Burçak dün gece beni aradında dalga geçiyor sandım. Bir an elim ayağıma dolandı. Beylikdüzü tarafındaydık ve hiç beklemeden gece yola çıktık. Vizedeki evine vardığımızda evinin önü duyup gelenlerle kaynıyordu. O kadar çok seveni varmış ki, cenazesinde insan seli vardı. Sabah ise çok şiddetli bir yağmur başladı. Cenazenin camiden alınmasından 10 dk önce durdu. Evinin önünde okunan duadan ve kılınan cenaze namazından sonra sevgili Enver'i sol yolculuğuna gözyaşları içinde uğurladık. Bu sırada pırıl pırıl bir güneş vardı. Definden sonra yeniden evinin önünde toplandık ve yağmur yeniden başladı. Allahın sevgili kuluymuş, gökler de bizimle birlikte onun ölümüne ağladı.
Bize şaka yaptığını düşünmüştük Enver. Keşke şaka yapmış olsaydın!!!!
Tarih: 25.05.2008 - 23:21 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin, yakinlarinin basi sagolsun.
Artik bu olumlere kim dur diyecek, olumlu kazalarin %99, SS motorlari kullananlarin basina gelmesi bir sans olmasa gerek.
SS makine kullanan arkadaslar cok daha DIKKAT, altinizda yaris makinesi var boru degil.
Ah LONGDRIVER ah keske bu dedigin cumleyi daha iyi irdeleseydin. "çok kötü allah rahmet eylesin!direk cinayetle yargılanacak ışık ihlalinde ölüme sebebiyet vermekten kamyon sürücüsü bildiğim kadarıyla ama neye yararki.bazen kendime soruyorum neden gazlıyorum neden ..." demisti arkadasimiz bir mesajinda. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız