güle güle kullan abicimde sadece akskla bitmiyo herşey yaa bide korumalık falan alsan tam süper olacak kask var ne güzel ama diğre yerlerin korumasız Allah muhafaza bi kazada ne olur abi halin bence korumalık falan edinsen ii olur
Canımsın kardeşim ALLAH razıolsun...Düşünmen yeterli.Orda öylesine cekılmış bı foto ama nomaldede korumasız bınıyoruz maalesef
Kayıt: Apr 19, 2006 Mesajlar: 791 Nereden: BURSA CUMHURİYETİ
Tarih: 20.05.2008 - 20:15 Mesaj konusu:
GÜzel kaska benziyo hayırlı olsun başından eksik olmasın dediğin gibi kaliteliyse o fiyata çok iyimiş _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) BURSA
Kayıt: Aug 07, 2007 Mesajlar: 1916 Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com
Tarih: 20.05.2008 - 20:19 Mesaj konusu:
safak52, bir sorum olacak.bende bu kaskkı almayı düşünüyorum.şimdi bu kaskkın yanında siyah vizörlü vermiyorlar.ayrıyetten alman gerekiyor.siparişi siyah vizörlüyle nasıl vereceksin
safak52, bir sorum olacak.bende bu kaskkı almayı düşünüyorum.şimdi bu kaskkın yanında siyah vizörlü vermiyorlar.ayrıyetten alman gerekiyor.siparişi siyah vizörlüyle nasıl vereceksin
ve siyah vizörü sen kendinmi taktın
Siteye üye olduktan sonra zaten sepete ekle diyorsun cok basit kac parca malzeme ıstıyorsan alabılıyorsun...Siyah vizörü ben taktım biraz zoroldu ama püf noktasını ogrenınce kolaymış dedim
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 20.05.2008 - 20:50 Mesaj konusu:
Kask ilk piyasaya sürüldüğünde gittim bir adet alıverdim.. Belkide ilk kafasına geçirenlerden biriyim.
Grisi var bende. Benim Lazer LZ6 nın yanına aldım arasıra değişiklik olsun diye kullanırım dedim
Gayet güzel kaliteli harika bir kask.. Hayırlı uğurlu olsun _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
öncelikle güle güle kullan kazasız belasız.bende bir chopper sahibiyim kaskı gördüm bu fiyatlarda ve özellikte bir kask arıyorum ama desenleri benim chopper için biraz spor.mat yada parlak siyah modelleri varmı acaba?birde orjinal vizörde buğu sorunu olduğu içinmi değiştirdin yoksa görüntü içinmi?
Tarih: 25.05.2008 - 13:32 Mesaj konusu:
güle güle kullan _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
hayrıl olsun birader. ama site çalışmıyor diğer çeşitlerini göreceğimiz başka bi site yokmu ?
Ben baska bir yerde göremedim acıkcası...
gnch demiş ki:
öncelikle güle güle kullan kazasız belasız.bende bir chopper sahibiyim kaskı gördüm bu fiyatlarda ve özellikte bir kask arıyorum ama desenleri benim chopper için biraz spor.mat yada parlak siyah modelleri varmı acaba?birde orjinal vizörde buğu sorunu olduğu içinmi değiştirdin yoksa görüntü içinmi?
YOK sadece 2 desen mevcut.Diğer vizörünü hiç kullanmadan direk siyahı taktım.Görüntü amaçlı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız