Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 25.05.2008 - 00:39 Mesaj konusu: Bugün İki Büyük Kaza Atlattım.... :(
Herkese iyi geceler...Hemen konuya gireyim
İlk atlattığım kaza.....
- Ben çift şeritli (gidiş -dönüş) bir yolda 80 km civarı bir hızla giderken tam karşımdan ters yöne girmiş bir beyaz opel geliyr.. hemde ne biçim.. panik yapmamaya çalıştım.. durdum hemen. kaçmak için fare deliği bile yok. durduğum gibi beklemeye başladım tabi elim kornaya kitlendi.. durmadan basıyorum içindeki kadın hala yola değil yanındaki şeride bakıyor.. neyse beni fark etti birden durdu nasıl durabildi şaşırdım.. çarptı kesin gittim dedim.. durunca çıksana be yoldan gibisinden bişiler yapmaya çalışınca indim hemen.. ne yapıosun lan sen diye bağırdım.. kaskı camına vurdum.. aramızda bi hüsemet geçti. ben yapacağımı bilirdim ama... yaşadığıma şükrettim...
İkinci atlattığım kaza.....
- Yine yolda giderken hızım yaklaşık 110 du galiba yanlış hatırlamıyorsam.. adamın biri caddede dönüş yapıyor.. yolu full kapamış.. beni görünce biraz geri kaçtı. tamam dedim zaten duramam arada var 20 metre hız 110.. o delikden gaz açar kaçarım... neye geldim arabanın önüne tam o sırada şerefsiz bi gazladı.. beyaz şahin !!! el freni ile döndü caddede ya ben adamın önündeyim hızım >110 ... adamla armızda 30 cm yok.. şerefsiz elfreni ile dönüyor.. gözlerimi kapadım.. bitti dedim.. çünkü çarpacak.. herşey 2 sn. içinde olup bitiyor.. beyin çok hızlı düşünüyor.. bana orda çarpmış olsa yandan girecekti solumdan.. motor bi tarafa sürüklenirdi.. ben karşıdan gelen arabaların camına patlardım kesin.. baktım gidiyorum hala açtım gözlerimi şükrettim.. ilerde bi marketin önüne çektim motoru. aldım 5 lt suyu. çıkardım kaskı.. başıma döktüm biyandan içtim.. plakasını alabilseydim yakardım onu ama alamadım
Herkes dikkatli olsun lütfen.. Özellikle şu şahin li dengesizlere.... _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
geçmiş olsun kardeş _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
geçmiş olsn abicim allah daha kötülerinden korusun çok üzücü bi durum nugun böle bi günümde 2 tane ölüm haberi aldım çok kötü bi durum ama herşey işte dikkat degil birazda yavaş gitmek lazım verilmiş sadakan warmıs allah korumus full dikkat pür dikkat yavaş yavaş abicim agır agır.... _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 25.05.2008 - 00:49 Mesaj konusu:
DagustuN, gecmiş olsun kardes aman dikkat _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 761 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 25.05.2008 - 00:49 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun arkadaşım. Merak ediyorum görüş mesafesi hiç yok mu ? Sen hep son anda mı fark ediyorsun.. ?
Aşk meşk durumu mu var yoksa ? Şaka bir yana amman dikkat .. !!!
Tarih: 25.05.2008 - 00:53 Mesaj konusu:
Herkese teşekkür ederim.. Allah kimseye böyle bir durum rastgetirmesin inş.
Patriot99, Eyvallah arkadaşım. Hep son anda farketmiyorum İlk durumda araç birden girdi yola.sanırım o beni görmedi. ama bi baktım karşımdan hızlıca geliyor. korktum açıkcası
İkinci durumda.. zaten şu denyoları herkes biliyor. kimi motoru görünce el freni ile artistlik yapıyor. kimi önüne kırıyor... _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
Tarih: 25.05.2008 - 01:24 Mesaj konusu:
novaJRdeli, el freni ile haraketi kim ne zaman nerde yapar hiç belli olmuyor.. ama o hıza bi anlık çıktım.. o da yaptı artisliği..
yol müsait ama.. istoç yolu.. başakşehire giderken.. daha çok tuningciler falan geliyor geceleri. yarışıyorlar. yol tertemiz dümdüz ve hatasız. biz burda motorcular olarkda çok severiz. virajları çok güzel.. s virajlı bol bol.. yatıyorsun yol düzelmiş gibi oluyo hemen diğer tarafa yatıyorsun. ve hafifde yokuş.. müthiş zevk veriyo.. bizde lastiklermizin izin verdiği müddetçe yatıyoruz.. bizim lastikler biraz iyi cbf ve ybr ye göre. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
Tarih: 25.05.2008 - 02:01 Mesaj konusu: Re: Bugün İki Büyük Kaza Atlattım.... :(
DagustuN demiş ki:
Herkese iyi geceler...Hemen konuya gireyim
İlk atlattığım kaza.....
- Ben çift şeritli (gidiş -dönüş) bir yolda 80 km civarı bir hızla giderken tam karşımdan ters yöne girmiş bir beyaz opel geliyr.. hemde ne biçim.. panik yapmamaya çalıştım.. durdum hemen. kaçmak için fare deliği bile yok. durduğum gibi beklemeye başladım tabi elim kornaya kitlendi.. durmadan basıyorum içindeki kadın hala yola değil yanındaki şeride bakıyor.. neyse beni fark etti birden durdu nasıl durabildi şaşırdım.. çarptı kesin gittim dedim.. durunca çıksana be yoldan gibisinden bişiler yapmaya çalışınca indim hemen.. ne yapıosun lan sen diye bağırdım.. kaskı camına vurdum.. aramızda bi hüsemet geçti. ben yapacağımı bilirdim ama... yaşadığıma şükrettim...
İkinci atlattığım kaza.....
- Yine yolda giderken hızım yaklaşık 110 du galiba yanlış hatırlamıyorsam.. adamın biri caddede dönüş yapıyor.. yolu full kapamış.. beni görünce biraz geri kaçtı. tamam dedim zaten duramam arada var 20 metre hız 110.. o delikden gaz açar kaçarım... neye geldim arabanın önüne tam o sırada şerefsiz bi gazladı.. beyaz şahin !!! el freni ile döndü caddede ya ben adamın önündeyim hızım >110 ... adamla armızda 30 cm yok.. şerefsiz elfreni ile dönüyor.. gözlerimi kapadım.. bitti dedim.. çünkü çarpacak.. herşey 2 sn. içinde olup bitiyor.. beyin çok hızlı düşünüyor.. bana orda çarpmış olsa yandan girecekti solumdan.. motor bi tarafa sürüklenirdi.. ben karşıdan gelen arabaların camına patlardım kesin.. baktım gidiyorum hala açtım gözlerimi şükrettim.. ilerde bi marketin önüne çektim motoru. aldım 5 lt suyu. çıkardım kaskı.. başıma döktüm biyandan içtim.. plakasını alabilseydim yakardım onu ama alamadım
Herkes dikkatli olsun lütfen.. Özellikle şu şahin li dengesizlere....
Herkes dikkatli olsun demişsin ama...
Bence senin daha çok dikkate ihtiyacın var.
Daha çok şeyler öğrenmeye ihtiyacın var.
Tecrübe çuvalını doldurmadan, şans çuvalını tüketiyorsun.
110 km gibi hızlara çıkma.
Bir yerde tali yol varsa oradan araç çıkacakmış gibi sür.
Bir yerde kavşak varsa, sana yeşil yanıyorsa karşıdan biri kırmızıda geçecekmiş gibi sür.
Yol kenarındaki her türlü yaban ve evcil hayvanın yanından geçerken yavaşla. Mutlaka önüne çıkacaklardır çünkü.
İnsanların, yayaların yanından geçerken yavaşla. yoluna çıkarlar.
Bu iş sinirle, öfke ile olmaz.
Tücrübe için sükünet şart.
Motora keyif almak için bin.
Kimseyle tartışmamaya bak, tartışmalı pozisyonlara girme. _________________
Suzuki Bandit
GSF 650SA '07
Tarih: 25.05.2008 - 03:02 Mesaj konusu:
Yaz geldi bizim sucu motorları-pizzacılar yollarda terör estiriyo.Millette kendi çözümünü bulmuş motorları artık tınlamıyolar.Gecenlerde öle bi şahini cektirdik sağa artcıyla giriştirk birazcık
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1499 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 25.05.2008 - 08:48 Mesaj konusu:
DagustuN, sağ kaldığına şükret, öfkenin esiri olma. Öfke ile kalkan zarar ile otururmuş.
Remzi_, tecrübeli birine benziyorsun. Dediklerine kesinlikle katılıyorum. Söz meclisten dışarı, bazı insanlar hayatlarının ve sağlıklarının kıymetlerini bilmiyorlar, yapacağımız en ufak bir dikkatsizlik, düşüncesizlik sevdiklerimizi gerçekten çok üzecek şeylerle sonuçlanabilir.
Biz motosiklet sürücüleri, yayalar, arabalar, hayvanlar ve diğer tüm hareketliler için de düşünmeliyiz. Hatta gökten her an bir araba düşebilirmişcesine hareket etmeliyiz.
(Burası biraz fantezi oldu ) _________________
ANY 21
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız