bak kardeşim senle aynı yaştayız bende az daha 600 f alıyodum çok temizdi sahibide tanıdıktıiş bitti bitçek adam kaza yaptı sonra bende düşündümki gittiğim yol doğru değil.bende çok isterim 600cc bi makina ama öle pat diyede olmazki.o adamın kaza yapmasına çok üzüklüm fakat benim içinde hayırlısı oldu gözümü açtı.baktım bu iş öle hemen olmıcak gittim bi ybr aldım sıfırından siyah çok memnunum.şu an için bile yetmiyo gibime geliyo ama biraz sanretmek lazım.doğru olanında bu olduğuna inanıyorum.gel sende vazgeç bu işten.inşallahbir kaç sene sonra bende büyük bişey alıcam ama sabır.
al canım kardeşim al tabiya niye örenemicenki sorun deil motor deil miya örenirsin nolcak HAYAT SENİN (Biri arkadaşa kaza vidyosu hastane acillerini falan göstersin)
yapma yazık etme genç yaşta kendine üzme aileni
babanı tanımak isterdim açıkçası ne bu oyuncak mı alıyon çocuğunu gözgöre göre ölüme terk ediyor yaww yazık çok yazık sen kimseyi dinlemicen ama _________________ 0 rh ( + ) uğur uluğ
kardeş sen bu motoru al resimlerinide buraya koy.sonra motorun pert olunca bana mesaj at ucuza bırakırsan ben alırım. .kardeş sen bizle dalgamı geçiyosun.yok yavaş yavaş mahalle arasında öğrenirim fln.sen ..ok basit bişi sanıyosun heralde.o motorla olduğun yerde hareketsiz dururken bile ne hale geleceğini görmek isterdim.125 beygir çocuklara göre deyil.benim çevrem geniş demişsin.benim bu yaşımda gördüklerimin yanından geçemezsin fln zart zurt.racon kesceksen adabını öğren.öle önüne gelenede ayak bacak çizme.çivi çiviyi söker.çocuksun sana laf etiştirilmez.al bin başkasına zarar vermede ne yapıyosan yap.millet sana binme yapma etme demiş millete laf yetiştirmeye çalışıyosun.al bin kardeş
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3782 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 24.05.2008 - 00:44 Mesaj konusu:
Motorum'dan devam ediyoruz...
Sahibinden.com'dan alınan bir fotoğrafa,işte benim motorum derseniz tepki almanız ve inanılmamanız çok doğal tabiki.
Sizde alın motorunuzu,korumalarıyla birlikte çekildiğiniz bikaç fotonuzu koyun daha bi içten "hayırlı olsun" ları duyarsınız.
Ehliyetsiz ve küçük yaşta motor kullanabilmek maharet değildir,hele bunu maharet gibi göstermek de hiç maharet değildir.Önemli olan korumalarıyla,kuralıyla çevreye,kendine ve motora zarar vermeyecek şekilde kullanmaktır.Kolay gelsin...
motorcusado kardeşim senden cacık olmaz demişsin kumda oyna demişssin beni yanlış anlama ama bnm gördüğümü yaşadığımı bu yaşta sen önünden bile geçmemişsindir...anladın mı sen nasıl öğrendiysen bizde ölee bide sözlerine dikkat et ben sana nasıl adam gibi sölüyosam sende öle olll!!!!!!!!!
bak koçum ben senin gibi salaklık yapıp küçük yaşda racinge binmedim salaklık diorum alınma!! çünki yaptıgın şeye bu söz söylenir yorumları okursan anlarsın ne yaptıgını
en çok neye güldüm biliomusun yaşadıklarımın sen önünden bile geçmemişsindir diosun ya koptum işte orda........ sen kendini heralde paşa sandın ne yaptınki 17 sene boyunca sölesene bana bi çok merak ettim herşeyi yaşında yaşamanı ve tecrübeli yaşamanı öneririm sana büyüdügünde olgunlaşdıgında eskilerin ahını çekersin sölemedi deme !! ve ayrıca benle polemige girmemeni tavsiye ederim !!!!!!!!!!!!!!!!!
FAZLA GAZ CİLDİ BOZAR
Kulagına Küpe Olsun _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
sonsuzask, ehliyetin olmadan rahat süremezsin ama senn bileceğin bişey bide merak ettim bu ilk motorun mu olacak _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
ben 18 de aldım cok güzel oluyo sendal polis amcalar arza cikkermasın sana hadi şimdiden hayırlı olsun _________________ mavi bulutlar arkasında carpan yıldırımlar efendiniz geri dondu
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1273 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 24.05.2008 - 01:31 Mesaj konusu:
1 hafta önce bir arkadaşım 150 lik scooter aldı, ehliyeti yok ve tecrubesi de yoktu, bugün saat 11 sularında bir arabayla birbirine girmişler, arkadaşım hastanede yatıyor, motor da pert
2 teker şakaya gelmez, motoruna ve kendine yazık etmeden önce aldığın motoru koy önce garajına, bul bir tane küçük motor ve trafiğe kapalı bir alan biraz alış sonra kendi motorunla yine trafiğe kapalı alanda alıştırmalar yaparsın.... Bence trafiğe çıkmamanda fayda var. _________________ 0 rh+
Tarih: 24.05.2008 - 01:35 Mesaj konusu:
kristar_modenas nbr hakan abim bnm tayfun aslında vıteslı motor kullanmıs ve alısmıssa onceden gerısı hıkaye alınır yanı tacrubesı varsa bence kendı motoru kullanırsa motor onu kullanmazsada hıcbısey olmaz hayırlısı olsun
Arkadaşım yaşın önemli değil bende 15 yaşımda başladım motora ama scooterla başladım trafiğe kapalı alanda öğrendim.Şu anda 18 yaşındayım ve 10larca motor kullandım 1000+ da dahil ve bana babamda almadı ben emanet motorlar üstünde öğrendim.Bak ne güzel bir baban var sana istediğini alıyor git bi ufak scooter al onla başla...
Kimse sana 600lük kullanma demiyor inş. daha iyilerine binersin ama 600 cc ile motora başlanmaz .
Ben o kadar motor kullanmama rağmen ölümden döndüm zx-12 r la .600lük kullandım bunu yaptım onuda yaparım dedim ama işte öyle olmuyor kilo farkı var denge farkı var motor gücü olarak farklı,benim yaptığım salaklıktı ama emin ol senin yaptığın bununda ötesinde .
Elbet anlıyacaksın merdivenlerden 3 er 5 er inersen düşersin basamak basamak tek tek inmek gerek.Bana bunu motoru öğreten kişi demişti anlayana artık...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız