Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 honda beatımın ısıkları hep acık :S

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 honda beatımın ısıkları hep acık :S

2008 honda beatımın ısıkları hep acık :S
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
damarx
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.05.2008 - 17:48    Mesaj konusu: 2008 honda beatımın ısıkları hep acık :S Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya beyler motorumu yenı aldım daha 30 km de ama ısıkları hep acık duruo bu durum neden kaynaklanır yoksa bunlarda hep ısıklar acıkmı Çok gülüyorum
Başa dön
damarx Çevrimdışı damarx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.05.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

damarx, hep açık , ek olarak istersen uzunları yakabilirsin.Işık derken Far mı demek istedin ? Ben mi yanlış anladım.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theblack
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 25.05.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Işık hep açık olur.. Bravo
Başa dön
theblack Çevrimdışı theblack Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ertano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 25.05.2008 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cogu motorda artik farlar acik oluyor. anahtari cikartmadigin surece yaniyorsa sorun degil Çok gülüyorum
Başa dön
ertano Çevrimdışı ertano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HAYAL EDEMEYECEĞİN YERDEN

MesajTarih: 25.05.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi korkmana gerek yko yeni mootorlar böyle ama istersen ufak bi anahtarla dewreye sokup çıkarabilirsin
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 25.05.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende 2006 var hep açık kapatma gibi bir secenek yok Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ahead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.05.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni nesil motosikletlerde avrupa standartlarına uyum sağlaması açısından kontağı çevirdiğin anda kısalar yanıyor.

2008 HONDA CBR 125 R
Başa dön
ahead Çevrimdışı ahead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
efe_r1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Aydın

MesajTarih: 25.05.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
efe_r1 Çevrimdışı efe_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 25.05.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahead demiş ki:
Yeni nesil motosikletlerde avrupa standartlarına uyum sağlaması açısından kontağı çevirdiğin anda kısalar yanıyor.

OK

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 25.05.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

''Yolun da farın da açık olsun'' dileğimizin birini yerine getirdiler. artık farımız otomatik olarak açık, şimdi dilemeye devam edelim ve umalım ki anahtarımızı çevirdiğimiz an yolumuz da otomatik olarak açılsın... açılsın ki kazasız belasız sevdamızı yaşayalım Delirdim
efe_r1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Aydın

MesajTarih: 25.05.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılıyorum umarım arkadaşımızda bu duruma bir an önce alışır Bravo
Başa dön
efe_r1 Çevrimdışı efe_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 25.05.2008 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun yeni motorların çoğunda kendi açılıyo farlar:DBen runnerdada görememiştim far anahtarı :d
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 25.05.2008 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ışıklar hep açıktır kardeş Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: karşıyaka 35 1/2

MesajTarih: 25.05.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes senin yanan isik buyuk far lambasi deil farin icinde bide kucuk park lambasi var o yaniyo surekli buyuk olan ampul yanmiyo yani zaten o kucuk lambanin gorevi o anlatabildiysem ne mutlu
Başa dön
-CBA- Çevrimdışı -CBA- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 25.05.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet isiklar hep acik
ah birde yollar acik olsa
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal