dün gece düşündüm neden bizim bi şarkımız yok oturdum yazdım rap tarzda
mixti masteringti ancak bitirdim henüz stüdyomu kuramadım o sebeple çubuk mikrofonla yapıyorum kayıtlarımı ses kalitesi biraz kötü umarım beğenirsiniz
kulaklıkla dinlerseniz sesi daha kaliteli duyabilirsiniz
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6551 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 24.05.2008 - 22:02 Mesaj konusu:
çok tşk ler eline saglık şimdi indiriyorm hemen down. _________________
BÖLGEDE 1000 CC TEK İSTH.TİM KOMTANI GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
Tarih: 24.05.2008 - 22:03 Mesaj konusu:
emek vermişsin ve MD için bişey yapmışsın..HARİKASIN ..
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Yukardaki mesajımı şarkıyı dinlemeden yazmıştım..
Dinledikten sonra gerçekten şaşırdım çünkü HARİKA olmuş..
Bütün görsel sunumlarımızda bu şarkıyı kullanacagız..
Ve şunuda belirtmeden geçemiyeceğim elindeki studyo imkanlardan yoksun donanımla bunu yapıyorsan eger mutlaka bu işin üstüne git..Hakikaten çok begendim..
TR RAP de alternatifsiz SAGOPA dinleyen birisi olarak tarzın hoşuma gitti... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 24.05.2008 - 22:15 Mesaj konusu:
saygı duyarım başkanım md için herşeye hazırım
şimdi ben bu kaydı evde demo şeklinde yaptım eğer beğendiyseniz arkadaşın stüdyosunda profesyonel kaydada gircem
SAYGILAR
Tarih: 24.05.2008 - 22:20 Mesaj konusu:
abi çözemedim kodlamayı deli oldum walla D:D _________________
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
Tarih: 24.05.2008 - 22:23 Mesaj konusu:
indiremedim yardım pleaseee
Son Mesajdan 42 saniye:
abi hepsinde kedi war ama 4 tane yazmamız lazım ben bu akşam bu rapid i bi bomlayımda görsün kedileri rüyasında girsin sora heh _________________
Tarih: 24.05.2008 - 22:27 Mesaj konusu:
bende indiriyorum emeğe saygı bakalım nası bişi olmuş şmdiden tesekkrler _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
inircem ben bu siteyi bu akşam
beyler indiremeyenlere msnden atabilrim şimdi dinlicem bakalım nsl....
msn im imzamda mevcut ekleyenlere atabilirim
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
süper eline saglık sago ritmini bi tuttursan olay biter...
sago ya acaba böle bişe yaptırsakmı ama sen sago dan daha da iyisindir be ustam.... tşk ler eline koluna agzına saglık teşekkürler... _________________
Tarih: 24.05.2008 - 22:37 Mesaj konusu:
xenophobic demiş ki:
saygı duyarım başkanım md için herşeye hazırım
şimdi ben bu kaydı evde demo şeklinde yaptım eğer beğendiyseniz arkadaşın stüdyosunda profesyonel kaydada gircem
SAYGILAR
çok memnun oluruz studyoda çalışılmasından. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız