Tarih: 24.05.2008 - 00:15 Mesaj konusu:
dostum iyi bir konuya değindin bu konuda benim de merak ettiğim şeyler var mesela honda cbf 150'nin susturucusunu çıkartıp daha canlı bi sese kavuşturmak mümkün mü arkadaşlar?
attackhan, bgun yanımdan bi cbf 150 geçti üstünde cbr 125 egsozuna benzer bi egsoz vardı sesi de aynı cıbır125 gibiydi _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Tarih: 24.05.2008 - 01:10 Mesaj konusu:
Bir kere eksoz olarak sadece tüp düşünüyorsan performans artışı bekleme. Gerçi 250cclik bir motora komple eksoz da taksan farkın anlaşılabilir şekilde olup olmayacağından emin değilim.. Sadece ses seni tatmin ederse diyecek birşeyim yok. Ayrıca görüşlerini tam olarak belirtirsen daha cok yardımcı olabilirler forumdakiler sana.Örneğin atıyorum tok bir ses mi istiyorsun ortaalığı yırtan mı v.s. ne biliym konuyu ac biraz işte
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
dostum iyi bir konuya değindin bu konuda benim de merak ettiğim şeyler var mesela honda cbf 150'nin susturucusunu çıkartıp daha canlı bi sese kavuşturmak mümkün mü arkadaşlar?
Bence hiç o kadar uğraşıp da motorun orjinalliğini bozmayın ! Ne gerek var beni yanlış anlama amacım seni yada motorunu kücmsemek değil ama ama cbf 150ye f16 eksozu taksan cbf150 gene cbf 150 ! _________________ YeBeRe Reysing Tim !
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1276 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 24.05.2008 - 01:13 Mesaj konusu:
Ben egsoztun yazın ve kışın farklı olmasını savunurum, yazın boş veya açılmış egsozt, kışın kapalı egsozt Yazın boş egsoztla motoru rahat ettirmek gerek, kışın kapalı egsozt daha verimli... Ayrıca komple boşaltılmış egsoztlar diaframlara zarar verebilir bunu da unutmamak gerek.. _________________ 0 rh+
Tarih: 24.05.2008 - 15:49 Mesaj konusu:
buracQ demiş ki:
Bir kere eksoz olarak sadece tüp düşünüyorsan performans artışı bekleme. Gerçi 250cclik bir motora komple eksoz da taksan farkın anlaşılabilir şekilde olup olmayacağından emin değilim.. Sadece ses seni tatmin ederse diyecek birşeyim yok. Ayrıca görüşlerini tam olarak belirtirsen daha cok yardımcı olabilirler forumdakiler sana.Örneğin atıyorum tok bir ses mi istiyorsun ortaalığı yırtan mı v.s. ne biliym konuyu ac biraz işte
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
Bence hiç o kadar uğraşıp da motorun orjinalliğini bozmayın ! Ne gerek var beni yanlış anlama amacım seni yada motorunu kücmsemek değil ama ama cbf 150ye f16 eksozu taksan cbf150 gene cbf 150 !
Maalesef henüz bir motorum yok ben cbf 150 ya da cbr 125 almayı düşünüyorum ikisinin de iyi birer başlangıç motoru olabileceğini düşündüm. Şu an para biriktiriyorum. İki model arasındaki kararsızlığımın en büyük sebebi cbf 150'lerin sessiz çalışması , ufak bir modifiye ile motorun orjinalliğini fazla bozmadan alacağım motor kaliteli bi sese kavuşabilir diye düşündüm sonuçta cbf 150 yine cbf 150 ama ses faktörü benim için önemli
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
thefastbiker demiş ki:
attackhan, bgun yanımdan bi cbf 150 geçti üstünde cbr 125 egsozuna benzer bi egsoz vardı sesi de aynı cıbır125 gibiydi
thefastbiker , senin de dediğin gibi bu tarz bir modifiyeyi alacağım motora uygulamak isterim ama bu bana ne kadara mal olur bi fikrin var mı? Çünkü bana göre cbf 150'nin dış görünüşündeki en büyük eksilerinden biri eksoz borusunun şekli ve 3 kademeli susturucu sistemi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız