Tarih: 24.05.2008 - 23:23 Mesaj konusu:
o sellktör lere bende anlam veremiyorum bigün bi siyah astra da 120 130 gidiyorum geciyo yavaslıyo geciyo yavslıyo falan derken tam gecerken gaza hafif dokundum arkama girdi gelen kamyonu görünce snra yol bosladı iyice kapattı ben az daha gaz açtım yanyana gidiyos iyice kapattı az daha gaz açtım adam bi önüme atamadı snra yavasladı bi daha gelmedi _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 476 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 24.05.2008 - 23:27 Mesaj konusu:
ben arkamda araba görmüyorum yaklaşmaya çalışırken açıyorum gazı sağımda solumda kimseyi istemem 299+ ya kadar yolu var _________________ m.demirtas10@hotmail.com
Tarih: 24.05.2008 - 23:27 Mesaj konusu:
valla ilginç bi konu bi yanda otomobil kullanıcısıyım + modifiye sektöründeyim hemde motor delisiyim bugüne kadar hep motorculara (kuryeler dahil) saygılı oldum.ne gaza getircek bi hareket ne sıkıştırma nede başka birşey çünkü 2 teker allah korusun bi anlık hata ile karşımdakinin canı ve malınada kendi hayatıma yazık etmem. çünkü bende deliyim iğneyi kendime çuvaldızı başkasına batırmak lazım ama arada böyle dangalak diye tabir edilen insanlar çıkabiliyor _________________
Tarih: 24.05.2008 - 23:38 Mesaj konusu:
Alıntı:
bu arada ghost rider yakalandı
yektem, senmi yakaladn nerde ne zaman _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3409 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 24.05.2008 - 23:47 Mesaj konusu:
Roytoy, Bir süre Zürih Dietikonda bulundum...Gerçekten çok şanslısınız bunu belirtmeliyim..sadece Doğa için yaşanır o memlekette...ama bir mahalle baskısıda gördüm Türk olduğum için...İnsanlar heryerde olduğu gibi oradada kategorize ediliyor...edildi...edilecek...neyse konumuz bu değil...
diyeceğim şu ki kurallar insanlar için...uyarsın veya uymazsın...bu dediğin şeyi 1 kere yapmışsın ve haz vermiş...işte güzellikde burda...Türkiyede mahalle aralarında slalom yapan bizim bilincsiz sürücülerin yanında senin bunu bir kere yapıp iyi yapmışmıım demen bile bana sempatik geliyor...
olayın özüne inersek o aracın canına kastı olmasa bile seni ne kadar tehlikeye attığının farkında olmayabiliyor...daha 2 gün önce plakama yaklaşan bir aracı yavaşlatarak durdurdum...acelesi olan adam iyice zıvandan çıktı...hemen zaten arabadan çıkardığım gibi yere yatırdım..kıyameti kopardım...haklıyım güçlüyüm ezerim...gücü yetseyd beni hırpalasaydı...polis geldi yanımıza bişey yok dedik herkes yoluna gitti..ben şiddet seven biriyim...genelde sorunlarımı konuşarak çözmem...kin tutarım peşine takılırım dua ederim inşallah trafik ışık yanar veya trafik durur diye...ve hep duam gerçekleşir...
dediğim gibi motora hayat boyu binmemiş tipler bizlerin sıkıntılarını genelde anlayamazlar...önzemsemezler...o kiş motor üzerinde oturana kadarda trafikte motosiklet dikkatini bile çekmez...ama makinan kuvvetliyse ve sende o an en zayıf halka isen yavaşsan belkide seni fişeklemek gazlamak için yapmıştır bunu...sende iyi gaza gelmişsin... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
Ben bu tarz yaklaşan araçlara ilk etapta sinirlensem de sonradan kendi kenime kızdığım çok olmuştur.E-5 te sıkışık bir yolda korna selektör gelen bu tarz istekli bır amcam izin vermemke birlikte yanıma yaklaştı 2 lafı koyacakken bir anda "kurban oluyım ver motoru ben devam edeyım "sızlanmasıyla kaskın içinde suratm çok garip bir hal aldı .Çok sinirlendiğiniz gerildiğiniz patlıyacağınız bir an düşünün ve ardından gevşeyen yuz kaslarınız Ön yargılı olmamak lazım _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1596 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 25.05.2008 - 00:09 Mesaj konusu:
SRAD-HAN demiş ki:
Roytoy, benzer bir olay,140la otobandayım solda lay lay gidiyorum arkama bir fiat palio geldi seletör yaptı,aslında adam haklı tabiki sol seritte o sekilde gitmek dorğru değil yol isteyene verceksin ama araba zaten 140la zorla gidiyor yol versem ne yapıcak dedim hala selektör filan arkamda bu,ben yol verdim,bu motoru patlatmak üzeryken gecti beni tıngırmıngır,bukez ben gectim arkaya basladım selektöre,hadi yürü diye işaret ediyor arkadasa 155-160a geldik ben hala far yakıyorum madem gectin yürü değilmi?? ortaya gecti ben arkasına gectim hala far yakıyorum adam tav oldu baktım cep telefona sarıldı belliki polisi arıcak hemen bir selam verdim kendisine topuk!! ilk gişeden çıktım
_________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
Tarih: 25.05.2008 - 00:10 Mesaj konusu:
Cevaplarınız için teşşekürler... güzel görüşler var.
Aslında isviçreden çıktımmı biraz daha agresif oluyorum... çünkü başka ülkelerde cezalar ödenebilicek durumda.
Taz-Z demiş ki:
youtubede vidosu var Ghostriderin yaklanmasının
ghost riderin kim oldugu bile belli degil,her siyah giyinen motorsikletci ghostrider olabilir... _________________ Yılın Videosu
SRAD-HAN, şimdi halil abiyle sana yapcak o hareketlerin aynısı hakan başkan _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
onların canı hep dediğin gibi olur zaten SRAD-HAN, abi güzel bir ders vermişsin adama,iyi arabanın motoru patlamadı _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Cevaplarınız için teşşekürler... güzel görüşler var.
Aslında isviçreden çıktımmı biraz daha agresif oluyorum... çünkü başka ülkelerde cezalar ödenebilicek durumda.
Taz-Z demiş ki:
youtubede vidosu var Ghostriderin yaklanmasının
ghost riderin kim oldugu bile belli degil,her siyah giyinen motorsikletci ghostrider olabilir...
Ghost riderin gerçekten war olmadığıda belli deil nerden bilices ki adamlar belki film çeviriyo
Belkide bizim gibileri kekliyolar ama video baya gerçekçiydi ışıklarda polis motorun ustune atlayıp direk kontağı fln kapıyordu adam motoru itti itti ama nere kadar bi yerde tıkandı tabi (3 metre sonra)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız