Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu kadarda olmaz ya...!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu kadarda olmaz ya...!

Bu kadarda olmaz ya...!
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hondamert
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

2. si kanuni kuralkan şirketler toplulugudur kombassan ile yakından uzaktan bir alakası yoktur...

3. sü ST&kanuni CİNLİ DEĞİL GÜNEY KORE ürünüdür....

Lütfen bilgi sahibi olmadıgımız konularda insanları yanıltmayalım..

Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
hondamert Çevrimdışı hondamert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.05.2008 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar kanuni şöyle bir karar almış.St-kanuni motorlarına her kanuni servisi bakamıcakmış...

Belli başlı servislerine vericeklermiş...Bugün izmir çamdibindeki servisim ile görüştüm ona vermişler Çok gülüyorum iyide olmuş cok sevdigim dürüst ilkelere sahip bir servis... Bravo
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 24.05.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artk sana elvada hyo sewn yoluna ben yoluma Çok gülüyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 24.05.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerinde Global Motor'dan çıkma Hyosung Marka Motoru bulunanlar mallarının kıymetini bilsinler ve motorlarına çok iyi baksınlar. Çünkü bir süre sonra bu motosikletler altın olacak, ALTIN !!!

Varsın devir kesici, enjeksiyon, eu3 eksik olsun ve göstergeler farklı olsun. Bunlar motora ilave güç ve tork mu kazandırıyor? Hayır! Öyleyse.. nedir yani..? Hyosung, ST&Kanuni'yi geçer. Aha buraya yazdım!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RACING35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.05.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar o motorlara verilen paralara günah hiç mi bi motorcuya sormadınız alırken onları.ybr olsun japon olsun ama çin di koreydi bunlar evden uzak olsun sonra siz üzülürsünüz..önce japon gerisi detay olur.. Bravo
Başa dön
RACING35 Çevrimdışı RACING35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
buenasivassc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hala küllenmedi mi bu konular ?
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Başa dön
buenasivassc Çevrimdışı buenasivassc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal