Arkadaslar kanuni şöyle bir karar almış.St-kanuni motorlarına her kanuni servisi bakamıcakmış...
Belli başlı servislerine vericeklermiş...Bugün izmir çamdibindeki servisim ile görüştüm ona vermişler iyide olmuş cok sevdigim dürüst ilkelere sahip bir servis...
artk sana elvada hyo sewn yoluna ben yoluma _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 24.05.2008 - 10:48 Mesaj konusu:
Ellerinde Global Motor'dan çıkma Hyosung Marka Motoru bulunanlar mallarının kıymetini bilsinler ve motorlarına çok iyi baksınlar. Çünkü bir süre sonra bu motosikletler altın olacak, ALTIN !!!
Varsın devir kesici, enjeksiyon, eu3 eksik olsun ve göstergeler farklı olsun. Bunlar motora ilave güç ve tork mu kazandırıyor? Hayır! Öyleyse.. nedir yani..? Hyosung, ST&Kanuni'yi geçer. Aha buraya yazdım! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
arkadaşlar o motorlara verilen paralara günah hiç mi bi motorcuya sormadınız alırken onları.ybr olsun japon olsun ama çin di koreydi bunlar evden uzak olsun sonra siz üzülürsünüz..önce japon gerisi detay olur..
hala küllenmedi mi bu konular ? _________________ Atım Sen Güzelsin Nazardan Sakın
Sağına Soluna Hamaylı takın
Bozok Ellerinde Yozgata Yakın
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız