Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 24.05.2008 - 13:12 Mesaj konusu:
süper kareler eglenceniz daim olsn _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Tarih: 24.05.2008 - 14:29 Mesaj konusu:
harikasınız kazasız belasız nice geziler ve etkinliklere diyorum tüm doğulu motorcu arkadaşlara selamlar olsun.
yollarınızda fena değilmiş valla iştahım kabardı birden o düzlüklerde gazladım hayal bile olsa güzeldi _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Tarih: 24.05.2008 - 19:58 Mesaj konusu:
harikasınız yaa. ama kardeşinizin yanına gelmemişsiniz bende malatyada askerim,şimdi turgut özal tıp mekezindeyim ameliyat alup hayırlısıyla evimize gidicez. en kısa zamanda kısmetimizdeki 1000alıp bu hasrete son vericem kazasız sürüşler herkeze. _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
gaggoş kardeşler, tebrikler güzel eglenmişsiniz,imkanlar dahilinde devamını bekleriz. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 24.05.2008 - 20:46 Mesaj konusu:
serdar23_bilgem, gakkoşlar daha fazla resim bekliyoruz _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız