şu leon ayusunu da çeksen daha da memnun olurum...
bak çekimi mutlaka bekliyorum,evim ne durumda bi göreyim... Gülümsüyorum Bravo Bravo Bravo
süpersin kankam.. Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Oss/Hollanda

MesajTarih: 20.05.2008 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi: Canin sagolsun, mailimi aldin dimi?

harun22: Cigermi? Arnavut cigeri ve yaninda bi kadeh raki olursa, süper derim Bravo

neuremencer: T$kr'ler

SpeedyMaho: cvp alamadim Ahmet'cigim Üzgünüm
Konya'dan geçi$imiz kolay olmiicak Dil çıkarıyorum

YBR60: In$allah, ama bu sefer 5 ki$i Dil çıkarıyorum

ekamba: Sïz Erbil'cigim. Ama Leon süzmesini en son 20 sene önce görmü$tüm. Zaten domuza benziyodu, $imdi dahada beter olmu$tur Gülümsüyorum Naapican görüpte? Gülümsüyorum
Başa dön
R-tugrul Çevrimdışı R-tugrul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SpeedyMaho
Üye
Üye

Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA

MesajTarih: 21.05.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@ R-Tugru: valla zor mu kolay mi bilemem. Benim bildigim Konyanin daglarindan inerken o guzelim Konyamizin manzarasi ve cikisinda Ankara Aksaray ayriliminda bir kosede restauranti.... tabii ki juce Mevlanamamizi unutmadan.... Fakat bidligin gibi cok siki bir programimiz var...herseye ragmen de olacak, yetisecegiz diye bir sey yok..baktik ki ortam super lekkkkkkkkkirrrrrrrrrrrr deriz ... allah tum arkadaslardan ragzi olsun inanin bizi cok sevindiriyorsunuz..l
Başa dön
SpeedyMaho Çevrimdışı SpeedyMaho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.05.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R-tugrul, hayır mail filan görmedim.. ?
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 21.05.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R-tugrul demiş ki:
ekamba: Sïz Erbil'cigim. Ama Leon süzmesini en son 20 sene önce görmü$tüm. Zaten domuza benziyodu, $imdi dahada beter olmu$tur Gülümsüyorum Naapican görüpte? Gülümsüyorum
nüfusuma geçireceğim... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
özledim kum torbamı ne yapayım.garibim hergün dayak yiyordu benden Gülümsüyorum tahmin ediyorsundur Gülümsüyorum
tr ye geldim de kurtardı kendini Gülümsüyorum süzme demek,ya ne adamsın be ertuğrul... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
olsun,sen yinede denk gelirse şipşak çekiver,eylülde geldip gördüğümde şok olmayayım.. Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.05.2008 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SpeedyMaho: Aaah Ahmet'cigim ah! 9 gece'miz kaldi Göz kırpıyorum
Nasil heyecanliyim bi bilsen!? Offff.......

racingdelisi: Tekrar denerim, no problem Dil çıkarıyorum

ekamba: Bana bak Erbil, senin kum torbasi üzerinde yaptigin çali$malar geçmi$te kaldi. O buranin yagmurlu havasinda çamur yigini olmu$tur Dil çıkarıyorum haa çamur banyosu yapmak istiyorum dersen o ba$ka Gülümsüyorum
O degilde, konuyu dagitmayalim.... 9 gecemiz kaldi.... Yalan degil, tatli bi heyecan var.....
Sen kimlerle nereye kadar gelcen bizimle?
Başa dön
harun22
Üye
Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 22.05.2008 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SpeedyMaho demiş ki:
harun22 demiş ki:

Harun, ben 2007 nin Ekim ayinda Edirneye gelmistim benim yesil Kawa ile seninle tanistik mi biz orada ???? Persembe aksami idi iyi hatirliyorsam.

Ahmet Aydogan

yok tanısmadık galıba Üzgünüm motorla geldıysen gorusmedık hatırlamıyorum

Son Mesajdan 54 saniye:

R-tugrul demiş ki:
racingdelisi: Canin sagolsun, mailimi aldin dimi?

harun22: Cigermi? Arnavut cigeri ve yaninda bi kadeh raki olursa, süper derim Bravo

neuremencer: T$kr'ler

SpeedyMaho: cvp alamadim Ahmet'cigim Üzgünüm
Konya'dan geçi$imiz kolay olmiicak Dil çıkarıyorum

YBR60: In$allah, ama bu sefer 5 ki$i Dil çıkarıyorum

Gülümsüyorum oda olur rakıda
Başa dön
harun22 Çevrimdışı harun22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harun22: Ha o zaman iyi Dil çıkarıyorum Bravo
Haftaya bu saatlerde kismet olursa Milano'dayiiiiiiz Delirdim

Varmi sali sabah 03 haziran Çe$mede olan?
Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.05.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Varmi sali sabah 03 haziran Çe$mede olan?

R-tugrul, ben çeşmede oturuyorum,ben varım yani Çok gülüyorum Bravo
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.05.2008 - 06:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

72 saat ve 11 dak. sora çikiyoruz yola Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Delirdim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Sonraki
5. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal