Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Egzoz seçimi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Egzoz seçimi?

Egzoz seçimi?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Azeroth
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Egzoz seçimi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar egzoz alırken neye dikkat ederiz acaba?Taktığımız egzoz performansında neyi nekadar etkiler?Birde acaba modelden modele farklı egzozmu takılır?Cevaplarsanız sevinirim Kawa 250 dusunuyorum bu yaza fikirlerinizi bekliyorum.
saygılar..
Başa dön
Azeroth Çevrimdışı Azeroth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
attackhan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.05.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum iyi bir konuya değindin bu konuda benim de merak ettiğim şeyler var mesela honda cbf 150'nin susturucusunu çıkartıp daha canlı bi sese kavuşturmak mümkün mü arkadaşlar?
Başa dön
attackhan Çevrimdışı attackhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 24.05.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Moto Aksesuar'dan devam ediyoruz...
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 24.05.2008 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

attackhan, bgun yanımdan bi cbf 150 geçti üstünde cbr 125 egsozuna benzer bi egsoz vardı sesi de aynı cıbır125 gibiydi Bravo

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 24.05.2008 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir kere eksoz olarak sadece tüp düşünüyorsan performans artışı bekleme. Gerçi 250cclik bir motora komple eksoz da taksan farkın anlaşılabilir şekilde olup olmayacağından emin değilim.. Sadece ses seni tatmin ederse diyecek birşeyim yok. Ayrıca görüşlerini tam olarak belirtirsen daha cok yardımcı olabilirler forumdakiler sana.Örneğin atıyorum tok bir ses mi istiyorsun ortaalığı yırtan mı v.s. ne biliym Çok gülüyorum konuyu ac biraz işte Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

dostum iyi bir konuya değindin bu konuda benim de merak ettiğim şeyler var mesela honda cbf 150'nin susturucusunu çıkartıp daha canlı bi sese kavuşturmak mümkün mü arkadaşlar?

Bence hiç o kadar uğraşıp da motorun orjinalliğini bozmayın ! Ne gerek var beni yanlış anlama amacım seni yada motorunu kücmsemek değil ama ama cbf 150ye f16 eksozu taksan cbf150 gene cbf 150 !
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.05.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Azeroth, Markaya ve modele özel eksoz üreten markalara bak derim. Ben biraz baktım akrapovic te yok senin motor için. Ama two bros kawa 250 için özel üretmiş eksozu. Linki bu bakarsan.
http://www.twobros.com/cgi-bin/shopper?search=action&sku=005-20804&searchstart=0&template=Templates/TBRSearchResult-Simple-Kaw-Ninja250R-SO-08.html
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 24.05.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben egsoztun yazın ve kışın farklı olmasını savunurum, yazın boş veya açılmış egsozt, kışın kapalı egsozt Göz kırpıyorum Yazın boş egsoztla motoru rahat ettirmek gerek, kışın kapalı egsozt daha verimli... Ayrıca komple boşaltılmış egsoztlar diaframlara zarar verebilir bunu da unutmamak gerek..
attackhan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.05.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ demiş ki:
Bir kere eksoz olarak sadece tüp düşünüyorsan performans artışı bekleme. Gerçi 250cclik bir motora komple eksoz da taksan farkın anlaşılabilir şekilde olup olmayacağından emin değilim.. Sadece ses seni tatmin ederse diyecek birşeyim yok. Ayrıca görüşlerini tam olarak belirtirsen daha cok yardımcı olabilirler forumdakiler sana.Örneğin atıyorum tok bir ses mi istiyorsun ortaalığı yırtan mı v.s. ne biliym Çok gülüyorum konuyu ac biraz işte Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

Bence hiç o kadar uğraşıp da motorun orjinalliğini bozmayın ! Ne gerek var beni yanlış anlama amacım seni yada motorunu kücmsemek değil ama ama cbf 150ye f16 eksozu taksan cbf150 gene cbf 150 !

Maalesef henüz bir motorum yok Üzgünüm ben cbf 150 ya da cbr 125 almayı düşünüyorum ikisinin de iyi birer başlangıç motoru olabileceğini düşündüm. Şu an para biriktiriyorum. İki model arasındaki kararsızlığımın en büyük sebebi cbf 150'lerin sessiz çalışması , ufak bir modifiye ile motorun orjinalliğini fazla bozmadan alacağım motor kaliteli bi sese kavuşabilir diye düşündüm sonuçta cbf 150 yine cbf 150 ama ses faktörü benim için önemli Bravo

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

thefastbiker demiş ki:
attackhan, bgun yanımdan bi cbf 150 geçti üstünde cbr 125 egsozuna benzer bi egsoz vardı sesi de aynı cıbır125 gibiydi Bravo

thefastbiker , senin de dediğin gibi bu tarz bir modifiyeyi alacağım motora uygulamak isterim Bravo ama bu bana ne kadara mal olur bi fikrin var mı? Çünkü bana göre cbf 150'nin dış görünüşündeki en büyük eksilerinden biri eksoz borusunun şekli ve 3 kademeli susturucu sistemi Beğenmedim
Başa dön
attackhan Çevrimdışı attackhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
monsteRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiTmEk İsTeDiGiN YeRdEN...

MesajTarih: 24.05.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence motora gore eksoz secimine daha mantıklı olur Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal