Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Ustalara Tavsiyeler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Ustalara Tavsiyeler
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar gerçekten çok doğru.. anlatımında çok hoş doğrusu.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 25.05.2008 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

2.Bol pacali pantolon giyme. 100 km. uzerinde paca ruzgarla yukari dogru sivanip antikarizmatik bir hal aliyor ve ikide bir duzeltmekle olmuyor. Cek kenara. Adam gibi sok pacani corabin icine. Kendi karizmani kendin boz, ruzgara birakma.

başıma geldi, ama bayan olduğum için pek sorun yok Çok gülüyorum Herkes durumdan memnundu.

Alıntı:

4.Oyle walkman, radyo gibi seyleri motor tepesinde dinleme. Dinleyeceksen de slow muzik dinle. Davul soloda motor kullanmanin zorlugunu bilenler bilmeyenlere anlatsin.

SOAD dinlerken güzel oluyor, insan feci gaza geliyor Çok gülüyorum

Alıntı:

16.Otobanda kamyon, tir, otobus; yogun trafikte ise Reno 12, Sahin, Kango, minibus gibi araclardan, haa bir de bayan suruculerden uzak dur.

Kesinlikle katılıyorum, bana da fazla yaklaşmanızı önermiyorum Çok gülüyorum Sağım solum belli olmaz.. Her an anahtarınızı alabilirim Dil çıkarıyorum

Alıntı:

17.Takim elbise giydiginde daha agir adimlarla yurudugunu animsa ve kimseyle yarisma. Gorev paylasimi yaptik, o isi racingci kardesler yapiyor

Bu okuduğum kesinlikle en güzel madde idi Bravo

Alıntı:

27.Sadece kalin kafalilar kask kullanmaz, onlarin mazereti makul. Haa bir de ele gune daha karizmatik gozukecegim diye kafanin daha kolay kirilmasini saglayan taslardan asla kullanma. O nazi turu seylerin kafana takacagin ortadan kesilmis bes litrelik pet sise kadar seni koruyacagini unutma. Bu arada yolun duserse arada bir Okmeydani SSK acilin onundeki bankta bir sure otur, sigara ic, gelenleri izle. Fikrini degistireceksin.

Biz onlara KASK KAFALI diyoruz Beğenmedim

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leon35
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.05.2008 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperrr olmuş teşekkürler...
Başa dön
leon35 Çevrimdışı leon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.05.2008 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum güzel...
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 25.05.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler arkadaşlar
bu arada anıcık hoşgeldin nelerdeydin bunca zaman seni yeniden burda görmek güzel

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.05.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla güzel olmuş
yazanın da paylaşanın da eline sağlık
Psile
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 25.05.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence özellikle 6.madde çok önemli
Özellikle de sağım solum belli olmaz diyen ağır abiler için çok geçerli bir madde..
Bravo
Başa dön
Psile Çevrimdışı Psile Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 25.05.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 25.05.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önemli bilgiler teşekkürler..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.05.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Re: Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Ustalara Tavsiyeler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

18.Trafik acildiginda yanindaki aracin seni sikistirmasini istemiyorsan kirmizi isiga bak, onde oturan bayana degil.

Delirdim Kendimi alamıyorummmm

Delirdim Delirdim Dans
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 25.05.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagol hocam Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
sercan_RR
Üye
Üye

MesajTarih: 25.05.2008 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok mütiş bi yazı eline sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

eline sağlık çok güzel olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
sercan_RR Çevrimdışı sercan_RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
payto
Üye
Üye

MesajTarih: 25.05.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saka ile karışık inceden dokundurmalar olmus valla Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
payto Çevrimdışı payto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 25.05.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

faydalı bilgiler Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
monsteRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiTmEk İsTeDiGiN YeRdEN...

MesajTarih: 25.05.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum abi supersin yaa cok makara konular bunlar unutulmayacaklarım arasında ali_yildiz, paylasım için tesekkurler Alkışlıyorum Bravo Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal