Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ybr yi 150 cc yapmak için kit

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ybr yi 150 cc yapmak için kit

ybr yi 150 cc yapmak için kit

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nacibass
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.05.2008 - 00:05    Mesaj konusu: ybr yi 150 cc yapmak için kit Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bursada bir motor yedek parçacısında ybr için özel kit buldum. gömlek piston segman ve krank pimi(pistonu krank koluna bağlamak için lazım olan pim) herşey dahil 80 ytl. gömlek dediğimde silindir halinde değil komple soğutma bölümüyle beraber. ama işte aması var, ürün çin malı arkadaşlar. 80 ytl ye kiti alırsınız taktırmayada maks. 50 ytl verirsiniz ama ömrü ne olur. hadi ömrünü geçtim ilk km lerde yüksek oranda çapak üretip krank ve dişlileri kilitleme ihtimali olabilir diye düşünüyorum. motoru rektefiye gerektirenler bi deneyebilir. bende denemek istiyorum ama tırsıyorum motora zarar veririm diye. ama nasıl olsa elimizde orjinal parçalar duracak. beğenemzsek orjinalini yerine taktırırız. gömlek piston ve segman ların metal kalitesine pek güvenemiyorum. yinede denemek isteyenler olursa diye adresi vereyim.
ışıklar motor...
eski santral garaj yeni kent meydanından otogara doğru giden yolda sağda hemen ilk sokakta ışıklar yazısını görürsünüz zaten. deneyipte tecrübe edenler varsada tecrübelerini yazmalarını rica ediyorum
saygılar herkese
Başa dön
nacibass Çevrimdışı nacibass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.05.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence hiç uraşmaya değmez ha 125cc ha 150 cc

bence hiç deneme motora daha çok zarar verebilirsn..

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FearOfTheDark
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 25.05.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim ybr mis gibi motor , zorlama , paşa paşa bin şehir içinde hiç gerek yok...
Başa dön
FearOfTheDark Çevrimdışı FearOfTheDark Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 25.05.2008 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

25 cc. lik artış neye yarar..

Senin motorun ne?
-YBR 150
O da ne yeni mi çıktı 150 cc
- Yoo benimki 150
Nasıl oluyor o iş
-80 kağıda

Çok gülüyorum Çok gülüyorum işin şakası Çok gülüyorum ancak 25 cc. lik bir artış önemli bişey değil. Para vermeye motoru ziyan etmeye gerek yok.
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 25.05.2008 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim ybr ye eziyet yapmayı orjinal hali gayet iyi o motorun motor yetmıyorsa satılır yenısı alınır
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nacibass
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.05.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yazıları iyice okuyup öyle yorumlayın. ben takmayı düşünmüyorum zaten ki sebebinide yazdım. belki motoru bitmiş 100,000 devirmiş arkadaşlar var onlar deneyebilir. zaten 5000 bilemedin 10000 km sonra yağ yakmaya başlar o kit. 25 cc fareketmez diyorsunuz da düzgün alaşımlı bi gömlek poiston olsun bakayım fark ediyormu etmiyormu. benim motorum 35000 km de. daha aküsü bile değişmedi. debriyaj balatası bile değişmedi. en ufak bi problem dahi çıkarmadı. hiç ellemem zaten tıkır tıkır çalışan makineyi. ben denemek isteyenler olursa diye yazdım. saygılar herkeseee...
Başa dön
nacibass Çevrimdışı nacibass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.05.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nacibass, sende 100,000 devirince takarsın.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal