Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 25.05.2008 - 00:17 Mesaj konusu:
Şimdi ben anlamadım bu 50 küsür ytl yi senmi ödeyeceksin eğer öyleyse ben yapmazdım yardım mardım _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
emrerd, yaptığını bilemem ama yazdığın çok kötü.. (trafikçi falan değilim de ) o uygulamadaki polislere iyi davranmazlar.. (aman bizbizeyiz nereden duyacaklar dersen bilemem)
Tarih: 25.05.2008 - 02:22 Mesaj konusu:
Dogru yapmıssın ama motora kasksız binen ölmeyi ehliyetsiz binen cezayı göze alır öle biner.Kendimden örnek verirsem ehlyetim yok ama korumalarımı takar kurallara uyarım.Kontrole girersemde korumalardan ve varsa radardan bi kusurn yoksa saten ehliyet sormuyolar.Yeterki kurallara uy ve korumaları eksik etme..
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1499 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 25.05.2008 - 09:00 Mesaj konusu:
Alıntı:
ACABA BU SİTEDE BİR TEK KİŞİ VARMIDIR Kİ EHLİYETSİZ MOTOR KULLANMIŞ OLMASIN
SORARIM SİZE
TABİKİ DOĞRU YAPMIŞSIN MOTORU EHLİYET Mİ KULLANIYO YADA MOTOR KULLANMAYI SÜRÜCÜ KURSUNDA MI ÖĞRENDİK
chooppermania, ben varım kardeş! Ve benim gibi insanlar da oldukça fazla. Sen herkesi kendin gibi mi zannediyorsun?
emrerd, bence hiç iyi yapmamışsın. O adamın 850YTL ceza ödeyecek parası yoksa, ehliyet alacak, kask-mont satın alacak parası hiç yoktur. Olsa da o parayı çok görür. Yine vermez.
Daha sonra o kasksız-montsuz-ehliyetsiz tipler gelip kendi canlarını tehlikeyi atmaları yetmiyormuş gibi bizim hayatlarımızı da tehlikeye atıyorlar yoldaki abuk subuk davranışlarıyla. Gerçekten kınıyorum. Hiç iyi yapmamışsın. Adam sonuçlarına katlanamayacaksaydı, bu işe hiç kalkışmasaydı. Herifin acınacak hiçbir durumu yoktu, seni de enayi yerine koymuş.
Kısaca iyi niyeti suistimal..
XANDROS un da dediği gibi, babamın oğlu olsa kasksız motorcuya yardım etmem.. _________________
ANY 21
vicdan konusunda iyi yapmışın ama kimbilir o ne düşünüyo kaptırdık bi enayiyemi yoksa allah razı olsunmu... _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
her zaman boyle seylere basvuruyorsa bıle çekırge fazla sıcramaz kardesım ıyı yapmışsın _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Şimdi ben anlamadım bu 50 küsür ytl yi senmi ödeyeceksin eğer öyleyse ben yapmazdım yardım mardım
50 ytl onun plakasına benim sürücü belgeme kesildi.dolayısı ile o ödeyecek.
benim üzüldüğüm nokta 2000 yılından beri sadece 1 sefer radar cezam vardı.park cezası bile yemedim.ve cezasızlığımla için için övünürdüm.şimdi 1(bir) ceza puanım var ve tehlikeli araç kullanmışım
yorumlar için sağolun.uzunca düşündüm.bir daha böyle bir istek gelirse kabul etmeyeceğim.hamama giren terler.affınıza sığınarak b.ku yiyen kepçesini taşır.son kararım budur... _________________ bir ihtimal daha var!
En son emrerd tarafından 25.05.2008 - 20:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız