Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motordelisine şarkım nacizane :D

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motordelisine şarkım nacizane :D

motordelisine şarkım nacizane :D
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.05.2008 - 21:59    Mesaj konusu: motordelisine şarkım nacizane :D Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün gece düşündüm neden bizim bi şarkımız yok oturdum yazdım rap tarzda
mixti masteringti ancak bitirdim henüz stüdyomu kuramadım o sebeple çubuk mikrofonla yapıyorum kayıtlarımı ses kalitesi biraz kötü umarım beğenirsiniz Çok gülüyorum
kulaklıkla dinlerseniz sesi daha kaliteli duyabilirsiniz

SAYGILAR!!

http://rapidshare.com/files/117334831/Xeno_-_Motordelisi.mp3.html

En son xenophobic tarafından 24.05.2008 - 22:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok tşk ler eline saglık şimdi indiriyorm hemen down.

BÖLGEDE 1000 CC TEK İSTH.TİM KOMTANI Bravo Göz kırpıyorum GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emek vermişsin ve MD için bişey yapmışsın..HARİKASIN ..
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Yukardaki mesajımı şarkıyı dinlemeden yazmıştım..
Dinledikten sonra gerçekten şaşırdım çünkü HARİKA olmuş..
Bütün görsel sunumlarımızda bu şarkıyı kullanacagız..

Ve şunuda belirtmeden geçemiyeceğim elindeki studyo imkanlardan yoksun donanımla bunu yapıyorsan eger mutlaka bu işin üstüne git..Hakikaten çok begendim..
TR RAP de alternatifsiz SAGOPA dinleyen birisi olarak tarzın hoşuma gitti...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saygı duyarım başkanım md için herşeye hazırım
şimdi ben bu kaydı evde demo şeklinde yaptım eğer beğendiyseniz arkadaşın stüdyosunda profesyonel kaydada gircem
SAYGILAR
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi Çok gülüyorum çözemedim kodlamayı deli oldum walla Çok gülüyorumÇok gülüyorumD:D Gülümsüyorum

BÖLGEDE 1000 CC TEK İSTH.TİM KOMTANI Bravo Göz kırpıyorum GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kedi ve köpek resimleri var harflerin üstünde kedi resmi olan harfleri yazman gerekiyo boşluğa Çok gülüyorum (kuyruklarına dikkat et) Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
cenkowski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul Kuşadası

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be helal olsun.süper olmuş emeğine sağlık kardeşim... Bravo Bravo

serkan_yenidunya. Aynen 10 dk baktım nerde bu kediler die Çok gülüyorum kimse indirmesin die yapmışlar heralde Dil çıkarıyorum

En son cenkowski tarafından 24.05.2008 - 22:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
cenkowski Çevrimdışı cenkowski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

şarkı süper ..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

En son yunusxy tarafından 24.05.2008 - 22:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
yunusxy Çevrimdışı yunusxy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

indiremedim yardım pleaseee

Son Mesajdan 42 saniye:

abi hepsinde kedi war ama 4 tane yazmamız lazım ben bu akşam bu rapid i bi bomlayımda görsün kedileri Çok gülüyorum rüyasında girsin sora heh

Başa dön
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

APOO diğerlerindekiler köpek dikkatli bakarsın görürsün Çok gülüyorum
Başa dön
cenkowski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul Kuşadası

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, AP OO yada 00 Çok gülüyorum çözdüm artık
Başa dön
cenkowski Çevrimdışı cenkowski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende indiriyorum emeğe saygı bakalım nası bişi olmuş şmdiden tesekkrler
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenophobic demiş ki:
APOO diğerlerindekiler köpek dikkatli bakarsın görürsün Çok gülüyorum

tamamdır teşekkürler Çok gülüyorum

inircem ben bu siteyi bu akşam Çok gülüyorum
beyler indiremeyenlere msnden atabilrim şimdi dinlicem bakalım nsl....
msn im imzamda mevcut ekleyenlere atabilirim

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

süper eline saglık sago ritmini bi tuttursan olay biter...

sago ya acaba böle bişe yaptırsakmı ama sen sago dan daha da iyisindir be ustam.... Bravo tşk ler eline koluna agzına saglık teşekkürler...

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenophobic demiş ki:
saygı duyarım başkanım md için herşeye hazırım
şimdi ben bu kaydı evde demo şeklinde yaptım eğer beğendiyseniz arkadaşın stüdyosunda profesyonel kaydada gircem
SAYGILAR

çok memnun oluruz studyoda çalışılmasından.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en kısa zamanda stüdyodayım Çoook seviyorum MD
Saygılar
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal