Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Araba arkanızda Siz olsanız ne yaparsınız..?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Araba arkanızda Siz olsanız ne yaparsınız..?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 25.05.2008 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arabanın yanına gecerım bı ılk once debrıyaj ceker lımıtor le gıderım yanından baya bı snr baktım konusuo sağ sınyal verılır uygun bı yere davet edılır Gülümsüyorum yada dalga gecer beklersın belkı ters bısı der eglence cıkar: Bravo
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Remzi_
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.05.2008 - 01:52    Mesaj konusu: Re: Araba arkanızda Siz olsanız ne yaparsınız..? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Roytoy demiş ki:
Bugün 50 kilometre limitli yolda 60 lan gidiyordum arkama Araba girdi... Porsche Ferrari falan girse bir şey demezdim ama siyah boyanmış eski bir opel corsa 60-70bg mi ne.

Bir bakdım ezmekmi ne istiyor beni,1 metre arkamda...
Düşündümki: "ya git be adam sanki önünde oyuncak gidiyor..." onun icin vites düşürdüm motorumu bagırttım... hala arkamda!
Bunun üzerine baya sinirlendim... birinci vitesdeydim Sinirlendim
Arkamdaki arabaya elimlen sinyal verdim geç diye,yavaşca beni gecmeye calışan külüstürlen aynı anda gaza basarak gösterdim CBR kuvvetini.. Delirdim
300-400 metre sonra aynada gözükülmez oldu hurda ve geri zekalı sürücüsü. Delirdim

şimdi diyeceksiniz ne var bunda?

Türkiyede belki problemsiz bu hareket ama isvicrede yaptıgım harekete hapis ve 10 bin dolar gibi ceza keserler.Yakalarlarsa... Şok oldum
Siz olsanız böyle durumda ne yapardınız ? Delirdim

Biz olsak ya uzar giderdik, ya da yol verirdik.

Motosiklet sürerken hayatta kalmak için 10 altın öğütten birisi de
-Yaşamak istiyorsanız kamyonlar v.b diğer araçlardan uzak durun der.

Motosiklet kullanırken diğer araçlarla diyaloga dayalı herhangi bir ilişkiye girilmez.
Hele hele önünde yavaşlamak, yolunu kapatmak son derece tehlikeldir.
Küçük bir dokunuşla yere inersiniz. Ardından gelenler üzerinizden geçer.
Issız bir yol kenarının yaban otları ile dolu şarapampolünde,
Oracıkta bir hayat bırakırsnız.
Kimsenin ruhu duymaz.
Katiliniz bile bulunmaz.
Bulunsa da 3 ay sonra salıverilir.
Sevdikleriniz, geride bıraktıklarınız perişan olur.

Sonra bu forumlarda haberiniz çıkar. Filankese araba çarpmış. Üff ya gene mi kaza, lütfen dikkatli olalım diye yazılar yazılır.
Ama gene de kimse ibret almaz.
Neye dikkat edeceğini öğrenmemiştir çünkü.

Suzuki Bandit
GSF 650SA '07
Başa dön
Remzi_ Çevrimdışı Remzi_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 25.05.2008 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ılk once debrıyaj ceker lımıtor le gıderım yanından baya bı

gün yüzü görmemiş terimler su üstüne çıkıyor... Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 25.05.2008 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, önce kurma kolunu çeker mermiyi ağzına verırım ...olmadı teker yaparken tetiğe basarım...bu nasıl oldu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 25.05.2008 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han hadi senin dediğin güçlü motorlar için doğru. Ya ben ne yapayım?
Altımdaki vespa ile düz yolda yaptığım maksimum hız 120, orta şeritte giderken dibime kaç defa araba girdi. Artık plaka panelimi tamir etmekten gına geldi. Bıraktım öyle kırık geziyorum, gelen sıkıştırıyor, giden sıkıştırıyor. Altımda güçlü motor olsa gazı açar kaçarım. Ama insanlar bunu oyun sanıyorlar. Yolda bana olan sevgilerini, bana dokunarak göstermeye çalışıyorlar. Zaten alıştım artık buna.. Her sıkıştıran arkadan dokundurmadan edemiyor.. Erkek olsam diyelim herifi kenara çektim ağzını burnunu kırdım, ama bu sefer de plaka ortada yine olmaz. Diyelim herif beni kenara çektirdi, önemli birşey söyleyeceğini zannederekten sağa çektim durdum, herif tecavüz etti, sonra da beni öldürüp bıraktı.
Belki de bunlar tamamen bir filimden kopmuş sahne.. Konu iyice karıştı..

Neyse diyeceğim o ki, keşke vespa 220 yapsa..

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 25.05.2008 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kasti olarak yapanda var sırf motorun uzamasını ızlemek ıcın tahrık edıyorlar.. bu gıbı durumlarda sakın olmayı tercıh ederım bır kere uno kullanan bırı gazlasana abı dedı gazladık sonra normal hızıma döndüm meger hırs yapmıs arkamdan tam gaz gelıyormus onume oyle bır makas attıkı koprunun uzerınde şansa yaşıyorum desem yerıdır Sinirlendim ardındanda hayatında duymadıgı sozlerı duydu ama durduramdım totoşu Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
busamania
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.05.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bayan motorcuların hali duman maalesef biz caddede iki zibidiyi tımar etmiştik kızın birini nerdeyse düşürüyorlardı acaip sıkıştırmışlardı.kızı tanımıyoruz ama motorcu neticede altında scooter vardı ama o da 2 teker yani o da bizden.takip ettik durdurduk trafikte sıkışıktı zaten.valla anı olarak anlattım yanlış anlaşılmasın.bayan erkek farketmez motorcu motorcunun kardeşidir.her daim kendime yapılmış olarak degerlendirir ve gerekenide yaparım.
deli_cevat1988
Üye
Üye

Nereden: antlya

MesajTarih: 25.05.2008 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence arkandan sana yetisen arabaya yol verceksın yol verıpte gazlamak adamı kıl eder. gerı zarkalımı bu dıye. hem yol verıo hem artıstık yapıo belkı adam hastahaneye gıdıo nereden bıleceksın veya aynı seyı sızze araba araba yapsa kendınızı nasıl hıssedersınız . adam sana yetıstıyse ya adam akıllı bas gıt yada adam akıllı yol ver gecsın . kendı kendııze arabalara bı savas baslatmıssınnız Öfkeliyim

Alıntı:

Roytoy, benzer bir olay,140la otobandayım solda lay lay gidiyorum arkama bir fiat palio geldi seletör yaptı,aslında adam haklı tabiki sol seritte o sekilde gitmek dorğru değil yol isteyene verceksin ama araba zaten 140la zorla gidiyor yol versem ne yapıcak dedim hala selektör filan arkamda bu,ben yol verdim,bu motoru patlatmak üzeryken gecti beni tıngırmıngır,bukez ben gectim arkaya basladım selektöre,hadi yürü diye işaret ediyor arkadasa 155-160a geldik ben hala far yakıyorum madem gectin yürü değilmi?? ortaya gecti ben arkasına gectim hala far yakıyorum adam tav oldu baktım cep telefona sarıldı belliki polisi arıcak hemen bir selam verdim kendisine topuk!! ilk gişeden çıktım

sol serıtte gıdıosun lay lay gıdıorum dıosun pekı sence sol serıtte laylay gıtmek ne kadar dogru sen redlıne gıderken baska bı motorcu o serıtte lay lay gıderken yetıssen lay lay gıden motorcununda sana aynı seyı yapması normalmı acaba Öfkeliyim
deli_cevat1988 Çevrimdışı deli_cevat1988 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.05.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

remzi nin yazısını okumanızı tavsiye ederim
bazen öfkelenmekte haklıyız ama bir o kadar da çaresiziz motor üzerinde
iş bir tek sihirli dokunuşa bakar
anicik de yazmış işte
bana olan sevgilerini ipeksi dokunuşlarla belli etmeye çalışıyorlar diye
trafikte manyak mı ararsın
adamlar sözüm ona bazen de motorcuya sempatik olacaklar ya...
tööbe tööbe
afedersiniz "eşşeğe cilve yap demişler, cart demiş o..."
anlayan anladı
saygılar, sevgiler
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 25.05.2008 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik demiş ki:
mete_han hadi senin dediğin güçlü motorlar için doğru. Ya ben ne yapayım?
Altımdaki vespa ile düz yolda yaptığım maksimum hız 120, orta şeritte giderken dibime kaç defa araba girdi. Artık plaka panelimi tamir etmekten gına geldi. Bıraktım öyle kırık geziyorum, gelen sıkıştırıyor, giden sıkıştırıyor. Altımda güçlü motor olsa gazı açar kaçarım. Ama insanlar bunu oyun sanıyorlar. Yolda bana olan sevgilerini, bana dokunarak göstermeye çalışıyorlar. Zaten alıştım artık buna.. Her sıkıştıran arkadan dokundurmadan edemiyor.. Erkek olsam diyelim herifi kenara çektim ağzını burnunu kırdım, ama bu sefer de plaka ortada yine olmaz. Diyelim herif beni kenara çektirdi, önemli birşey söyleyeceğini zannederekten sağa çektim durdum, herif tecavüz etti, sonra da beni öldürüp bıraktı.
Belki de bunlar tamamen bir filimden kopmuş sahne.. Konu iyice karıştı..

Neyse diyeceğim o ki, keşke vespa 220 yapsa..

Ani haklısın...en dikkatli sen olmalısın...sapkın ve cahillerin fazla olduğu bir toplumdayız...adam psikopat...dikkatli ol...
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.05.2008 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya öyle mallar çok piyasada. Geçenlerde bir arkadaşımın düğün konvoyundayız. Zaten tın tın gidiyoruz, motor hararet yapıyor canım sıkıldı, fan açıyor filan, moralim acayip bozuk. Tüm faça arabacılar bana tav olmuşlar, yanıma geliyorlar bağırttırıyorlar filan, moralim hat safhada bozuk. Arkama bi nissan primera geliyor, ani fren yapıyor, yüreğim güp güp ediyor, canıma bişey olsunda motoruma olmasın Çok gülüyorum Sonunda dayanamadım, herkese yol verdim, onlar sandılar ki motorcuyu biz geçtik Delirdim Delirdim Delirdim
valla debriyaj öyle mi sıkılır, motor öyle mi kesiciye sokulur....
Çoluk çocuk hepsini mest ettim, yanlarından geçerken Delirdim Delirdim Tabi cengiz gaza gelmiş bi kere , kim tutar. Bas bas bas, yan yan yan filan derken konvoyu kaçırdım o da ayrı bi mevzu Motordelisi Motordelisi Motordelisi
öyle bi durum oldumu kardeşim yapacağın açık ve net, yardım ister gibi herifi durduracan, kafasına yerden şöyle ağır bişey bulacan, ya da kaskını filan kafasında patlatıvercen, hepsi bu Göz kırpıyorum Bravo Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 25.05.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yol vermesini de bilmeli yol alıp gitmesini de Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 25.05.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deli_cevat1988 demiş ki:
bence arkandan sana yetisen arabaya yol verceksın yol verıpte gazlamak adamı kıl eder. gerı zarkalımı bu dıye. hem yol verıo hem artıstık yapıo belkı adam hastahaneye gıdıo nereden bıleceksın veya aynı seyı sızze araba araba yapsa kendınızı nasıl hıssedersınız . adam sana yetıstıyse ya adam akıllı bas gıt yada adam akıllı yol ver gecsın . kendı kendııze arabalara bı savas baslatmıssınnız Öfkeliyim

Alıntı:

Roytoy, benzer bir olay,140la otobandayım solda lay lay gidiyorum arkama bir fiat palio geldi seletör yaptı,aslında adam haklı tabiki sol seritte o sekilde gitmek dorğru değil yol isteyene verceksin ama araba zaten 140la zorla gidiyor yol versem ne yapıcak dedim hala selektör filan arkamda bu,ben yol verdim,bu motoru patlatmak üzeryken gecti beni tıngırmıngır,bukez ben gectim arkaya basladım selektöre,hadi yürü diye işaret ediyor arkadasa 155-160a geldik ben hala far yakıyorum madem gectin yürü değilmi?? ortaya gecti ben arkasına gectim hala far yakıyorum adam tav oldu baktım cep telefona sarıldı belliki polisi arıcak hemen bir selam verdim kendisine topuk!! ilk gişeden çıktım

sol serıtte gıdıosun lay lay gıdıorum dıosun pekı sence sol serıtte laylay gıtmek ne kadar dogru sen redlıne gıderken baska bı motorcu o serıtte lay lay gıderken yetıssen lay lay gıden motorcununda sana aynı seyı yapması normalmı acaba Öfkeliyim

Senin bir şeyden haberin yok... Burası türkiye gibi degil,hic kimse öyle ambluans,polis falan degilse hızlı gidemez hastaneye.
Gidersede kendisi suclu.

Ikinciside o cürük arabaylan ne becermek istedi anlamadım?
Benim Spor arabam var 230bg olmasına ragmen motora karşı yarış yapmak aklımdan gecmez.
(çünkü spor motora karşı şansı yok!) Şok oldum
deli_cevat1988
Üye
Üye

Nereden: antlya

MesajTarih: 25.05.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bnmde curuk bı motorum var redlıne yaptıgım zaman pekde aklıma gelmıo curuk oldugu dedıgım gıbı ya yol ver gıtsın yada dırek dipgaz yolverıpte senı gecmeye calısırken artıstık yapmak bıras sacma bence hastahane olayını bılmıom dedıın ıcınde saol Gülümsüyorum
deli_cevat1988 Çevrimdışı deli_cevat1988 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 25.05.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhatap olmamak lazım.Bir vites aşağı + çevir gazı = Yuttu tozu Delirdim

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal