Fazla söze gerek yok adam dalga geçmiş resmen _________________ Ayakların yerden kesildiği zamn heycanlanıyorsan hız limitlerini zorladığında sakinleşiyosan sen delisin!!!
Tarih: 25.05.2008 - 01:14 Mesaj konusu:
Taz-Z, verildi ama ynede saol _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Dec 05, 2005 Mesajlar: 3144 Nereden: oralarda bir yer!..
Tarih: 25.05.2008 - 01:14 Mesaj konusu:
arama butonunu kullanmaya daveT ediyorum seni
ve youtube hala kapalı!.. birçok üyede siteye giremiyor _________________ (Oo) Bu imzAda anlatılan karakterler tamamen hayal ürünü değiLdir
walla youtube kapalı ama nsl bişe oldugunu mrak ediorm video su hdd me kayıtlı her gittigim yerde izliom artis eleman ya alıcam aklını o olcak _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 25.05.2008 - 01:24 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya,
cosma gece gece sakin kardesm sakinnnnn _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
abi duramıom böle artisleri görünce yaaa sıktıkca sıkasım geliyor sezo
sesginn sıkısalım mı len bi hafta sonu ? _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 25.05.2008 - 01:48 Mesaj konusu:
k5 gelsn öle _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
yemedimi len üç kiyatçı tmm tmm gelsin hadi nabalım bi bin arar gelsin diosn bi ka beş gelsin diyosun karar ver olm _________________
Tarih: 25.05.2008 - 01:54 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya, karar vermeme gerek yok oğlm ben scooyla takılsam yne fark yok bileğe bakar koçuym bileğe benm kapının önününü sen biliyon neler yatıyo orda açtırma ağzımı polemik çıkmasn gece gece
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
serkan_yenidunya, marsille ye çektn a.g fare mare adamın topicini bok ettirme git hadi _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
imzamda msn im mevcut istersen ordan atabilrim hdd me video kayıtlı...
ha bu arada aklıma gelmişken sölim pm ne özel msj ı na bi bak istersen 3 tane pm attım başka konu ile ilgili.... _________________
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4636 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 25.05.2008 - 10:42 Mesaj konusu:
Vites değiştirmelerdeki torbonun kapanış sesi mükemmel. Ayrıca bu aletinm ön lastik eskimez heralde. doğru düzgün yere değmiyor ki?Ü _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
makina resmen şahlanıyor ya saol taz güzel video _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 25.05.2008 - 14:13 Mesaj konusu:
herkesin bildiği bir video önce çok verildi ve bence adamın hiç bi numarası yok ön tekeri ne havada tutabiliyor ne de yerde bence.kaldırınca uzun süre gidemiyor _________________ drive like a devil, feel like a god...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız