Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bir şey yaptım ama doğru mu yaptım?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bir şey yaptım ama doğru mu yaptım?

bir şey yaptım ama doğru mu yaptım?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 25.05.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi ben anlamadım bu 50 küsür ytl yi senmi ödeyeceksin eğer öyleyse ben yapmazdım yardım mardım Çok gülüyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 25.05.2008 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum iyi yapmışsın 850 ytl iyi para inşallah o cezaya verecegi para ehliyetini alır
The_Speedy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.05.2008 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd, yaptığını bilemem ama yazdığın çok kötü.. (trafikçi falan değilim de Çok gülüyorum ) o uygulamadaki polislere iyi davranmazlar.. (aman bizbizeyiz nereden duyacaklar dersen bilemem)
Başa dön
The_Speedy Çevrimdışı The_Speedy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 25.05.2008 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hata etmişsin kardeşim.

"Oh enayiye yazdırdık, yırttım" demiştir içinden. Kasksız ve ehliyetsiz motorcuya babamın oğlu olsam acımam.

crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 25.05.2008 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi kask takmak bukadar zor mu kardesım yaaa Beğenmedim emrerd, sende ıyı yapmısın Bravo
Üye
Üye

Nereden: safranbolu

MesajTarih: 25.05.2008 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dogru yapmıssın ama motora kasksız binen ölmeyi ehliyetsiz binen cezayı göze alır öle biner.Kendimden örnek verirsem ehlyetim yok ama korumalarımı takar kurallara uyarım.Kontrole girersemde korumalardan ve varsa radardan bi kusurn yoksa saten ehliyet sormuyolar.Yeterki kurallara uy ve korumaları eksik etme.. Göz kırpıyorum
Başa dön
bitirim97 Çevrimdışı bitirim97 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 25.05.2008 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ACABA BU SİTEDE BİR TEK KİŞİ VARMIDIR Kİ EHLİYETSİZ MOTOR KULLANMIŞ OLMASIN
SORARIM SİZE
TABİKİ DOĞRU YAPMIŞSIN MOTORU EHLİYET Mİ KULLANIYO YADA MOTOR KULLANMAYI SÜRÜCÜ KURSUNDA MI ÖĞRENDİK

chooppermania, ben varım kardeş! Ve benim gibi insanlar da oldukça fazla. Sen herkesi kendin gibi mi zannediyorsun?

emrerd, bence hiç iyi yapmamışsın. O adamın 850YTL ceza ödeyecek parası yoksa, ehliyet alacak, kask-mont satın alacak parası hiç yoktur. Olsa da o parayı çok görür. Yine vermez.
Daha sonra o kasksız-montsuz-ehliyetsiz tipler gelip kendi canlarını tehlikeyi atmaları yetmiyormuş gibi bizim hayatlarımızı da tehlikeye atıyorlar yoldaki abuk subuk davranışlarıyla. Gerçekten kınıyorum. Hiç iyi yapmamışsın. Adam sonuçlarına katlanamayacaksaydı, bu işe hiç kalkışmasaydı. Herifin acınacak hiçbir durumu yoktu, seni de enayi yerine koymuş.
Kısaca iyi niyeti suistimal..

XANDROS un da dediği gibi, babamın oğlu olsa kasksız motorcuya yardım etmem..

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 25.05.2008 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vicdan konusunda iyi yapmışın ama kimbilir o ne düşünüyo kaptırdık bi enayiyemi yoksa allah razı olsunmu...
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 25.05.2008 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her zaman boyle seylere basvuruyorsa bıle çekırge fazla sıcramaz kardesım ıyı yapmışsın Bravo
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.05.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabuso34 demiş ki:
Şimdi ben anlamadım bu 50 küsür ytl yi senmi ödeyeceksin eğer öyleyse ben yapmazdım yardım mardım Çok gülüyorum

50 ytl onun plakasına benim sürücü belgeme kesildi.dolayısı ile o ödeyecek.
benim üzüldüğüm nokta 2000 yılından beri sadece 1 sefer radar cezam vardı.park cezası bile yemedim.ve cezasızlığımla için için övünürdüm.şimdi 1(bir) ceza puanım var ve tehlikeli araç kullanmışım Şok oldum

yorumlar için sağolun.uzunca düşündüm.bir daha böyle bir istek gelirse kabul etmeyeceğim.hamama giren terler.affınıza sığınarak b.ku yiyen kepçesini taşır.son kararım budur...

En son emrerd tarafından 25.05.2008 - 20:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
The_Speedy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.05.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd, Bravo

bazen iyilik maraz doğurabilir..
Başa dön
The_Speedy Çevrimdışı The_Speedy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 25.05.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 25.05.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en doğrusunu yapmış sın.o adamın yerinde biz olsaydık bizde isterdik Gülümsüyorum
MAMI61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 25.05.2008 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende olsam aynını yapardım benim bi kere canım yanmıştı çünkü bidaha yapmaz bencede Göz kırpıyorum
PAROLA 61
Başa dön
MAMI61 Çevrimdışı MAMI61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal