Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - beklenen buluşma nosscu ve Cobalt gazlaması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

beklenen buluşma nosscu ve Cobalt gazlaması
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 24.05.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS demiş ki:
joe_santana, clk allah için iyi gidiyodu ama Çok gülüyorum Sabihanın oraya döndü, 1-2 km. sonra da yanındaki sanırım Yalçın abimdi sizde sağa çekmişiniz konuşuyordunuz Gülümsüyorum
Yanımızdan mükemmel geçtiniz, olsa olsa bizim deliler demiştim, anlaşıldı bizim delilermiş Delirdim Delirdim Delirdim
nosscu, Yalçın abi o mersocu ben değildim Çok gülüyorum Zaten altımda öyle bi merso olsa bırakın dumanınızı yutmayı, size duman bile attırırdım Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim

cengizciğim ben değildim inan o gece yoktum hem ben motorsuzum artık zx10 alana kadar sıkma cacıklama ve rende çekemiyorum millete o bakımdan gariban motorcuyum Çok gülüyorum

elçek tabib yaram derin vay leeee vayleeeee vs vssss Delirdim Dans Delirdim Çok gülüyorum dellendim bak yine bana mazlumu getirin kobalakkkk nirdesin yafff

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 24.05.2008 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, vay garban motorcu kankim benim,baya üzmüşler seni yahu topikte... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
sabret ne kaldı 2009 a değilmi ama... Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, valla bu gün alıp alamayacağım belli olacak.z motordan haber bekliyorum. Gülümsüyorum

Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.05.2008 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, satmam bak motoru......
sat 2009 da beraber alalım dedin,bu yaz az uzaklaşalım kafa dinleyelim dedin.peki dedik verdik motoru.
kıvırtma şimdi........ Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
şimdi bişii diyecem olmayacak,bi tel etsene 2 dakka....
Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
nosscu, satmam bak motoru......
sat 2009 da beraber alalım dedin,bu yaz az uzaklaşalım kafa dinleyelim dedin.peki dedik verdik motoru.
kıvırtma şimdi........ Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
şimdi bişii diyecem olmayacak,bi tel etsene 2 dakka....

ozaman şöyle başlayayım yazıma erbil senin motorunu sattığımızı siteye duyuralım kelek olmasın... Gülümsüyorum en yakın arkadaşıma benim vesilemle olduğunu söylerek sözlerime başlıyorum ismini söylemiyorum bende kalsın.

iki tarafada hayırlı uğurlu olsun.erbilin yazdıklarınada istinaden bende siparişim olan zx10 dan vaz geçiyorum.

sözünden dönen namert olsun erbil eğer beni kandırıpta bu yaz motor alırsanda alan ........... küfür edit küfürrr diyorum ondan olsun ok mi ??? can dostum güzel abim Bravo

hadi bakalım sözünü göreyim tel dedin aradım şimdi yaz tastikle bakalım sözünü.

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.05.2008 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, ben sana telefonda diyeceğimi dedim kankam..
en yakın dostuma sat dedin ona da tmm dedik.ayın 30 unda gelip teslim alacak ona da ok dedik.
sen satarsan ve almassan 2009 da beraber alacaz dedin ona da ok dedik.
eğer motoru teslim aldıktan sonra ortak kankamız sana söz werdiğim gibi,
bu sezon motor alırsam telefonda dediklerim aynen geçerlidir... Bravo
koç gibi fuardan birlikte alacaz..konu kapanmıştır.... Bravo
bu sezon tribünden izleyelim milleti... Gülümsüyorum her sezon oyuncu olmamıza gerek yok...
91 yılından beri her sezon motor motor yok orası yok burası yok ona sataş
bununla didiş şununla gazla,yoruldum inan bedenen ve beyinen..
az uzaklaşıp kafayı dinlemek ve özlemekte fayda görüyorum.. Bravo
hayırlısı olsun bakalım.. Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 24.05.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, buyaz parmaklarına kramp girer diye düşünüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.05.2008 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cobalt: adamı motorsuz bıraktın,senin yüzünden motorunu sattı almıcakta şimdi İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
yazık değilmi insanlara,motorsuz bırakıyosun Ağlıyorum

Delirdim Delirdim Delirdim
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.05.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, walla berhan,bildiğin gibi değil.
motoru daha teslim etmedim öle kapalı garajda duruyor.binemiyorum da ağzımızdan laf çıktı bikere...
inan bu yaz sezonu acılar içinde geçecek benim için...2009 alacağım diye de çok büyük laf çıktı ağzımdan.
nosscuya yemin verdim beraber alacaz diye...
bakalım,bu yaz tabanvayla gezecez..arada gelir senin motoru alır binerim Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
(vermezsin sennn gerçi ama şansımı deneyeyim dedim) Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

En son ekamba tarafından 24.05.2008 - 17:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.05.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki bu sene zx10r satamayacak desenize Gülümsüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, aga motorsuzluk koyarsa keseriz bi kurban alırız motorları olurmu Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

baksana millet nasılda sevinmiş pardon üzülmüş diyecektim.

erbil ozaman

yiii paramı eğlendir beni yaparız senle bakanzide Çok gülüyorum

Başa dön
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscucum yalçınım ne güzel işte dedigimiz oldu daha ne istiyorsun be babam,kanunlarda boşluk arama be can kardeş, ne o kurban murban keseris falan. Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.05.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, tmm tmm öyle yaparız... Gülümsüyorum
Başa dön
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.05.2008 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i_RR_Fun_BaYRaK demiş ki:
bu hafta son artık disqorium, sapphire geçtiler işletmecileri ayrıca sortie reinada açıldı kapalı mekanlar sezonu kapattı Gülümsüyorum kadiri de bol bol görürsünüz nereye gitsem orda Gülümsüyorum ama yolda görürsem imzamı atarım üstüne kanka haberin olsun Gülümsüyorum

irfanım biz eski dostuz imzanı sağ omzuma at afillisinden iyi dursun. K8 çizişini yaşamak istiyorum.
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
12. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.38 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal