Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sonsuzask gsx-r 600 alıyo 2007 :):)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sonsuzask gsx-r 600 alıyo 2007 :):)

sonsuzask gsx-r 600 alıyo 2007 :):)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
natknec
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir-güzelyalı

MesajTarih: 24.05.2008 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YA ARKADAŞLAR NEDEN UZATIYORSUNUZ Kİ Çok gülüyorum
1. Sİ BU ARKADAŞ HERKİMSE ARAMIZDAN BİRİ BUNDAN EMİN OLUN VE İŞLETİLİYORUZ..

2. YÖNETİM Bİ KONTROL EDERSE BU ÜYELİGİ SEVİNİRİZ....

3SÜ HER 2 SİNDEN BİRİ DEİLSE... BIRAKIN ARKADAŞLAR NASİHAT VERMEYİ... YERİZ Bİ HELVA OLUR BİTER.. . Çok gülüyorum
Başa dön
natknec Çevrimdışı natknec Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dfg_rang
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 24.05.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak kardeşim senle aynı yaştayız bende az daha 600 f alıyodum çok temizdi sahibide tanıdıktıiş bitti bitçek adam kaza yaptı sonra bende düşündümki gittiğim yol doğru değil.bende çok isterim 600cc bi makina ama öle pat diyede olmazki.o adamın kaza yapmasına çok üzüklüm fakat benim içinde hayırlısı oldu gözümü açtı.baktım bu iş öle hemen olmıcak gittim bi ybr aldım sıfırından siyah çok memnunum.şu an için bile yetmiyo gibime geliyo ama biraz sanretmek lazım.doğru olanında bu olduğuna inanıyorum.gel sende vazgeç bu işten.inşallahbir kaç sene sonra bende büyük bişey alıcam ama sabır.
Başa dön
dfg_rang Çevrimdışı dfg_rang Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kristar_modenas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.05.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al canım kardeşim al tabiya niye örenemicenki sorun deil motor deil miya örenirsin nolcak HAYAT SENİN (Biri arkadaşa kaza vidyosu hastane acillerini falan göstersin)
yapma yazık etme genç yaşta kendine üzme aileni

babanı tanımak isterdim açıkçası ne bu oyuncak mı alıyon çocuğunu gözgöre göre ölüme terk ediyor yaww yazık çok yazık sen kimseyi dinlemicen ama Sinirlendim Beğenmedim
utku_89
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: van

MesajTarih: 24.05.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş sen bu motoru al resimlerinide buraya koy.sonra motorun pert olunca bana mesaj at ucuza bırakırsan ben alırım. Öfkeliyim .kardeş sen bizle dalgamı geçiyosun.yok yavaş yavaş mahalle arasında öğrenirim fln.sen ..ok basit bişi sanıyosun heralde.o motorla olduğun yerde hareketsiz dururken bile ne hale geleceğini görmek isterdim.125 beygir çocuklara göre deyil.benim çevrem geniş demişsin.benim bu yaşımda gördüklerimin yanından geçemezsin fln zart zurt.racon kesceksen adabını öğren.öle önüne gelenede ayak bacak çizme.çivi çiviyi söker.çocuksun sana laf etiştirilmez.al bin başkasına zarar vermede ne yapıyosan yap.millet sana binme yapma etme demiş millete laf yetiştirmeye çalışıyosun.al bin kardeş
Başa dön
utku_89 Çevrimdışı utku_89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 24.05.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arzular şelale ...
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 24.05.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorum'dan devam ediyoruz...

Sahibinden.com'dan alınan bir fotoğrafa,işte benim motorum derseniz tepki almanız ve inanılmamanız çok doğal tabiki.

Sizde alın motorunuzu,korumalarıyla birlikte çekildiğiniz bikaç fotonuzu koyun daha bi içten "hayırlı olsun" ları duyarsınız.

Ehliyetsiz ve küçük yaşta motor kullanabilmek maharet değildir,hele bunu maharet gibi göstermek de hiç maharet değildir.Önemli olan korumalarıyla,kuralıyla çevreye,kendine ve motora zarar vermeyecek şekilde kullanmaktır.Kolay gelsin...
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.05.2008 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonsuzask, demişki ;
Alıntı:

motorcusado kardeşim senden cacık olmaz demişsin kumda oyna demişssin beni yanlış anlama ama bnm gördüğümü yaşadığımı bu yaşta sen önünden bile geçmemişsindir...anladın mı sen nasıl öğrendiysen bizde ölee bide sözlerine dikkat et ben sana nasıl adam gibi sölüyosam sende öle olll!!!!!!!!!

bak koçum ben senin gibi salaklık yapıp küçük yaşda racinge binmedim salaklık diorum alınma!! çünki yaptıgın şeye bu söz söylenir yorumları okursan anlarsın ne yaptıgını OK İyi fikir

en çok neye güldüm biliomusun yaşadıklarımın sen önünden bile geçmemişsindir diosun ya koptum işte orda........ Gülümsüyorum sen kendini heralde paşa sandın ne yaptınki 17 sene boyunca sölesene bana bi çok merak ettim ? herşeyi yaşında yaşamanı ve tecrübeli yaşamanı öneririm sana büyüdügünde olgunlaşdıgında eskilerin ahını çekersin sölemedi deme !! ve ayrıca benle polemige girmemeni tavsiye ederim !!!!!!!!!!!!!!!!!

FAZLA GAZ CİLDİ BOZAR Göz kırpıyorum
Kulagına Küpe Olsun Göz kırpıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 24.05.2008 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonsuzask, ehliyetin olmadan rahat süremezsin ama senn bileceğin bişey Bravo bide merak ettim bu ilk motorun mu olacak ?

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker şimdi Çevrimiçi thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
temmahum_12
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 24.05.2008 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum ben 18 de aldım cok güzel oluyo sendal polis amcalar arza cikkermasın sana hadi şimdiden hayırlı olsun Alkışlıyorum
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 24.05.2008 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk olurda son olmaz inşallah... İstemiyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.05.2008 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun!!

HYOSUNG GT 250 R..
Başa dön
rottweiler Çevrimdışı rottweiler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 24.05.2008 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kulan Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 24.05.2008 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 hafta önce bir arkadaşım 150 lik scooter aldı, ehliyeti yok ve tecrubesi de yoktu, bugün saat 11 sularında bir arabayla birbirine girmişler, arkadaşım hastanede yatıyor, motor da pert OK

2 teker şakaya gelmez, motoruna ve kendine yazık etmeden önce aldığın motoru koy önce garajına, bul bir tane küçük motor ve trafiğe kapalı bir alan biraz alış sonra kendi motorunla yine trafiğe kapalı alanda alıştırmalar yaparsın.... Bence trafiğe çıkmamanda fayda var.
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 24.05.2008 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kristar_modenas nbr hakan abim bnm tayfun aslında vıteslı motor kullanmıs ve alısmıssa onceden gerısı hıkaye alınır yanı tacrubesı varsa bence kendı motoru kullanırsa motor onu kullanmazsada hıcbısey olmaz hayırlısı olsun

Son Mesajdan 48 saniye:

klavye gene karıstı benım tecrubesı olcaktı bıra ıcınce klavye karısıo azcık Bravo
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bass_guitar
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım yaşın önemli değil bende 15 yaşımda başladım motora ama scooterla başladım trafiğe kapalı alanda öğrendim.Şu anda 18 yaşındayım ve 10larca motor kullandım 1000+ da dahil ve bana babamda almadı ben emanet motorlar üstünde öğrendim.Bak ne güzel bir baban var sana istediğini alıyor git bi ufak scooter al onla başla...

Kimse sana 600lük kullanma demiyor inş. daha iyilerine binersin ama 600 cc ile motora başlanmaz İstemiyorum .

Ben o kadar motor kullanmama rağmen ölümden döndüm zx-12 r la İstemiyorum .600lük kullandım bunu yaptım onuda yaparım dedim ama işte öyle olmuyor kilo farkı var denge farkı var motor gücü olarak farklı,benim yaptığım salaklıktı ama emin ol senin yaptığın bununda ötesinde Üzgünüm .

Elbet anlıyacaksın merdivenlerden 3 er 5 er inersen düşersin basamak basamak tek tek inmek gerek.Bana bunu motoru öğreten kişi demişti anlayana artık... Göz kırpıyorum
Başa dön
bass_guitar Çevrimdışı bass_guitar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal